Şimdi Ara

Özel sektör ne kadar zam yapıyor la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 dü 260 oldu %30 gibi ortalama...

düşük maaşılara çalışmasına göre yüzde 50-70 arası alanda var..

• USR. kullanıcısına yanıt

hocam hangi okul-bölüm mezunusunuz?

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    ODTÜ işletme

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

sallıyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: USR.

ODTÜ işletme

Foruma epeydir girmiyordum da arama motorunda çıkınca ufak at da civcivler yesin trol. Turkiyede 260k maas alacak hicbir isletmeci yok ceo vs degilsen ki degilsindir. Cool story

• Is that GlockGoing Slowly kullanıcısına yanıt

brüt 10.5k dolar ediyor, ceo/cfo değilse kimse vermez. Ceo'nun da eğitim/sınavlar forumunda ne işi var :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SS ne durumda?

750 lira savunma sanayii kesintisi işe yaramış mı bari  

Abi $3-5k imkansız değil işletmeci için boun bilkent belki yakın zamanlarda odtü(emin değilim consulting buradan alıyor mu) top mezunları zaten başlangıç bu maaşları alıyordu mckinseyde falan. İnanılmaz bir maaş dengesizliği var ülkede, %1lik kısımın aldığı maaşa inanamıyor geri kalanlar. $5k usd ile başlayan biri tecrübelenince niye 250 alamasın ki?

Millet P&Gde deterjan satıp ne paralar kazanıyor  Forumdaki mühendis maaşları konusu ayrı bir garabet zaten, adamlar 10 yıl tecrübeyle yeni başlamış memur maaşını yakalayamamış.

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Big3 baslangic yaklasik 3 yıldır sabit 2600-2900 dolar arasinda dalgalaniyor yan haklar haric.

Hatta durumun absurtlugu icin ek, morganstanley london office associate in eline nette 4000gbpdan daha az kaliyor, turkiyede kim nasil 5e baslasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 3 Ocak 2025; 16:30:12 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

3 aylıktır belki

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Azmış yaw. Buralarda 40 saat çalışmak da hayaldir, baya overtime yaptırıyorlardır. TLye vurunca gerçi yeni mezun için daha iyi veren pek yok aslında.

İngiltere baya saçma durumda değil mi zaten? 5-10 yıl+ tecrübeden sonraki finans sektörü hariç tatmin edici maaşlar göremedim pek valla, doktor maaşı bile neredeyse TRyle kıyaslanır durumda.

• shalian14 kullanıcısına yanıt

Ufak firmalar, ve cok az acilan bankalarin ib departmanlarini saymazsak en fazlalardan iibf icin evet. Zaten buraya millet linkedin biosuna ex mck yazip mba yapmaya giriyor, bence okey bir tradeoff

Tr maasini avrupa ile kiyaslamak lazim (sirketler ayni bolge diye bakiyor sonucta), uk yine eunun microstateler haric sanirim tamamindan daha iyi maaslarin dondugu bir yer, ornegi iyi yerden bile verdim yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.