Asgari memur anladım da diğerleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel sektör ne kadar zam yapıyor la
-
-
200 dü 260 oldu %30 gibi ortalama...
düşük maaşılara çalışmasına göre yüzde 50-70 arası alanda var..
-
hocam hangi okul-bölüm mezunusunuz?
-
ODTÜ işletme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sallıyor bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: USR.
ODTÜ işletmeForuma epeydir girmiyordum da arama motorunda çıkınca ufak at da civcivler yesin trol. Turkiyede 260k maas alacak hicbir isletmeci yok ceo vs degilsen ki degilsindir. Cool story
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
brüt 10.5k dolar ediyor, ceo/cfo değilse kimse vermez. Ceo'nun da eğitim/sınavlar forumunda ne işi var :D
-
SS ne durumda?
750 lira savunma sanayii kesintisi işe yaramış mı bari
Abi $3-5k imkansız değil işletmeci için boun bilkent belki yakın zamanlarda odtü(emin değilim consulting buradan alıyor mu) top mezunları zaten başlangıç bu maaşları alıyordu mckinseyde falan. İnanılmaz bir maaş dengesizliği var ülkede, %1lik kısımın aldığı maaşa inanamıyor geri kalanlar. $5k usd ile başlayan biri tecrübelenince niye 250 alamasın ki?
Millet P&Gde deterjan satıp ne paralar kazanıyor Forumdaki mühendis maaşları konusu ayrı bir garabet zaten, adamlar 10 yıl tecrübeyle yeni başlamış memur maaşını yakalayamamış.
-
Big3 baslangic yaklasik 3 yıldır sabit 2600-2900 dolar arasinda dalgalaniyor yan haklar haric.
Hatta durumun absurtlugu icin ek, morganstanley london office associate in eline nette 4000gbpdan daha az kaliyor, turkiyede kim nasil 5e baslasin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 3 Ocak 2025; 16:30:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 aylıktır belki
-
Azmış yaw. Buralarda 40 saat çalışmak da hayaldir, baya overtime yaptırıyorlardır. TLye vurunca gerçi yeni mezun için daha iyi veren pek yok aslında.
İngiltere baya saçma durumda değil mi zaten? 5-10 yıl+ tecrübeden sonraki finans sektörü hariç tatmin edici maaşlar göremedim pek valla, doktor maaşı bile neredeyse TRyle kıyaslanır durumda.
-
Ufak firmalar, ve cok az acilan bankalarin ib departmanlarini saymazsak en fazlalardan iibf icin evet. Zaten buraya millet linkedin biosuna ex mck yazip mba yapmaya giriyor, bence okey bir tradeoff
Tr maasini avrupa ile kiyaslamak lazim (sirketler ayni bolge diye bakiyor sonucta), uk yine eunun microstateler haric sanirim tamamindan daha iyi maaslarin dondugu bir yer, ornegi iyi yerden bile verdim yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X