Şimdi Ara

Özel tam burslu psikoloji mi yoksa devlet pdr mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daimaaa hedefim psikoloji olmuştur ama tam burslu özeller tutuyor açıkçası biraz içime sinmiyor sizce iyi bir devlette pdr okumak mı özelde psikoloji mi? Bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olurum

• Özel derken hangi özeller devlet derke hangi devletler ikisinde de iyi veya kötü olduğu için
  • Hocam bana devlet psikoloji geliyor pdr de ama.bana psikoloji yaz dediler pdr onu kapandı diyorlar abim pdr 4.sinif yata yata okulu bitirdi diyebilirim okumasi cok rahat ve eglenceli falat girerken kpss puani 60 ile suan 81 4 sene sonra 90 olur bana gore psikoloji yaz
  • Özel üni ticarethane değilse ve burs kesilmiyorsa psikoloji
  • dubruska D kullanıcısına yanıt
    Aydın Gelişim atılım Ufuk çankaya bunlar özellerden tutanlar devlette ise ytü gazi ankara marmara gibi üniversitelerin pdrsi tutuyor
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ondan çekiniyorum ama bazı yerlerde özel üniversite psikoloji mezunlarının özelde alımı düşük diye okumuştum bu da biraz çekindirdi beni açıkçası
  • howyoudoing kullanıcısına yanıt
    Aynen bende okudum özellerde para makinası olarak gozukuyor psikoloji okuyanlar doğru duzgun hocaları yok diyebilirim hatta ozellerde ozel alanlarin basvuruları bakılmadan eleniyor diye biliyorum
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ondan çekiniyorum özelde psikoloji yazmaya keza kampüs yurt sorunları da oluyor
    Anladım zor bir süreç umarım hedeflediğiniz olur teşekkür ederim yorumunuz için
  • howyoudoing kullanıcısına yanıt
    Bazı üniversitelerde tam burslulara yurt ücretsiz oluyor. Yani normalde çok pahalı iken tam burslularin ücretsiz kullanabilmesi güzel bir imkan onu araştırmanızı tavsiye ederim.
    Evet ama alabildiklerimin çoğunda bu yok kampüsleri bile yok o yüzden sıkıntı:/
  • Medeniyet universitesi var bir de devlet ya onu da araştırabilirsin. Gelisimden atilimdan daha düşükle almış
    Evet şimdi baktım çok teşekkür ederim
  • Rica ederim ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.