Daimaaa hedefim psikoloji olmuştur ama tam burslu özeller tutuyor açıkçası biraz içime sinmiyor sizce iyi bir devlette pdr okumak mı özelde psikoloji mi? Bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok mutlu olurum
Özel derken hangi özeller devlet derke hangi devletler ikisinde de iyi veya kötü olduğu için
Hocam bana devlet psikoloji geliyor pdr de ama.bana psikoloji yaz dediler pdr onu kapandı diyorlar abim pdr 4.sinif yata yata okulu bitirdi diyebilirim okumasi cok rahat ve eglenceli falat girerken kpss puani 60 ile suan 81 4 sene sonra 90 olur bana gore psikoloji yaz
Özel üni ticarethane değilse ve burs kesilmiyorsa psikoloji
dubruskaD
kullanıcısına yanıt
Aydın Gelişim atılım Ufuk çankaya bunlar özellerden tutanlar devlette ise ytü gazi ankara marmara gibi üniversitelerin pdrsi tutuyor
Serhtt44S
kullanıcısına yanıt
Hocam ben de ondan çekiniyorum ama bazı yerlerde özel üniversite psikoloji mezunlarının özelde alımı düşük diye okumuştum bu da biraz çekindirdi beni açıkçası
howyoudoing
kullanıcısına yanıt
Aynen bende okudum özellerde para makinası olarak gozukuyor psikoloji okuyanlar doğru duzgun hocaları yok diyebilirim hatta ozellerde ozel alanlarin basvuruları bakılmadan eleniyor diye biliyorum
Serhtt44S
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle ondan çekiniyorum özelde psikoloji yazmaya keza kampüs yurt sorunları da oluyor
dubruskaD
kullanıcısına yanıt
Anladım zor bir süreç umarım hedeflediğiniz olur teşekkür ederim yorumunuz için
howyoudoing
kullanıcısına yanıt
Bazı üniversitelerde tam burslulara yurt ücretsiz oluyor. Yani normalde çok pahalı iken tam burslularin ücretsiz kullanabilmesi güzel bir imkan onu araştırmanızı tavsiye ederim.
dubruskaD
kullanıcısına yanıt
Evet ama alabildiklerimin çoğunda bu yok kampüsleri bile yok o yüzden sıkıntı:/
Medeniyet universitesi var bir de devlet ya onu da araştırabilirsin. Gelisimden atilimdan daha düşükle almış
dubruskaD
kullanıcısına yanıt
Evet şimdi baktım çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme