Şimdi Ara

özel yurttan ayrılmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar memnun olmadığım bir yurttan ayrılmak istiyorum. Fakat imzalanmış sözleşme ve senetlerim var.

Yurttan memnun değilim bu sebeple ayrılıyorum. Yurtta genellikle ayakkabıyla (galoşsuz) dolaşılıyo ve yerlerde halı var. Yurda girdiğim günden beri bir alerjik hastalık bulaştı. Bazı günler odada içki içilmişti bunların fotoğraflarını çekmiştim. Sürekli sigara içiliyor odalarda. Ayrıca yurt hiçbir aylık ödememde fatura vs. vermedi. Bunlarla tehdit etsem veyahut şikayet etsem leyhime sonuçlanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sozlesme varsa isin zor. Keyfi ayrilmak istersen para odemeye devam edersin. Gerci bir ara ogrencinin imzasi gecersiz oluyor deniyordu ama bir arastir istersen.
    Komik gelebilir ama babana anlat durumu gelsin yurda yetkiliyle konussun tum senetleri toplasin. Adam seni takmayabilir cunku.
    O ayakkabiyla dolasilan yerler pislikten gecilmez. Bir de sigara iciliyor diyorsun o zaman tam sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme ile bir avukata başvurun, o yardımcı olur. Sözleşmede fesih şartları yazar, onlardan biri bile yeter size kanıtlayabilirseniz.

Bu arada 18 yaş üstü her bireyin imzası geçerlidir. Öğrenci olup olmaması değil akıl sağlığının olup olmaması etkiler bu geçerliliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarkemal

Merhabalar memnun olmadığım bir yurttan ayrılmak istiyorum. Fakat imzalanmış sözleşme ve senetlerim var.

Yurttan memnun değilim bu sebeple ayrılıyorum. Yurtta genellikle ayakkabıyla (galoşsuz) dolaşılıyo ve yerlerde halı var. Yurda girdiğim günden beri bir alerjik hastalık bulaştı. Bazı günler odada içki içilmişti bunların fotoğraflarını çekmiştim. Sürekli sigara içiliyor odalarda. Ayrıca yurt hiçbir aylık ödememde fatura vs. vermedi. Bunlarla tehdit etsem veyahut şikayet etsem leyhime sonuçlanır mı?

Öğrenci birinin imzaladığı SENET iptal olabilir savcılığa başvurursan iftira felan atarsın biter olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.