Şimdi Ara

Özellikler Yeterlimi Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşıma laptop bakıyorduk.GTA 5 ve CoD için.Bu laptopta hem fiyat hemde özellik bakımından hoşumuza gitti bide size sorayım kesin karar vermek için.Sizce yeterlimi özellikleri.
    TOSHIBA P855
    Inter® Core™ i7-3630QM CPU @ 2.40GHz 2.40GHz
    8GB RAM
    64 bit İşletim Sistemi x64 tabanlı işlemci

GeForce GT 640M ve Intel® HD Graphics 4000

1 TB HDD

Önerileriniz olursa seve seve okurum.Şimdiden sağolun beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praesentia -- 31 Mayıs 2015; 18:00:33 >

• Arkadaşlar bilgisi olan yokmu +++++++++
  • Kardeş ekran kartı biraz sıkıntı olabilir tabi high oynama takintin yoksa 8 gb ram yeterli ha bide bizim arkadaş demişti toshiba ariza yapabiliyormuş asus hic gelmedi dedi varsa asusa yönel veya monster olabilir gerçi onlarda 2700 felan ama yine bi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartına baktımda 2GB 128bit high kaldırmaz mı diyorsun.Neden peki ?
    Sorma nedenim o kadar hakim değilimde bu konulara.Yardımın için sağol dostum.
  • Oyunlar için gtx serisine bak yani ekran kartı gtx olan modellere gtx ve olursa ddr5 olması önemli

• Oyun için alıyorsanız ekran kartı işe yaramaz artık. Ayrıca laptop sıfır mı? 3. nesil işlemci ve gt6xx laptop 2 sene öncenin teknolojisi. Sırf işlemciye bakıp pc almayın. Gta v için ise minimum 8gb ramli pc şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 31 Mayıs 2015; 21:28:16 >
  • Yeni laptoplara bakıcam o zaman.Dedeiğinize göre çöp bir laptop almaya değmez.Peki öneriniz varmı.Çünkü size sordugum laptop bu kadar düşükse donanımla ilgili bilgi seviyemi siz düşünün :). Bütçe 2500-3500 arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.