Şimdi Ara

Özgür Özel'den kendisine 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa olay yanıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da kendisini karşılayan vatandaşın "Hoş geldiniz Cumhurbaşkanım" demesine verdiği yanıt gündem oldu.

Özgür Özel'den kendisine 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa olay yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 10. yılında Soma Belediyesini ziyaret etti.

Özel, memleketinde büyük bir ilgiyle karşılanırken, bir vatandaşın kendisine "Cumhurbaşkanım" demesi üzerine verdiği yanıt çok konuşuldu.

"BEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANIYIM..."

Bir vatandaş, "Hoş geldiniz sayın Cumhurbaşkanım" dedi. Özgür Özel, bunun üzerine vatandaşa, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanıyım..." diyerek yanıt verdi.

Bu anlar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ozgur-ozelden-kendisine-cumhurbaskanim-diyen-vatandasa-olay-yanit-796941h.htm

• Bir vatandaş, "Hoş geldiniz sayın Cumhurbaşkanım" dedi. Özgür Özel, bunun üzerine vatandaşa, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanıyım..." diyerek yanıt verdi.

Minnak aklıyla fitne çıkaranlara kötü haber geldi. Özgür Özel'den kendisine 'Cumhurbaşkanım' diyen vatandaşa olay yanıt 

• E doğru demiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.