Bu ne ya şaka mı bu? Neden TT oldu? (@nedenttoldu) on X https://x.com/nedenttoldu/status/1903383248626966811< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 22 Mart 2025; 13:35:40 > |
Özgür Özel haber kanallarını eleştiriyor, NTV yayını kesiyor

-
-
Herkes kendini kurtarmaya çalışıyor ve korkuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi korkuyor. Yukarlardan telefonlar geliyormuş. Ama biraz gururları olsa, hepsi beraber gerçeği göstermeye başlasalar, herşeyi değiştirebilirler. Hem onlar bu düzenden kurtulur, hem Türkiye. 1 kişi tek başına hiçtir. Ona güç veren, onun her dediğini koşulsuz yapanlardır. Ne yapacak, bütün Türkiye'yi hapse mi atacak?
-
Özgür Özel den boykot listesi gelir mi?
Marka, marka bunları boykot edin der mi?
Halk boykot çağrısına uyar mı?
Uyarsa ne olur?
Ya da bu kanallara reklam veren markaları mı boykot edin der?
bence demeli. yeter artık.
-
Şahenk Tüvtürk ortaklığını MOI firmasına kaptırdıktan sonra şimdi 4 elle buna sarılıyor, ileride onun da sırası gelir, merak etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Mart 2025; 14:7:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız hakkını vermek lazım Özgür Özeli ilk kez bu kadar keskin muhalefet yaparken gördüm şiir gibi konuştu hiç konuyu bulandırmadı.
-
özgür bey, zayıf ve işbilmez bir figür bence.
tv kanalını eleştirirsen yersiz yere, o kanal da seni yayınlamaz. bunu bilmiyor hali ile:)
neyi biliyor ki?
-
Özgür Özel iki gündür güzel konuşuyor. Halkın ihtiyacı olan kararlılık ve cesaretle ilerlemektir. Boykotsa boykot. TV'ler Bankalar, AVM'ler, hiç fark etmez. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Onların ise her şeyleri maddiyat. Bütün medyayı yönetenler yıllardır manipülasyon ile herkesi vatan haini ilan ettiler. Kaybedecek bir şey yok ki. Devletin bütün kurumları zaten 25 yıldır AKP yönetiminde. Halk desen birbirinden nefret etsin diye her gün sosyal medya dahil zehirleniyor. Bir araya gelemesin diye. Manipülasyona açık. Her konuda. Futboldan, siyasete, sosyal medyaya vs. Ama direnenler arasında muhafazakar, milliyetçi, sosyalist, liberal vs ailelerin çocukları da var. Maşallah bir araya gelmişler. Gençler biraz daha bilinçliler. Ben dün Saraçhane'ye gittim. Ortam çok kalabalık ve güzeldi. Her kesimden insan vardı. Valla açıkçası iyi de hissettirdi. Zaten sağlıklı bir gelecek için bir arada olmaktan başka yol yok. İster sevin birbirinizi ister sevmeyin. Özgürlüğümüz olmadan bir kıymeti yok. Eylemler Sakindi. Sloganlar ve tepki vardı. Taşkınlık vs yoktu. Gençlere bazı yerlerde gaz sıkılmış ama biz göremedik. Kalabalığın bi tarafı diğer tarafından haberdar olabilecek bir yer değil. Ara sokaklar Aksaray'a kadar filan doluydu dönerken. Bu haber kanallarını da diğer markaları da yenecek gücümüz var. Kararlılık ve cesaret. Cesaret derken de yanlış anlaşılmasın. Kimisi sokağa çıkar, kimisi boykota katılır, kimisi evinden alkışlar. Önemli olan birlik olmak.
-
-
Havuz medyası. Ne haber yapacakları ,ne başlık atacakları, ne soracakları, ne cevaplayacakları bile yazılıp ellerine veriliyordur.
-
Burada herkes baskı altında dendiğinde ellikinin elemanları neler yazıyordu
Kendisine aday olma fırsatı doğdu. Ondan sert tepkiler veriyor. 3 güne İmamoğlu’nu unutur. Ara ara yalandan tepki gösterir. Oldu bitti. ✅
adam haklı akp medyası devamlı yanlı haber yapıyor hiç bir eylem videosu yapılanları yayınlamıyor bazı insanlar ülkeden kopuk yaşıyor bu medya sayesinde türkiye süpergüç yersen
-
NTV bile yayını kestiyse artık insanlar bunların saçmalıklarından bıkmış demektir.
Özgür de neyin acısı var oda çıkar yakında.
Bunu yaymışlar
Artık herşey yapay geliyor, hiç bir şey gerçekçi değil.
-
Zaten yayınlamıyorki. Dun.aksam cnnturk herkes mitingdeyken bos chp binasını naklen yayinliyordu. 🤣🤣.
Nasılsa bizim seyircimiz bunuda yer demek mi istedi acaba?
Gurursuz havuz medya habire algi pesindeler
devran donunce çogu kapatirlar umarim
Demin birtanesine denk geldim iftira atmis kisa kisa short videolari algi yapiyorlar samanyolu gibi kapatilmlari dilegi ile özellikle kucuk olanlar bize gelen emir böyleydi diye kendilerini savunucaklar biliyoruz
Ak sovyetlerde altlara yorumlari siralamis🫡
Ben yorum yapanlarada sinirlenmiyorum baskici ulkelerde baskici taraftarlar olur hikayeyi inan onu ölümünr savunan
Mao nun kizil muhafizlarida rejimi elestirenleri linç ederdi🫡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 24 Mart 2025; 8:7:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Yalnız hakkını vermek lazım Özgür Özeli ilk kez bu kadar keskin muhalefet yaparken gördüm şiir gibi konuştu hiç konuyu bulandırmadı. |
Hepsi korkuyor. Yukarlardan telefonlar geliyormuş. Ama biraz gururları olsa, hepsi beraber gerçeği göstermeye başlasalar, herşeyi değiştirebilirler. Hem onlar bu düzenden kurtulur, hem Türkiye. 1 kişi tek başına hiçtir. Ona güç veren, onun her dediğini koşulsuz yapanlardır. Ne yapacak, bütün Türkiye'yi hapse mi atacak? |
Herkes kendini kurtarmaya çalışıyor ve korkuyor.
|
Özgür Özel den boykot listesi gelir mi?
Marka, marka bunları boykot edin der mi? Halk boykot çağrısına uyar mı? Uyarsa ne olur? Ya da bu kanallara reklam veren markaları mı boykot edin der? |
Özgür Özel iki gündür güzel konuşuyor. Halkın ihtiyacı olan kararlılık ve cesaretle ilerlemektir. Boykotsa boykot. TV'ler Bankalar, AVM'ler, hiç fark etmez. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok. Onların ise her şeyleri maddiyat. Bütün medyayı yönetenler yıllardır manipülasyon ile herkesi vatan haini ilan ettiler. Kaybedecek bir şey yok ki. Devletin bütün kurumları zaten 25 yıldır AKP yönetiminde. Halk desen birbirinden nefret etsin diye her gün sosyal medya dahil zehirleniyor. Bir araya gelemesin diye. Manipülasyona açık. Her konuda. Futboldan, siyasete, sosyal medyaya vs. Ama direnenler arasında muhafazakar, milliyetçi, sosyalist, liberal vs ailelerin çocukları da var. Maşallah bir araya gelmişler. Gençler biraz daha bilinçliler. Ben dün Saraçhane'ye gittim. Ortam çok kalabalık ve güzeldi. Her kesimden insan vardı. Valla açıkçası iyi de hissettirdi. Zaten sağlıklı bir gelecek için bir arada olmaktan başka yol yok. İster sevin birbirinizi ister sevmeyin. Özgürlüğümüz olmadan bir kıymeti yok. Eylemler Sakindi. Sloganlar ve tepki vardı. Taşkınlık vs yoktu. Gençlere bazı yerlerde gaz sıkılmış ama biz göremedik. Kalabalığın bi tarafı diğer tarafından haberdar olabilecek bir yer değil. Ara sokaklar Aksaray'a kadar filan doluydu dönerken. Bu haber kanallarını da diğer markaları da yenecek gücümüz var. Kararlılık ve cesaret. Cesaret derken de yanlış anlaşılmasın. Kimisi sokağa çıkar, kimisi boykota katılır, kimisi evinden alkışlar. Önemli olan birlik olmak. |
![]() Bunu yaymışlar |
Gurursuz havuz medya habire algi pesindeler
devran donunce çogu kapatirlar umarim Demin birtanesine denk geldim iftira atmis kisa kisa short videolari algi yapiyorlar samanyolu gibi kapatilmlari dilegi ile özellikle kucuk olanlar bize gelen emir böyleydi diye kendilerini savunucaklar biliyoruz Ak sovyetlerde altlara yorumlari siralamis🫡 Ben yorum yapanlarada sinirlenmiyorum baskici ulkelerde baskici taraftarlar olur hikayeyi inan onu ölümünr savunan Mao nun kizil muhafizlarida rejimi elestirenleri linç ederdi🫡 |
adam haklı akp medyası devamlı yanlı haber yapıyor hiç bir eylem videosu yapılanları yayınlamıyor bazı insanlar ülkeden kopuk yaşıyor bu medya sayesinde türkiye süpergüç yersen |
Benzer içerikler
- suriye vize ücreti
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- haim erroll gelardin kimdir
- en rahat meslekler
- en milliyetçi şehirler
- disney plus üyelik iptali
- s25 fiyat
- telefon kayıt ücreti 2025
- the line projesi
- 1 milyon tl havale ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X