Şimdi Ara

Özgür Özel'in Sarayla İşbirliği Sonucu Nefreti Önleyememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80 90 yaşında hapishanelerde yatan paşalarımız

Atatürk'e hakaret

Ağlayan şehit annelerimiz

Depremde yalnız bırakılan Hatay

Geleceği yok olmuş çocuklarımız

Mültecilerle işgal edilmiş şehirlerimiz

Yapılan onca yolsuzluk

Emekli aç evlatları işsiz

Toplum aile ahlak bozuldu

Ekonomi mahvedildi

Bunlar için mi Erdoğan'a hediye verdin Özel?

Bu gelişmeyi duyan milyonlar içinde doğan nefret duygusunu önleyemiyor? CHP seçmeni Twitter, Youtube, Instagram'da her postun altına nefret yağdırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu 2 resmen.

İktidara zayıf durumunda işin bitti diyip şah mat yıkmak varken yumuşamak vatan hainliği değil midir?

Adam gibi ülkesini seven, cesur, zeki bir lider olsaydı PKK-DEM'e de rest çekip tek başına sandığa giderdi. Yazıklar olsun.

• Akp li medya organlarından farksız çalışıyor. Katilin uyruğunu gizleyip, öğrencinin okuldan uzaklaştırıldığı detayını vermekten geri kalmıyor. Tweet in altı tepkilerle dolu. İktidardan farksız bir tutum.

Asıl gerçek anayasa konusunda ortaya çıkacak. Muhalefetin ne kadar muhalefet olduğunu, Türk halkını ve Atatürk'ün mirası Türkiye Cumhuriyetini ne kadar düşündüklerini göreceğiz.
  • size gülmekten katılıyorum sizin gözlüğünüz tüm chplilerde var.Özgür Özel'in Sarayla İşbirliği Sonucu Nefreti Önleyememek  demciler sanırım cumhuriyeti onlarla beraber kurdunuz.

• milyonlarca kitaplara tarihe konu kolacak kadar başarısız birisine can suyu olmaya çalışıyor gerçekten üzücü...
    Muhalefet etmemek üzere yola çıkmış...

Bu yeni anayasaya chp destek verirse yazık ki ne yazık.
    Bir kişinin siyasi istikbali için destek verilmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 9 Mayıs 2024; 11:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp li medya organlarından farksız çalışıyor. Katilin uyruğunu gizleyip, öğrencinin okuldan uzaklaştırıldığı detayını vermekten geri kalmıyor. Tweet in altı tepkilerle dolu. İktidardan farksız bir tutum.

Özgür Özel'in Sarayla İşbirliği Sonucu Nefreti Önleyememek

Asıl gerçek anayasa konusunda ortaya çıkacak. Muhalefetin ne kadar muhalefet olduğunu, Türk halkını ve Atatürk'ün mirası Türkiye Cumhuriyetini ne kadar düşündüklerini göreceğiz.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Muhalefet etmeye hiç niyeti yok gibi. Sanki can simidi olmaya gelmiş.

• ÖÖ ve chp kutsaldır brom elestiremezsin bu forumda direkt küfür ve hakarete başlıyorlar

İmamoğlu hariç tabi ona atış serbest çünkü genel merkezin hedefi onun isini bitirmek iktidarı yenmek değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    ÖÖ ve chp kutsaldır brom elestiremezsin bu forumda direkt küfür ve hakarete başlıyorlar
    İmamoğlu hariç tabi ona atış serbest çünkü genel merkezin hedefi

forumdakiler genel merkezin adamı yani ahahhahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Olabilir ok troll olmasalar bu kadar küfür hakaret saldirmazlar en ufak elestiride

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    kardeş seni çok öfkeli gördüm, yumuşa biraz

bi yumuşama gündemidir gidiyo. 22 yıl sonra seçim kaybeden RTE bu sayede yenilginin şokunu üzerinden atmakla kalmadı, gündemi yine istediği gibi belirlemeye başladı. havayı ÖÖ yumuşattı ama, iktidar ülkeyi eskisi gibi yönetmeye devam ediyo. iktidar medyası ABD'deki Filistin protestolarını destekleyip, protestolara müdahale eden ABD polisine faşist derken, Türkiye'de 1 Mayıs'ın hemen ardından gün doğumunda evlerinden baskınla alınan işçileri görmediler. hep bi ağızdan şunu bağırmaya devam ettiler: "çok yumuşadik, ülke yumuşacik oldi, yeni Türkiye çoh cüzel oldi, coh da eyi oldi, kutlariz ÖÖ'yü, böyüg adam ÖÖ, kartamonu ben" hatta bi iktidar yazarı olan Selvi 2028 CB adayı olarak ÖÖ'i sundu bile.

şimdi bütün bunlar olurken ne yapmak gerek? tabii ki yumuşamak gerek. şimdi yulafımı yeyip yoga pozisyonu alıp meditasyon müziği eşliğinde yumuşuyorum. sizi de benimle birlikte yumuşamaya davet ediyorum

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ahahah
    Su hala gelmedigi için çok gerginim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    RTE'nin cebinde tüm muhalefeti sülalesiyle birlikte, yedi nesliyle beraber, birkaç kere satın alabilecek kadar para var. ÖÖ de dahil herkesin aklını başından alacak kadar parası var. hatta 50+1 sayesinde iktidara ortak olan Bahçeli'yi 40+1'e ikna edecek parası da var. dolayısıyla RTE herşeyi yapabilir.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Etraf pammık gibi oldu sanki yaaaaa Özgür Özel'in Sarayla İşbirliği Sonucu Nefreti Önleyememek Özgür Özel'in Sarayla İşbirliği Sonucu Nefreti Önleyememek 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.