Şimdi Ara

Özgür Özel: Öcalan bulunduğu yerde çağrısını yapar, meclise gelmek zorunda değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kürtçü terör örgütü PKK tarafından saldırılan Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'ye (TUSAŞ) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Özel, gazetecilerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine soruya dalga geçer gibi Kürtçü terör örgütü PKK'nın eli kanlı, bebek katili elebaşı Abdullah Öcalan'ın TBMM'den konuşmasının zorunlu olmadığını söyleyerek "Biz tüm aktörlerin sözü kıymetlidir diyoruz. Öcalan konuşacak diye illa Bahçeli'nin de kullandığı o kürsüye gelmek zorunda değil. Öcalan bulunduğu yerden imkan verilir o çağrısını yapar, bu kadar basit bir meseleyi bir parti siyasi yankesicilik yapacak CHP'yi yıpratacak diye bu algı oyunlarına kimse alet olmasın. Bizim duruşumuz nettir" dedi.

Erdoğan'ın Bahçeli'nin çağrısı hakkındaki sessizliğini koruması üzerine soruya ise "Sorunun muhattabı ben değilim. Uçakta gazeteci yokmuş bu soruyu sormamışlar. Ama mutlaka gazeteciler bu soruyu soracaklar ve Erdoğan'dan bu yanıtı olacaksınız. Ben o konudaki inancımı koruyorum. Uçakta bu konuya değinmedi. Herkesin merakını giderecek olan ben değilim, ben Erdoğan yerine konuşamam." diye yanıt verdi.

Özel ayrıca iktidarla aynı yerde konumlanmalarına ilişkin soruya laf kalabalığı yaparak yanıt verdi. Özel, “Eğer biz terörü bitirecek bir sürecin kısa vadeli beklentilerle karşısında durursak tarih önünde yanlış yapmış oluruz. Niye iktidarın karşısında olmayayım? Kaya gibi karşısındayız. Bizim karşısında durmadığımız şey barış umududur.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel: Öcalan bulunduğu yerde çağrısını yapar, meclise gelmek zorunda değil.
    Özgür Özel: Öcalan bulunduğu yerde çağrısını yapar, meclise gelmek zorunda değil.https://www.tamgaturk.com
    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ'a Ziyaretinde Dalga Geçer Gibi 'Tüm Aktörlerin Fikri Kıymetlidir, Öcalan'a Bulunduğu Yerde İmkan Verilir Oradan Çağrısını Yapar, Meclis'e Gelmek Zorunda Değil' Dedi
    https://www.tamgaturk.com/404.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle taktırırlar adamı geri vitese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 25 Ekim 2024; 18:19:1 >
  • Özgür Ozel: Biz barışı destekliyoruz, silah bırakmayı destekliyoruz. Ama Abdullah Öcalan'ı buraya getirme fikrinin sahibi Sayın Bahçeli'dir. Ona sorulması lazım. Bizim öyle bir fikrimiz yok. Ama biz 'Tüm aktörlerin sözü kıymetlidir' diyoruz. Öcalan konuşacak diye illa o kürsüye gelmek zorunda değil. Öcalan bulunduğu yerden, imkân verilir, o çağrısını yapar

• kendi tabanıda ayağa kalkınca doğal muhatap bile alınması ayrı rezillikte neyse.

rte ninde r si yakında zaten oda hiç açık bahsetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ekim 2024; 18:40:25 >
  • Muhalefet 3 gün düşündü taşındı tarttı etrafa baktı baktı bunu mu buldu :)

Süreci sonuna kadar destekliyorum diyorlar Mesele meclis ise sadece meclisin kapının önünden yaparsa mesela açıklamayı okeyler mi ?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Okeylemese ne olacak ki?

Nasıl olsa AKP ve MHP oylarıyla reddedilir

• 2013 ve 2015'te Öcalan HDP aracılığıyla mektup okutup PKK'nın silah bırakmasını ve Türkiye dışına çıkmasını istemişti.

Ama PKK hiçbirini dinlemedi...Görünürde Öcalan'a uyacaklarını ilan ettiler ama uymadılar.Bu süre zarfında şehirlere silah ve cephane yığdılar ve HDP aracılığıyla binlerce Kürt gencini dağa çıkardılar.Geçen gün saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden biride bu dönemde dağa çıkanlardandı.

Yani Öcalan istediği kadar açıklama yapsın artık yeni bir terör örgütü ve lider kadrosu var.Onlar için Öcalan sembolik bir isimden başka birşey değil.Böyle saçma sapan çıkışlar yapılarak hem yurt içinde hem de Irakta köşeye sıkışan terör örgütüne can suyu veriliyor.K.Suriye'de imha olmayı bekleyen YPG'ye moral oluyor.Türkiye içinde ise PKK'nın etnik temelli ırkçı ideolojisi propaganda imkanı buluyor.

Şu hale bakın ki kaç gündür alenen PKK'nın hem adı hem de etnik temelli ırkçı ideolojisi Türkiye'de tartışılıyor...PKK bunu kendi imkanları ile asla yapamayacak iken siyasilerin saçma sapan oy kaygıları nedeniyle bu oluyor.

Biz bu filmi daha önce seyrettik ve sonunun ne olduğunu gördük.Yine ne olacağını tahmin etmek zor değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 25 Ekim 2024; 19:27:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelmek mi???
    Zorunda değil mi???

Tabii ,
    Gelmek istemiyorsa gelmez.

Ağızlarından çıkanları kulaklarıda duymuyor.
    Kelimelere bak.

• Abicim ne barışı ne bilmemnesi, kendini ait olmayan kürt yada başka hangi ırk varsa gidebilir... Eşit görmeyen, ayrıcalık isteyenler boşuna çırpınmasın, bunlarada prim verilmesin. Terörle mücadelede sonuna kadar devam etsin. Aksine gördükleri yerde acımadan indirsinler, hatta bekleyip leşlerini toplamaya gelen yandaşlarınıda indirsinler. Bu kadar net. Bu ülke teröristlerle masaya oturmamalı, barış vs... yapmamalı. Bırakın bunun yapılması, dile alınması bile bu vatana ve şehitlerimize ihanettir.

• Şu açıklamayı Ak Parti'den biri yapsa sayfa 50 sayfayı geçerdi, CHP söyleyince muhalifler ortada yok.

• Böyle bir adamın ismi bile anılmaması gerekirken, ne demek konuşturulması, çağrı yapılması?

• İşte korkaklık ve körlük böyle birşey, bir üstündeki muhalif ve eleştirisini de yapıyor. Ancak bu eleman eleştirilerime ve ona verdiğim cevaplara dayanamayıp engelliyor, ben buna korkaklık diyorum. Hal böyleyken ortaya bu durum çıkıyor. Yazık...

• Novagate N kullanıcısına yanıt

50 sayfayı geçse de akp lileri ikna etmek mümkün olmazdı. Yobaz CHP liler ile akp liler arasında bir fark yoktur. Birbirlerini yiyip dururlar sadece. Vatan memleket umrunda değil yapacak bir şey yok.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

İkna olacak bir durum yok, hangi partili ne demişse demiştir. Burada CHP'nin teşkilat adamları çoğunlukta olduğundan bahsediyorum. Vatanın memleketin kimin umurunda olduğu tartışılır, senin adamın Ümit Özdağ da ASAM başkanı iken PKK ile görüştü defalarca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 26 Ekim 2024; 13:40:18 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bahçeli kimin sözcüsü sanıyorsunuzÖzgür Özel: Öcalan bulunduğu yerde çağrısını yapar, meclise gelmek zorunda değil. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.