Özgür Özel: “Onlar ne kadar inkar etse de Türkiye'nin bir Kürt sorunu var.” |
Özgür Özel: “Onlar ne kadar inkar etse de Türkiye'nin bir Kürt sorunu var.”
-
-
Kürt sorunu yok, terör sorunu var.
Kürdün Türkden farklı ne sorunu varmış şuraya yazın da öğrenelim.
-
Özgür Özel neden günde 4-5 kere açıklama yapmak zorunda gibi sürekli bir şey söylemeye veya konuşmaya çalışıyor ?
Konuştukça dahada batırıyor.
Neymiş bu Kürt sorunu söylesede bilsek keşke...
-
abd panikte buda panikte doğal.
-
Şakacı ...
-
Onlar dediği kim? Onların inkar etmesi değil de, CHP'nin Kürtçülerin oyuna büyük ihtiyacı olduğu gerçeğinin inkar edilmesi daha büyük sorun
RTE Kürt sorunu denilen olgu ile ilgili o kadar çok somut adım attı ki, geriye atılacak adım kalmadı.
CHP Kürt sorunu dediği her neyse o konuda somut ifadeler kullanmalı; Hiç bir somut ifade kullanmadan sadece soyut ifadelerle Kürt Sorunu demesinin altında tek bir neden yatıyor; Kürtlere şirin gözüküp onların oylarını çalmak. Bu strateji kısa vadede işe yarasa da orta ve uzun vadede işe yaramaz.
Şimdi CHP açıkça ifade etmelidir, Kürt sorununa dair somut önerileri nedir; Toplum ve dolayısıyla Kürtler bu cesareti bekliyor
Diyelim ben Kürdüm; Özgür Özel benim sorunumun ne olduğunu bana söylemesi lazım. Ve bunun çözümünü söylemesi lazım. Kürt Sorunu var demek benim için bir şey ifade etmez.
Diyelim ben Çerkezim; Birisi çıkıp Çerkez Sorunu var demesi benim sorunumu bilmeme yetmiyor. Sorunumun ne olduğunu söylemesi ve bunun çözümünü sunması lazım.
Benim sorunumu ben bilmiyorum, ama Özgür Özel biliyor ve bunu bize ısrarla söylemiyor...
Özgür Özel'in Çerkezlere bir devlet vaat etmesini bekliyorum. Laz devleti de olabilir. Kürtler dışında başka etnik unsurlara da bir devlet vaat etmesini bekliyorum.. Sadece Kürtlere ayrıcalık tanımasını kınıyorum! Bu ülkede milyonlarca Çerkez var; Türkiye'de nüfus açısından ikinci en büyük etnik azınlığa devlet vaat etmeyip, birinci en büyük etnik azınlık olan Kürtlere devlet vaat etmesi ayrımcılıktır. Sadece Kürtlere pozitif ayrımcılık tanınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 13 Aralık 2024; 16:15:4 >
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- en cahil ülkeler sıralaması 2024
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- singapur pasaportu neden güçlü
- en milliyetçi şehirler
- cep telefonu operatörleri
- e devlet kimlik kısıtlama
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- bina yıkım kararı sorgulama
- threads kapandı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X