Şimdi Ara

özgüvenim çok düşük

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşımdayım daha önce hiç sevgilim olmadı kızlarla hiç konuşamadım ama 3 gun önce bir kızla tanıştım nasıl bir mucize olduysa kızla konuşabildim ve ona ondan çok hoşlandığımı söyledim ve ondan olumlu bir yanıt alabildim bu gün buluştuk o kadar güzel ve anlayışlı birisi ki eve döndüğümde kendimi yetersiz hissetmeye başladım ona karşı benden daha iyilerini hak ediyor gibi geliyor çok mutluydum ama sanki her an beni bırakıcakmış gibi hissedip birden mutsuzluğa kapılıyorum ilk sevgilim olduğundan bütün sevgimi kusmak istiyorum ama onun beni benim onu sevdiğim kadar asla sevemeyeceğini de düşünüyorum çok fazla düşünüyorum çok fazla düşüne düşüne yoruldum ne yapmalıyım

• yav valla aynı ben, bende 19 yasındayım kıza açıldım onunda bana karşı hisleri varmış ama bende korkuyorum çekip giderse diye. Ama korkumun nedeni kız bulamamak değil sevdiğimden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam onca yılın ardından seni sevebilen birisini buluyorsun o mahrum kaldığın sevgiyi tadıyorsun artık düşünmeden edemiyorum onu kaybedersem ne yaparım diye

• Sırf bu yuzden sevdigim kiza acılamıcam bende siz yine iyisiniz

• Hocam biraz konuşalım istersen erkek, erkeğe ??
  • Valla iyi olur hocam moralşm bozuk biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.