Şimdi Ara

Özgüvensizlik Kızlarla ilişkiler ve Üniversite Sınavı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bundan 3 sene önce başladı her şey ne erkek ne de kız arkadaşım vardı özgüvensiz silik birisiydim. lise 2 ye geçtiğim yaz kendime söz vermiştim artık her şey farklı olacaktı ve sözümde büyük ölçüde durmuştum. Devremdeki bütün erkeklerle ve kızların bazılarıyla muhabbetim vardı ve benim için güzel bi seneydi bu anlamda fakat derslerimi çok salmıştım kızlarla erkeklerle konuşmaktan mesajlaşmaktan bu ve bazı nedenlerden ötürü ailem beni başka okula aldırdılar sene sonunda. Yeni gittiğim okulda da güzel bi giriş yaptım aslında ilk gün yine neşeliydim, bi çocukla çok samimi olmuştum hemencecik ve bütün olumsuzluklar burada başladı işte. Bu çocuk başta çok iyiydi bana karşı bu yüzden sadece bununla takılıyordum çok samimi olmuştuk bir günde fakat sonradan beni fiziksel maddi vb. konularda ezmeye başlamıştı sonradan sonraya. Sonra bu çocukla aram bozuldu ve tamamen yalnız kaldım sınıfta tek başına takılıyordum. Hiç arkadaşım felan yoktu hele kızlar hiiiiç yoktu hayatımda. Güç bela atlattım o lanet seneyi sonra pick up artistleri yani kız tavlama sanatçılarını keşfettim bu adamların çoğunluğu başta benim gibi olup çaba sarfederek yılmayarak kadınlar konusunda ve sosyallik konusunda çok büyük gelişme katetmiş insanlardı. Ben bunları keşfettiğim zaman lise 4 e geçmiştim malum sınav senesi yani ben bu konuda kendimi geliştirmeye başlasam belli bi yol kat etsem yine kızlarla ve erkeklerle aram iyi olmaya sosyal bi insan olmaya başlayacağım ve yine derslerde sallantılar olacaktı. Hem de son seneydi yani, telefonu ortadan kaldırmamak bile dersleri kötü etkiliyorsa kızlarla mesajlaşmak vb. şeyler kim bilir nasıl etkilerdi derslerimi... Belkide kötü etkilemezdi ama bu bi risk olurdu yani. Bu sebeplerden dolayı bu sene kızlar ve sosyallik anlamında olan mücadelemi bi sene daha ertelemek zorunda kaldım. Yine bi sene benim gibi ezik olan bi kaç kişiyle muhabbet kurabildim en fazla sene içinde yani mutsuzdum asosyaldim yine de çalışıyordum derslere ama bu sene maalesef üniversite hayallerime ulaşamayacağım. Seneye tekrar deneyeceğim yani asıl meselem benim şu şimdi ben sosyal ortamlara girmeye başlasam kız arkadaş edinsem hani bunlar gayet doğal şeyler biliyorum. Hayatında sosyallik, kızlar vb. olup çok başarılı olan insanlar da var onu da biliyorum ama dediğim gibi dejavu yaşamaktan korkuyorum hedefim boğaziçi işletme hani sene içinde telefonumu tamamen yok etmem gerekecek geçtim sosyalliği yani. Evde de ders çalışmaktan oturmaktan kilo da aldım, 80 kilo olmuşum. Çok büyük psikolojik sarsıntı içerisindeyim hatta bi keresinde intiharı bile düşünüyordum. Yani öyle yapsam farklı bi bokluk oluyo diğer türlü yapsam farklı bi bokluk oluyo yani durumumu anladığınızı umuyorum yıkıcı değil yapıcı yorumlar yaparsanız şu kardeşinize bi akıl verirseniz çok sevinirim kardeşlerim.

• Bırak sosyalliği falan sınavına odaklan. Iyi mesleğin olsun paran olsun. Karı kız konusunu halldersin. Benim görüşüm bu yönde. Bu eziklik duygusundan ancak iyi bir mesleğin ve saygınlığın olduğunda kurtlabilirsin, kızlarla sohbet ederek değil.

Edit: imla, mobil kullanmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıların_sulo -- 15 Temmuz 2016; 21:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bu eziklik vb duygulardan hertürlü kurtulacağım yani hemen bugün başlayabilirim aslında bunu çözmenin yollarını biliyorum benim sorunum çözümü bild
    iğim halde mevcut durumdan ötürü elim kolum bağlı oturuyor olmam işte
  • nsnsfsfs N kullanıcısına yanıt
    Çözüm ne hocam? Paylaşırsanız sevinirim nasıl aşıcaz o ezikliği asosyalliği?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ennn basitinden bi sosyal ortama çıkıp günde 5 kişiye adres sormaktan veya saat sorarak başlayabilirsin. Tabi bu ilk aşamaları bununla ilgili yazılmış kitaplar var aşamalı bi şekilde yapman gerekenler yani araştırman lazım buradan anlatmayla olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.