Şimdi Ara

özürluyüm ötv den muaf arac almak istıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba %80 özurlu raporum var ve 2022 den maas alıyorum. sol goz tamamen gormemekte ve sag goz 10 derece uzak gozlugu kullanıyorum. Ehliyetim yoktur ancak bıldıgım kadarıyla bana ehliyette vermezler. arac kullanabılmekteyım ancak aracım yok otv den fayladalanıp arac almak istıyorum sizce bana arac verirlermi? arastırmalarıma gore %40 ıle %90 arası engellıler ıcın h sınıfı ehlıyetı varsa kendısı kullanmak sartı ile verıyolarmış. Bana H sınıfı Ehlıyet verırlermi? Cevaplarınıı beklıyorum ıyı forumlar

• H sinifi ehliyet verirlermi bilmiyorum ama arac alirken otv indiriminden faydalanabilmek icin kol ve bacaklarda ozurunuz olmasi gerekiyor. Siz kendinizi arac kullanmak icin yeterli goruyormusunuz peki. Sonucta trafikte sadece kendi hayatiniz degil yaninizda ve karsinizdakilerin hayati da soz konusudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle büyük geçmiş olsun. sizin araç kullanabileceğinizi düşünmüyorum bu şekilde. herhangi bir şekilde bir yakınınız sizin adınıza alabiliyorsa onu değerlendirin.
  • Gözden dolayı ehliyet vermezler ama başka birisi kullanabiliyor olmalı
  • Gözden dolayı ehliyet alamazsınız.Başkasının kullanabilmesi için %90 özür oranını sağlamanız lazım.
  • Gidin bir surucu kursuyla konusun. Size detayli bilgi verirler. H

• Anladigim kadari ile birincil amac otv indiriminden faydalanmak. Su durumda otv indirimi icin en az %90 rapor almaniz gerek. bu sekilde ise araci siz degilde 3. Dereceye kadar yakinlariniz kullabilir araci.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracımı sattım hgs ne olacak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 3. derece yakınlarım da olmuyor onada %90 rapor istiyorlar bu nasıl duzenleme anlamadım. bi çaresı yokmu
  • Trafiğe çıkman zor malesef

• bu olay nasıl oluyor ki şimdi %45 ötv mi ödenmiyor
  • Özür kısmını ENGELLİ olarak düzeltelim önce.Siz belki doğal karşılıyorusunuz ama bu kelimeden kırılan ve incinen çokça engelli vatandaşımız var

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.