Şimdi Ara

p4 D 2.6 (805) CPU'nun sıcaklık değeri. Acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pentium D 805 2.66 Ghz işlemciyi yeni aldım. Şu an için sıcaklık değeri boşta 60-65, oyunda 70-75 dolayında.
    Sizce bu değerlerde bir aşırılık var mıdır?

• hafiften var bende pentiumd kullanıyorum boşta 35 40 arası değişio yük altında da 63 ü geçmio ben bide 3.4. ghz benimki o.c. ile 3.9 da felan gene sıcaklık 63 66 larda gezio yük altında tabi. stok fan mı var sende
  • İşlemciyi takarken macunu iyice temizleyip yenisini sürdünüz mü?
  • Macun bitmek üzere olduğu için kutusunda kalan artkları toplayıp işlemciye sürdüm. Çok çıkmadı açıkçası..
  • bende gpu 54 derece bu işlemci ile oyun oynamak çok tehlikeli arakdaşlar demişler macunla ilgilidir diye macunla alakası yok
    eski nesil işlemci ve tek çekirdek sonuçta yani core duolar yada core 2 duolar gibi değil ve işlemci hem çok enerji tüketiyor hem çok ısınıyor

p4 D 2.6 (805) CPU'nun sıcaklık değeri. Acil...
  • d805 de cift cekirdek kış soğuğunda üstünde ninja varken beklemede en düşük 47C görebilmiştim oda sıcağında beklemede normal 60-65 anında , intelde böğle oyunlardan sonra falan kasamın üst kısmı ısınırdı , hala daha yeni serilerdede amd den daha cok ısınıyor inteller benim x2 4800 oc la 3.1 de ısısı 30-33C deyken arkadaşımın e2180e 3.0e geldiğinde beklemede 40C , 2 mizdede big typoon var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.