Slm . ASUS P4S800D anakartıma HD 3650 AGP 512 DDR2 ekran kartı aldım . ancak bu kartı anakarta takınca ekrana görüntü XP nin HOŞ GELDINIZ yazısına kadar gelimiyor :S . bu kart da ek güç girişi var . ek güç girişi olmayan eski kartım FX 5500 ü takınca bi sorun yok başından bu yana görüntü var. zaten HD 3650 ninde masaüstü performansında bi sorun yok oyunlarda falan pes 10 ve AVP 2010 oynuyorum şu an . bu sorunu çözmem lazım arkadaşlar bios a giremiyorum :S lütfen bi yardım edin bana . Bu arada sistem imzamda
Güncel . yardım lütfen :S
Arızalı değilse güç kaynağı yeterli gözüküyor. Ekran kartını ve güç kaynağını başka bir yerde denemenizde fayda var.
ekran kartını ve güç kaynağını başka yerde denedim ikiside çalışıyor güç kaynağı arızalı olamaz daha yeni . ekran kartıda dün alındı . bana göre problem anakarttan kaynaklanıyo çünkü başka anakartta ekrankartı direk açıyor yani siyah ekranları gösteriyor bu ankartta ise oralarda ekran kapalı hoş geldiniz ekranında ekran açılıyo
Ama yazdığınıza göre diğer ekran kartı sorunsuz çalışıyor. Anakartla ekran kartı arasında uyuşmazlık olasılığı akla geliyor.
Ekran kartiniza guc gerekiyorsa minimum 300w orjinal guc kaynagina sahip olmaniz iyi olacaktir ayrica fx5500 un driverlarini silmeden diger karti taktiginiz icin sorun olusturuyor olabilir.
şimdi herşeyi açıkça yazayım . imzamdaki sistem çalışıyor . ama ekrana görüntü XP de hoş geldiniz yazısında geliyor . başka bi anakartta normal açılıyor yani siyah ekran görünüyor . FX in driver ı silinmiş aklıma gelmişti denedim yine aynı sorun . PSU imzada yazıyo yüksek kalite 530 WATT raidmax . anakart ekran kartı uyuşmazlışı geliyor ewt ama sonuçta hoş geldinizden sonra görüntü var . :S
bu sıcakta kasayı yüklenip pc ciye götürmek hiç güzel bişe değil :S
güncel . sorun devam ediyor arkadaşlar :S
aygıt yöneticisinde ekran kartları ne şekilde görünüyor? bir tane mi var iki tane mi?
Şayet anakartınızda o/b ekran kartı varsa bios birincil olarak onu tanıtıyor olabilir. Böyle bir durumda da sorun olarak bahsettiğiniz ortaya çıkar.
Ob erkran kartı çıkışına monitör bağlayıp biosa girerek init vga first ayarını değiştirerek sorunu çözebilirsiniz.
BIOS'a eski ekran kartınızla girip "Load Setup Defaults" seçeneğini denedinizmi ? Yada olası AGP seçeneklerinden AGP Fast Write ve Fast Read ayarlarını dönüşümlü olarak disable ve enable olarak test edin.(Olası bir güç yetersizliği sorunu olmadığını varsayarak bunu öneriyorum)
bunları deniycem teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme