Şimdi Ara

P5VD2-VM SE anakartımdan kaynaklı bir sorun var galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P5VD2-VM SE anakart 1,5 gb ram 250 gb hdd 3.2 p4 işlemcim var bunların üstünde win 8, win7, xp, ubuntu denedim hepsinde aynı sorun windowslar mavi ekran veriyor res atıyor win7 hariç win7, kurulum sırasında sorun veriyor ama yandaki bilgisayarda sorun vermiyor. Lütfen yardım edin bilgisayarımı sömestra yetiştirmem lazım

• yandaki bilgisayar derken?
  • 2 tane bilgisayarım var yandaki bilgisayar dediğim diğer bilgisayarım işte
  • hata olarak ne veriyor?
  • her seferinde farklı şeyler ekran kartı driver çakışması IRQ sorunu falan
  • www.memtest.org dan memtest86 programini indirin. usb edition yada cd versiyonunu indirip bilgisayarinizi windows kurar gibi medyadan acin ve ram testi yapin.
  • ramlerde sıkıntı yok, diğer çalışan bilgisayarınki ile değiştirdim yine aynı sorunu verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ramler saglam yada degil testi degil ramler acaba anakartta stabil calisiyor mu belki bunu gormek istiyorum... eger hocam hani yanlis anlamayinda daha iyisini biliyorsaniz bize sormayin.
    her seferinde degisen hata ya ramdir ya anakart... anakartta da olusmasinin nedenleri chipset arizalari, asiri isinmalar ve guc kaynagidir...
  • evet şu an test ediyor ama ayarları bilmiyorum değiştirmem gereken bir şey var mı
  • test bitti ve
    *****pass complete, no errors, press Esc to exit*****
    yazıyor
  • o zaman anakart...p5vd2 lerle ilgili uretim hatasi gibi birseyler hatirliyorum ama umarim sizinkide bunlardan biri degildir.
  • yapabileceğim hiç bir şey yok mu :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.