Şimdi Ara

Pacific Sun Harp>> Bir Bakınız :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam saat 9 suları bir şahıs global attı 9D Sun Harp satılıktır diye gittim baktım 300m dedi bende barda dönüceğim için alim dedim fazladan gold'um vardı aldım. Sizce nasıl 300m ye iyimi almışım

Resim.. (Yanlız pk2 ile 9deg. yi 10deg yaptım alınmayın karakter 82 lvl xD

• Bana göre biraz pahalı geldi.Fakat senin serverının fiyat aralığını bilmediğim için kesin konuşmak istemem.
  • Ne bilim bana ucuz geldi. 8deg sun sword ve sun shielda 1B vermiştm bu yaz
  • geçmiş olsun al bir bardak soğuk su iç
  • O kadarda değil heralde
  • 300m pek yüksek bir fiyat değil
  • Bence gayet ucuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçimi rahatlattınız sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpRiTe17 -- 17 Ekim 2009; 11:43:14 >
  • Yanlız silahın durability'e dikkat
  • Aşırı bir kayıp yok gibi ... ?
  • Sıkıntı yok gayet iyi ;)
  • Oldukça Mükemmel %lere Bakınca Oldukça İyi Bluelarıda Yerinde 300m 9 Dg Sun İçin Oldukça İyi.
  • Aldığın bi itemi kullandıktan sonra değerini kaybetmeden satabiliyosan o zaman karlı bi iş sayılır.Ben 9deg sun robe handsi 300e satmıştım karşılaştır artık gerisini Ama 250ye bile geri satsan gene de karlı sayılır
  • 9 dg 2 hand ler 340 m e gittiğine göre bardın fiyatı 150-160 m dir. Güzel çakmış adam
  • Durabilty de bir sorun yok.Fiyatını pek bilemicem ama abartılcak birşey yok gibi
  • Birkere almışsın . Bende arıyordum pacificde buldum ama ı sanırım adamın ismi Amonra dı 400 istiyordu zaten pacificde sun harp 2 tane var başka yok.

Kasma işlemine gelince. Keşke almasaydın botla yada PVL ile kasılıyor va inanılmaz hızda 90 lv e yükselebiliyorsun. Bu nu göz önnde bulundurursan özellikle bot olayını alman hata olmuş bence elindekini sat. Bard tek adabildiği yaratıklarla hızlı kasar ama elindeki ile 82-83 lerde tek atabiliyrsan çok iyi.

Bende Alıcaktım hesapladım vaz geçtim. Ama zevk olsun diye aldıysan zarar etmemişsindir. Sonuçta zevk işi bu. Mesela ben 8lv Sun glavie bulmuştum +7 basmıştım diyeceksiniz neden +7 bastınız zevk işi işte.

Moralini bozmana gerek yok bence. Zarar ettim düşüncesi olmasın , oyun bu herzaman oyunda bu paraları kazanırsın. 400 den aşağı satmadı Amonra (ismini doğru yazamaış olabilirim) aldığın fiyat servırdaki en ucuz fiyat. ki o fiyata yine satarsın.

Birde durability ne kadar yüksek olursa bard char okadar fazla kasar . MP ihtiyacı hiç olmadığından durability 0 olunca şehra dönersin.

Moralini bozmana gerek yok. Pahalı lamadın.

• bence pahallı neden çünkü bir daha repair alamıyacaksın süs gibi kalcak o silah 200m ederdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: göktekiyıldızlar

bence pahallı neden çünkü bir daha repair alamıyacaksın süs gibi kalcak o silah 200m ederdi

MAdem oyundan bi habersin yorum yazma saçma sapan.

Sen hiç gördünömü Sox itemlerin no repear olduklarını. Hadi diyelim öyle olsa tamir edilmiyen eşyalar hiç 200m ye satılırmı. Bilmiyorsan sus oku yada bilen kişlilerden öğren.

Ordaki silah asla tamir olmaz ibaresi yok sadece durability nin %46 sının azaldığını belirtiyor bununda nedeni +5 den sonraki artı denemlerinde stady olmaması nedeni ile bu hale gelmesi.

%400 repear invalid gibi bir ibare olan silahlarda tamir olmaz. O itemlerde unique lerden düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: göktekiyıldızlar

bence pahallı neden çünkü bir daha repair alamıyacaksın süs gibi kalcak o silah 200m ederdi

İçimden Varya Neler Söyledimde Şuraya Nazikçe Yazıcam !

Allah Herkese Bir Akıl Vermiş Düşünmesi İçin ! Tek Kullanımlık Ne Olursa Olsun Bir Silah 200m Veriyorsan Eğer Sana Allah Ne Vermiştir Acaba !
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.