Şimdi Ara

Packard Bell R3451 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu aletin uzaktan kumandasını nereden bulabiliriz.. adamlar alıcı yapmış uzaktan kumanda yok ortada :D sadece çok üst modellerde var baktım kendi sayfasından..
  • yaklaşık bir hafta önce koyuncuyu aradım. onlar dada kalmamış kumanda. 1 ay içinde gelir demişlerdi. bu arada fiyat konusunda herhangi bir bilgilerinin olmadığını söylediler. eğer kumanda bulursam ben de düşünüyorum almayı.
  • ben bu bilgisayara ddr2 ram takabilirmiyim. tamam ddr2 yi tam kapasite kullanamam biliyorum ama başkaca bir uyumsuzluk falan olur mu acaba...?
  • hayır takamazsın.amd ler ddr2 desteklemiyo henüz.ama ddr333 yerine ddr400 takabilirsin.
    zaten ddr2 ninçok fazla bi getirisi de yok.
  • 1 GB DDR 400 MHz ile uçar bu alet be uçaaaaarrrr .. ama marka Kingston, Twinmos, Corsair veya OCZ falan olursa daha iyi olur

en kısa zamanda bende yapmak istiyorum.. hayırlısı . . . .

war mı ram artışı yapan arkadaslar???
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

arkadaşlar notebook un wireless kartı ralink marka,yeni sürüüc varsa buradan mı yoksa intelin sürücüsünü mü indirelim? intel sürücüsü çalışır mı bu kartla???

Arkadasım Ralink RT2500 Wi-Fi nin güncel driver ını indirmek için bu resim yardımcı olur heralde..

http://www.ralinktech.com/supp-1.htm

Packard Bell R3451 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı

ama çekme gücü açısından pek bi fark yaratmadı bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 20 Ocak 2006 16:03:26 >

• BEYler bir soruda ben sorarim ya.Su yuklu gelen nortonu kaldirabilen varmi acaba.Baska baslik altinda da sordum ama olsun hangisine cevap gelirse artik.Fıtık etti valla beni.Bilen varsa bi el atsin zahmet olmazsa
  • arkadasım nortonu laptopun yanında verilen cd yada dvd ile kaldırıyosun . . .
  • master dvd yi taktıktan sonra Başlat--programlardan packard bell info centere gir oradan kalkıyordu sanırsam. ama en temizi yeni sistem kurmak
  • şu anda rightmark cpu clock kullanarak undervolting yapıyorum en kısa zamanda test sonuçlarını buradan yazarım.
  • Beyler nortonun nasil kaldiralacagini ogendim cok kolaymis yau.Baslat-P bell destek-SMART RESTORE seciliyor ve buradan elinde master cd olmayanlar once bir master cd yaratiyor.Daha sonra gene ayni menuden NORTON INTERNET SECURITY nin basindaki tik carpi ile degistiriliyor ve tamam deniyor:bunun uzrerine sizden yapmis oldugunuz veya vvar olan master cd isteniyor.Bundan sonra uninstall menusu cikiyor ve gerisi zaten herkesin bildigi gibi devam ediyorKaldirmak isteyenlere duyrulur
  • herkese merhaba arkadaşlar packard bell i ilk kez duymama rağmen sahip olduğu özellikleri göz önünde bulundurarak ve fiyatınıda buna oranladığımda almak çok mantıklı geldi ve iki gündür kullanmaktayım...

kendime göre artılarını ve eksilerini aklıma geldikçe sizlerle paylaşmak istiyorum...

önce az olanlardan başlıyalım yani eksilerinden :)

1-)en büyük eksiği ses ...hoparlörleri biraz kötü yerleşim ve ses kalitesi iyi olmasın rağmen sağ ön tarafda yer alan subwoofer çok bass olan şarkılarda cızırtı yapıyor bunun önüne ancak winamp daki eq ayarları ile geçebildim o zaman daha dinlenebilir oluyor müzik..neyse o kadar şart değil zaten beğenmeyen speaker a bağlar dinler :))) gülün dikeni olur o kadar ...
    2-)pil süresi ...kullanımı çok evet ben ram i de 1 gb yaptım neredeyse desktop ım ile aynı hızda açılıyor ve hiçbir takılma olmuyor programlar arası geçişte çok rahat ...ekranı büyük ve parlak bu yüzden pil süresinin kısa olması normal bence zaten 2 saat kullanacağımı sanmıyorum elektiriksiz bir ortamda.. evdede pil ömrünü harcamamak için sürekli elektiriğe bağlı kullanıyorum desktop ı mı bunu aldıktan sonra sadece dosya transferi açtım inanın kullanımı çok güzel....

artıları

o kadar çok ki :))))

1-) ekranı çok hoş ben pek anlamam bu işten ama kullanımı süper gözü yormuyor bazı arkadaşlar kendinizi görüyorsunuz ayna gibi demiş benim philips 17 " monitörümde ayna gibi gün ışığında bunun önüne geçmemiz biraz zor diye düşünüyorum...

2-)klavye mükemmel tuşların çıkardığı ses minimum rahatsız etmiyor yerleşimleri mükemmel numpad olması çok güzel bir özellik klasik klavye tasarımına alışık olan benim gibi insanlar için ideal...

3-)upgrade edilebilme düzeyi çok iyi ben alır almaz ram i 1 gb a çıkardım 2 256 vardı üzerinde şimdi ise 2 512 var ve performans çok iyi ...ram leri 100 milyon farkla 1 gb a çıkardılar fiyat nasıl bilemiyorum ama hangi ram i taktılar onu merak ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim bilen varsa söylerse çok sevinirim..

4-)hdd ve dvd combosu mükemmel data transferi hızlı windows u kurdum mp3 aktardım desktop ım ile aynı performans diyebilirim ..xp yi ilk geldiği hali ile kullanmayın çok yavaş format atıp tekrar kurun derim ama tekrar kurarken bazı dosyalar atıyor hdd ye onları bulamadım gizli dosyaları göster dememe rağmen bulup silemedim 4 gb lık bir şişkinlik var onu bulup silen varsa nasıl hangi programla yaptığını anlatabilirse hepimiz adına faydalı olacaktır eminim...

5-)mouse çok kullanışlı tasarımı bana başta basit gelmişti ama alıştıkça hoşuma gidiyor ve sanırım bu kalite ile bu laptop hakettiği yere kendi kendine gelecektir ne reklama nede savunmaya ihtiyacı var ...

sorularımı tekrarlıyorum arkadaşlar...

ram ne takıldığını kaç mhz olduğunu nasıl öğrenebilirim??

hdd içindeki 4 gb lık şişkinliği nasıl yok edebilirim kurulum sırasındaki gereksiz dosyalardan kurtulmak istiyorumda :))

daha aklıma geldikçe sorunları avantajları sizlerle paylaşıcam msn adresim mustafagun1979@hotmail.com burdan konuşmak paylaşmak isteyen olursa bilgilerini çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMustafa -- 22 Ocak 2006 13:54:10 >

• Packard Bell R3451 kullanıcıları:

# fthtrky

# Onur__

# zerachi

# breyv123

# burakas

# stuka

# trulli

# meragi

# aeks

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 23 Ocak 2006 15:17:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrMustafa

ram ne takıldığını kaç mhz olduğunu nasıl öğrenebilirim??

hdd içindeki 4 gb lık şişkinliği nasıl yok edebilirim kurulum sırasındaki gereksiz dosyalardan kurtulmak istiyorumda :))

ramlerinin markasını ve frekansını everest adlı program ile görebilirsin.inşallah ddr400 takmışlardır

o 4gb lık şişkinlik için xp üzerinden bişey yapamazsın.sen galiba yanında verilen dvd ile format attın; çünkü normal bildiğimiz xp formatı sırasında partisyonları ayalarlarken o 4gb lık ayrı bölüm gözüküyo.ben direk onu da sildim.68gb olan kapasite doğal olarak 72gb a çıktı.

şöle bişey yapabilirisin genede:o master dvd sinin tak ve bi kere boot etsin.sonra tekrar başlatıp xp yi açıyo zaten.ondan sonra my computer da o gizli partisyon ortaya çıkıoy içi dolu olarak.ona format atabilirsin.ama tabi 4gb olarak ayrı bi partisyonun olur kenarda....

bu arada mavi bilgisayara bigboy ddr400 sodimm ler gelmiş.ben hafta içi 2*512 yaptırmayı düşünüyorum ddr400 ile.bakalım nasıl bi fark olacak.

• dostum everest i nereden bulabilirim linki varsa verirmisin yoksa msn ve icq açık
    410926 icq msn mustafagun1979@hotmail.com
    hdd toplam boyutum 74.5 gb göünüyor 2 gb da sanal belleğe ayırdım ben sanırım format ve fdisk yapınca düzelmiş :))))

kendim buldum sanırım bu mu bilmiyorum indirip deniycem sizinleden paylaşırım ...
    http://www.lavalys.com/downloads/everestultimate250.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMustafa -- 22 Ocak 2006 15:47:41 >
  • dostum heralde kazıklanmışız :))))) hyundai pc2700 166 mhz takmışlar :)))))) öyle yazıyor
  • yok kazık değil aslında pc2700 diyosun yani ddr333, zaten kendei üzerinde gelen ramlerde öle.
    ben 1gb da 8$ farkeden ddr400 için daha iyi seçim olur kanısındayım.belki sana da öle bi kıyak yapmış olabilir diye düşündüm

ama zaten çoğu yerde ddr400 sodimm yok malesef,o yüzden çoğu kez ddr333 taktırmak durumunda kalıyoruz.
  • anlıyorum o zaman kazık yemedim iyi buna sevindim çünkü adam servise sokmadı beni kıllanıştım acaba ne takacak diye ...ben memnunum packard bell den bilmiyorum sizlerin durumunu bu teste sokmak istiyorum bir site adresi verip tarif ederseniz 1 gb ram de ne kadar fark ediyor sizleri için deneyebilirim ...

ayrıca laptop un artılarında biride çok sessiz ve bir o kadar seri çalışması ve bu iki artının üstüne bir de kararlılık eklenince müthiç oluyor bugün sabahh 11 30 dan bu yana fişe takılı çalıştırıyorum pilini çıkardım ne ısınma ne ses hiç birşey yok sürekli müzik dinliyorum ve mp3 yüklüyorum hdd ye beğendiklerimi desktopdan :))) desktop 240 gb olunca tüm mp3 ler üzerinde idi cd kullanmıyordum bundada bir best of play list oluşturup cd kullanmaktan kurtulmak istiyorum anlıyacağınız ... :) neyse arkadaşlar giderek alışmaya başladım ben bu laptop a inanın desktop u açasım gelmiyor satmayı düşünmeye başladım desem yalan olmaz :)

• quote:

Orjinalden alıntı: DrMustafa

anlıyorum o zaman kazık yemedim iyi buna sevindim çünkü adam servise sokmadı beni kıllanıştım acaba ne takacak diye ...ben memnunum packard bell den bilmiyorum sizlerin durumunu bu teste sokmak istiyorum bir site adresi verip tarif ederseniz 1 gb ram de ne kadar fark ediyor sizleri için deneyebilirim ...

ayrıca laptop un artılarında biride çok sessiz ve bir o kadar seri çalışması ve bu iki artının üstüne bir de kararlılık eklenince müthiç oluyor bugün sabahh 11 30 dan bu yana fişe takılı çalıştırıyorum pilini çıkardım ne ısınma ne ses hiç birşey yok sürekli müzik dinliyorum ve mp3 yüklüyorum hdd ye beğendiklerimi desktopdan :))) desktop 240 gb olunca tüm mp3 ler üzerinde idi cd kullanmıyordum bundada bir best of play list oluşturup cd kullanmaktan kurtulmak istiyorum anlıyacağınız ... :) neyse arkadaşlar giderek alışmaya başladım ben bu laptop a inanın desktop u açasım gelmiyor satmayı düşünmeye başladım desem yalan olmaz :)

Arkadasim benden sana tavsiye sen sen ol bataryayi cikarma.Birak ustunde kalsin.UPS gorevi goruyor.Allah korusun bir eletrik kesintisi falan olur sistemin cokmesinin yanina birde donanimina zarar gelebilir.Takili dursun pil hic zarari olmaz faydasi olurZaten sarji tamamladiktan sonra pili devre disi birakiyor alet.

• Arkadaşlar, şimdiye kadarki bütün mesajları okudum. yorumlarınız için teşekkürler...
    Ben de bu dizüstü bilgisayardan almak istiyorum.Size sormak istediğim bi kaç soru var ,yanıtlarsanız sevinirim...

1- Gerçekten sessiz mi bu notebook ??? (mesela geceleri internetten dosya çekmek için açık bıraksam rahatsız olur muyum ...)
    2- Usb girişi sadece iki tane mi ??? (resimlerden gördüğüm kadarıyla 2 tane ve arkada, ama emin olmak istiyorum...)
    3- Sadece internette gezinirken şarjı ne kadar dayanıyo ???

Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.