arkadaşım benim desktop dan sessiz ben artık açmıyorum o vantilatör gibi şeyi inan bana rahatladım :))))
şarja gelince 1 saat 45 dk falan gidiyor ortalama fazla gitmiyor ama o ekran o klavye o sessizlik çok güzel sesi şimdi diana var ona bağladım mükemmel bangır bangır dinliyorum ... usb ye gelince istemediğin kadar var 6 tane sayabildim korkuyorum başka yerlerede gizlemiş olabilirler diye :)))
ayrıca sony dsc w12 dijital makinam var onun sandisk 512 mblık hafıza kartınıda sorunsuz çalıştırdı ilgilenenlere merak edenlere duyurulur kart yuvası da baya bir format destekliyor...
şu pil çıkarma olayında haklısın ups görevi görebilir peki ömrünü yemiyor mu elektiriğe bağlıyken pilin?????
6 tane değil yaw 3 tane usb girişi var;2 tanesi arkada 1 tanesi önde ve kapağı var.
bu arada naçizane bi tavsiye devamlı olarak kesinlikle elektrik ile kullanmayın.pili bitene kadar pille kullanın sonra takarsınız.dolunca tekrar çıkarın fişten.yoksa uzun vadede pil ömrü son derece düşer.bugün 2 saate yakın kullandığınız alet 8-12 ay sonra 1 saati anca çıkarırsa kötü olur.
yahu trulli bişey dicem ben yanlış yerdeyim galiba kullandığım packard bell 17,4 " ve 6 usb si var :))))) w serisinden bunun cinsi nedir çözemedim gitti işlemciside amd sempron 3000+ 1.8 ghz :) bilen varsa söylesin ben çözemedim bunun bi sitesi var ama ordada yok güzel bir sitesi varsa link verin lütfen arkadaşlar.. arkadaşıda yanlış bilgilendirmeyelim
seninki W serisi tabi biz R serisinden takılıyoruz
farklılık ordan.sesi biraz cızırtıyo dediğinde anlam verememiştim zaten çünkü bizimkilerin sesinde ne bir cızırdama nede boğukluk var.bir loptopda duyduğum en iyi seslere sahip.
işlemcinde turion değil haliyle.bence sende ayrı topic aç W3451 kullanıcıları diye ordan bi yardım gelebilir belki...
evet dostlar bende diyorum bir gariplik var ben w serisindeymişim :)))) neyse yinede sizlerle son bir pasylaşımım daha olacak benim ekran 17 " olduğu için wallapaper arıyordum bir site buldum muhteşem bişey belki biliyorsunudur bilmeyenler için paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz :)))
arkadaşlar şu anda testlere devam ediyorum ama sizi de bilgilendireyim dedim. rm clock programı kullanarak işlemciyi 8x 1.6 ghz de 1.025 volta ayarladım.(normalde 1.5 v) minimumda ise 4x 800 mhz 0.850 voltta (normalde 1 v) şu anda 3 saate yakındır film izliyorum internete bağlanıyorum (tam olarak 2 saat 40 dakikadır sürekli kullanıyorum) ve hala %10 gibi bataryam var. daha önceden kullanırken en fazla 2 saat gibi dayanmıştı. (2 saati de bulmuyordu) testi bitirdiğmde tam olarak batarya süresini (stand by ve kullanımda olduğu süreleri) vereceğim
Slmlar acaba bu aletin bios ayarlari nasil, detaylica ayar faln var mi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: DrMustafa
evet dostlar bende diyorum bir gariplik var ben w serisindeymişim :)))) neyse yinede sizlerle son bir pasylaşımım daha olacak benim ekran 17 " olduğu için wallapaper arıyordum bir site buldum muhteşem bişey belki biliyorsunudur bilmeyenler için paylaşmak istiyorum umarım beğenirsiniz :)))
bu sayfada sizin için 1440x900 çözünürlükte resimler var ama bizim için 1280x800 çözünürlükte resim yok malesef . . .
bende pili denedim şimdi.. ekran ışığı açık (yani ortalarda), internette gezindim, paso download yaptım, müzik dinledim.. msn açık, arklarla yazışıyorum fln.. 2 saat 6 dakika sonra %8 kaldı . . .
dün bilgisayarı paso çalıştırdım öne film izledim sonra netteydim toplam 2 saat 57 dakika dayandi pil. ama bu arada devamlı kullandım. bu arada ekran ışığı ortadaydı.daha önce aynı işlemlerle en fazla 2 saat falan dayanmıştı.
bu demektirki yaptığın işlemler sayesinde pili 2 saat yerine 3 saat gitti yani . . . .
yapılan işlemleri ve hangi programların kullanıldığını bi kez daha açıklarsan çok yararlı olur...
rm clock isimli programı kullandım. bilgisayarı test etmek için de prime 95 yazılımını kullandım. ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_3784123/tm.htm
quote:
Orjinalden alıntı: aeks
ya arkadaşlar bende aldım packard bell r3451 fakat kulaklık girişi yok.. yada ben bulamıyorum :) bunu nasıl çözeriz acaba ya..
biz burdayız valla.. özelden fln mesaj atarsan çoğumuz cewap weririz sanırım.. zaten başlıktan da anlaşılacağı gibi "Packard Bell R3451 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı" bilgi almak istediğin konuyu ister özel mesaj ile istersen de herkese acık bi mesajla belirtebilirsin . . . . .
quote:
Orjinalden alıntı: zerachi
rm clock isimli programı kullandım. bilgisayarı test etmek için de prime 95 yazılımını kullandım. ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_3784123/tm.htm
ya ben bişey sormak istiyorum, bu undervolting baya zahmetli bir işe benziyo.. onu indir, bunu kur, bunu yap, şunu kurcala falan
zor bi işlem mi bu ya? herhangi bir sakatlık cıkarmı? mesela voltajı düşürüp durduk, voltaj fazla düşük oldu.. standart olarak kac volt ta calıstıını da biyere not almadık falan.. format atınca hersey kendine gelir mi yoksa ayvayı yedik mi
slm kolay gelsin; 64 bit xp kurdum bende makinaya (packard bell amd turon r3451). ancak 2 adet sorunla karsılastım.
EKRAN KARTI SORUNU bu konuda bilgisi olan lutfen mesaj atsın. arkadasin bahsettigi gibiwww.ati.com adresinden 64 bit icin uygun olan 2 ayrı driveri da indirdim. Readon driverini ve 52.1 mb lik dosyayı Motherboard driverini ve 52.1 mb lik dosyayı. Anladıgım kadarıyla ikisindede 52.1 mb lik dosya aynı. ayrı olarak birisi wdm, birisi southbridge driveri iceriyor. butun bu driverleri kurdum .inf dosyası eksik edi. el ile tanıtmak istedim device managerdan (aygıt yoneticisi) ancak bir turlu driveri bulamadi. atinin orjinal sitesinde yoksa bu 64 bit xp ekran driveri nerede olacak baska. simdi forumu takip ettigim kadarı ilewww.guru.com adresine de bakacagim. eger burada da bulamazsam sanırım 64 biti kaldıracagim.
ama su var gercekten 32 bite gore farkı hissettim. o yuzden 3 saattir driver indirmek ve arastirmakla geciriyorum. bulabilen varsa mesaj atsın. msn adresim: iamclose@gmail.com
FAX MODEM cok sart degil ama lazim olma ihtimaline karsı 64 bit xp modem driverini bulanlar adresi yazabilirse sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: meragi
a) Microsoft .NET framework 1.1 (heryerde bulunur, ATI için gerekli)
b) ATI'nin websitesinden (www.ati.com) 64bit'lik ekran kartı sürücüleri (Dosyaları açtıktan sonra normal kurulumu çalışmazsa, ki bende çalışmadı, kendiniz device manager'dan update driver->have disk ile kurabilirsiniz). Yine aynı yerde south bridge sürücüleri var, kurmak gerekli mi, bilmiyorum, ben kurdum.
c) Realtek'ten 64 bit ses kartı sürücüsü (www.realtek.com.tw)