Şimdi Ara

Packet Loss ve Yüksek Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son 1 haftadır akşam 20.00'den sonra pingim 200 hatta zaman zaman 300 ms'lere cikarken hızım da dalgalı bir şekilde 6-30 (Tarifem 100 mbite kadar)mbit seviyesine dusuyor. Online oyun oynanmaz hale geliyor. Bu durumun tarafinizca bir an once çözümlemesini istiyorum.

• Desteklerinizi bekliyorum.
  • Dün ping 300'leri gördü. Lütfen bu durumu düzeltin. Akşam 8'den 12'ye kadar durum böyle.Oyun oynanmiyor.
  • Merhaba, ping tracert sonuçlarınızı destek kaydınıza ekler misiniz? Teknik arkadaşım kontrol ederek bilgi verir.

• Hızımi 75 mbite düşürduk.Ama yine problem çözülmedi. TTnete yazıyorum.Onlar da servis saglayicinizla görüşün diyorlar. Acil çözüm bekliyorum, saat 20.00-24.00 arasi için. Yoğunluktan olduğunu sanmıyorum. Akla Ttnet bilerek mi bu saatlerde hız kısıtlamasi yapip pingi yukseltiyor sorusu geliyor.

• Ejder2323 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun devam ettiğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım tekrar kontrol ederek bilgi verecektir.
  • Sağ olun.Komsum ttnet kullanıyor. Onun da durumu benim gibi.

• Komşum Ttnet kullanıyor.Onun da problemi ve şikayeti benimle aynı.
    Merhaba, arkadaşlarım sorunun çözümü için yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Ekiplerden güncel bilgi aldığımızda sizinle paylaşacağız.
  • Teşekkür ederiz.Gelismelerden haberdar ederseniz memnun oluruz.

Anlayışınız için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Problem devam ediyor.

Merhaba, arıza çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım çalışmalarını tamamlayarak sizinle iletişime geçecektir.
  • Yoğunluktan olduğunu düşünmüyorum.Oyle olsa Türkiye'nin her yerinde 20.00-24.00 bu durum yaşanır. Onceden boyle bir durum yokken nasil oluyorda 1 gunde ping yukselip hiz azaliyor. 100 kisi 1 gunde yeni internet mi baglati da haberimiz yok. Hizi azalttım durum değişmedi.Bulundugum yerde yoğun ve yüksek hızda internet kullanıcısı olduğunu düşünmüyorum. Lütfen problemi bir an önce çözüme kavusturun.

• Pingler inanolmaz arttı. Akşamları hızım %90 oranında düşük. 3 gündür kayda cevap bile vermiyorlar.
  • nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız ping sorunu için teknik arkadaşıma bilgi verdim. Network ekibimiz ile kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar.
    Merhaba, teknik ekibimiz kontrollerini tamamlayarak bilgi verecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

kayıt oluşturuyoruz da ne oluyor? her akşam 3'er tane tracert testi istiyorsunuz. 2 gün kayda cevap vermiyorsunuz. neymiş? hafta sonu nöbetçi arkadaşlarınız yoğunmuş.

6 gün geçti, sorununuz çözüldü diye cevap geldi kayıda. hayır çözülmedi.

Şimdi de forumun çoğunda görülen instagrama girilmeme sorunu var.

• Merhaba, Bağlantı probleminiz ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmalarımız tamamlandı. Artık bağlantı hız/kalite problemi yaşamıyor olmanızı öngörüyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayıştan dolayı teşekkür ederiz. Sizde gerekli kontrolleri sağlayarak sorununuzun devam etmesi durumunda bize bilgi verebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Yukarıdaki mesajdan sorunum cozuldu gibi. 20 güne yakın sürdü. Yarın yine yoğun saatlerde kontrol edeceğim düzelmişse destek kaydini sonlandiracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejder2323 -- 20 Ekim 2020; 0:25:45 >
  • nutz kullanıcısına yanıt

Hocam benden de istediler. Önce Telekom'a illetik ancak problem yok dendi. Ben de ısrarla problem olduğunu söyledim. Testleri attım. Nihayet bugün sorun çözüldü gibi. Sorun çözülene kadar bastırmak gerekiyor. Yoksa fazla uğraşmayıp( Ttnet) sorun yok diyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.