Pakaji isimli arkadal forumda sadece para konuşan halk bankası hesap fotosunu bir kaç kez atan gümüşe yatırım yapıp yanlış hatırlamıyorsam 1milyon dolar parası oldugunu söyleyen arap ülkelerinden birinde çalışan mühendisti. Biraz sivri dilli gıcık biri olsa da sevdigimiz birisiydi. Yaklaşık 10 aydır foruma uğramadı. bence pakajinin eşi pakajiyi antalya'da rus ecçortlarla takıldıgını fark etti ve pakajiyi boşadı. pakajinin 10 yıl araplara amele gibi çalışıp biriktirdiği paranın çok büyük kısmını eşine vermek zorunda kaldı. parayı kaybetme üzüntüsünden foruma giremiyor. sizin fikriniz nedir? not: antalya anılarını kendisi forumda anlatmıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 30 Temmuz 2021; 19:1:42 > |
Pakaji'nin Sonu
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Sanpellegrino Doğal Mineralli Su içer dhye fotosunu atardı hocam ilginç bir adamdı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Yapıyor öyle ya adam hasta ben kendisine acıyorum, kızmıyorum.
Dedikleri değersiz.
Ait oldugu yerde gereksiz mesajlar bölümünde iyi eğlenceler diliyorum kendisine.
Telefon numarası dilenmeye devam ederse belki bu bölümede birşeyler yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 30 Temmuz 2021; 19:10:33 > -
En mantikli secenek bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pakaji iyi adamdi verdigi öğütler dogruydu hayatta kendini kurtarmazsan ggsin anan baban bile yuzune bakmaz dik bir durusun karizman emegin gücün olmazsa
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Pakaji iyi adamdi verdigi öğütler dogruydu hayatta kendini kurtarmazsan ggsin anan baban bile yuzune bakmaz dik bir durusun karizman emegin gücün olmazsaAynen, dedikleri aslında doğruydu ama çok yamuk konuşuyordu ve garip huyları vardı.
-
pakaji abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabıyla yazmayı çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem. forumda biri yardıma muhtaç oldugunda sırtını dönerdi. ben dönmem.
pakaji, "abi benim konuyu uplayın" dediğimizde dalga geçerdi. ben geçmem
pakaji sevdiğimiz bir abimizdi ama tavsiyelerindeki üslup da bi tuhaf olurdu.
ne söylerse söylesin döner dolaşır o mesaj bi yerinde patlardı. benim patlamaz.
abim bu foruma şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk oturarak girerdi. ben arkamı konseye verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
forum sende kalsın hocam, arkamda durma yeter.
-
Evet bana da yanlış anlayıp blok atmıştıquote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07Aynen, dedikleri aslında doğruydu ama çok yamuk konuşuyordu ve garip huyları vardı.
Alıntıları Göster
Oajajahajaj kanka bunu ss alip konu acabilir miyim cok iyi yaaaquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogpakaji abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabıyla yazmayı çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem. forumda biri yardıma muhtaç oldugunda sırtını dönerdi. ben dönmem.
abim bu foruma şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk oturarak girerdi. ben arkamı konseye verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mafyaya kurban gitti bak o yaz kenara
-
29 dolardan gümüş long açtı o sonra eline verdiler, her şeyini kaybetti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogpakaji abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabıyla yazmayı çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
Çok iyi eline sağlık
@C0NSI mümkün hocam. parası olmayan bir pakaji hayat damarları kesilmiş gibidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 31 Temmuz 2021; 0:2:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Oajajahajaj kanka bunu ss alip konu acabilir miyim cok iyi yaaa
Alıntıları Gösteraç hocam çalıntı yapılmadıgı sürece sözlerimin telif hakları halka açıktır
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
pakaji abimiz sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabıyla yazmayı çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem. çok gülerdi, ben gülmem. forumda biri yardıma muhtaç oldugunda sırtını dönerdi. ben dönmem. pakaji, "abi benim konuyu uplayın" dediğimizde dalga geçerdi. ben geçmem pakaji sevdiğimiz bir abimizdi ama tavsiyelerindeki üslup da bi tuhaf olurdu. ne söylerse söylesin döner dolaşır o mesaj bi yerinde patlardı. benim patlamaz. abim bu foruma şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk oturarak girerdi. ben arkamı konseye verince, şöyle yaslanırım bi geriye. forum sende kalsın hocam, arkamda durma yeter. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X