Şimdi Ara

Paket değişim talebi günlerdir ''Beklemede''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom beni çıldırtmak üzere. 24 mbps hızlı 75 gb akk lı ttnet kullanıyorum. Perşembe günü Müşteri Hizmetlerinden 35 mbps hızlı 100 gb akk lı olana geçiş için başvurdum.

24 saat içinde geçiş olacak dendi. Ancak 4 gün oldu hala ''Talep beklemede'' yazıyor. MH ' yi aradım. şikayetinizi ilettik çalışma devam ediyor. Her seferinde küfür edip kapatıyorum. Bir tuşa basma ile halledilecek işlemde ne çalışması varsa artık.

Çiftetelli kampanyası kapsamında ikisi de. 10 tl farkla geçecektim.

Var mı başına benzer şey gelen? Ne yapmak lazım.

• Dostum Santralden tanımlanması gerekiyor banada öyle oluyor arıza kaydı bırakın 24 saat geçtikten sonra. otomatik olarak hızınızı artırırlar şu anda hattınızı beklemeye almışlar..
  • imate kullanıcısına yanıt
    Zaten bir şikayet kaydı yapıldı. 3 gundur onunla ilgili inceleniyor diyip duruyorlar.

Buna ilaveten arıza kaydı da mı bırakmalıyım?
  • bende aynısını denemiştim..
    10 gün boyunca fıtık ettiler mh bir halt etmiyor robot gibi dinlemekten başka..
    en sonunda santrale gidip durumu anlattım
    hat desteklemediği için talep iptal edildi..

sizin hat 35 mbps desteklemiyor olabilir sorun şubeden.
  • imate kullanıcısına yanıt
    Hocam santralden değil genel müdürlükten tanımlaması lazım
  • Hocam beni 1 ay beklediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

Hocam santralden değil genel müdürlükten tanımlaması lazım

Genel müdürlükten santrale aktarılıyor paketin tanımlanması için. hocam
  • Bende de aynı olay oldu paket yaklaşık 1 aydır beklemede olacak iş değil.. 35 gb a geçme talebimi vermez olaydım.. İptal edip superonline geçmek istedim Onay gelmeden işlem yapamıyoruz diyolar.Superonline geçeli 2 hafta oluyor hala bizim talep beklemeden çıkacak..Modemi de teslim almıyorlar.. Ne yapmam lazım acaba ?? Noter tasdikli iptal dilekçesi mi göndereyim?? Muhatap da yokk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.