Şimdi Ara

Palio 1.2 için önemli sorunum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ve şuanda güzel bir palio buldum araç 2004 1.2 palio van (lpg) kasa araca arka koltuk yaptırmışlar ama arka camlar açık değil hala sacıyla duruyor ruhsatına ise ticari kayıtlı araç 40 000 km de ve benden istenen fiyat 9.500 ytl sizce fiyat nasıl ben öğrenciyim ve aracı okulda dışarda kullanacam ama zaman zaman 3-4 kişi binmemiz gerekecek merak ettiğim soru aracın bu şekilde olması trafikte sorun çıkarır mı sonuçta ticari kayıtlı sizce ne yapmalıyım kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

• evet yrdımmm
  • quote:

Arkadaşlar yakında daha da aktif şekilde aranızda olabilirim :)
    danıştığım arkadaşlardan genelde olumlu yanıtlar alsamda van lara karşı bir uzak durma olayı var ( o kendini biliyor) =)

genel görüş ne yönde arkadaki koltuklar orjinal , metal kısımları da geçmeli cama çevirecem.
    2004 1,2 palio yeni bakımı yapılmış fakat tekerler değişmesi gerekecmiş.
    fiyat 9500 civarı en az ve en çok ne verilir?

palionun en üzücü tarafı yakıt sanırım.

Bende böyle bir mesaj yazmıştım.Nerdeyse aynı araba :)
    Araç hangi şehirde dostum.benim sorduğumda 90000 orjinal arka koltuklu.
  • araç kayseri de benim takıldığım nokta arkada yolcu olduğu zaman polis sorun çıkarır mı ben bunu ruhsata işletmek istesem ne kadar masrafım olur yardımcı olursanız sevinirim
  • gnclll
  • yeni paliocular istemiyorlar sanırım :(
  • sorun olmayacaktır,ayrıca cam acılsa bile ruhsatın yeniden düzenlenmesi gerekir diye düsünüyorum,hem cam yokken polis arkadakileri biraz zor görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence alma
  • inanın kararsızım daha önce bu model arabaları kullanan var mı tam olarak nasıl memnun olur muyum ben öğrenciyim ve bunu tamamen gezmek için kullanacam her hangi bir ticaret söz konusu değil yani
  • Arkadaşım sen ticariaracı ne yapacaksın. Elbette trafik çevirirse ceza yazar bahsettiğin yer kayseri adamlar ceza yazacak yer arıyor zaten. İkinci nokta adamlar neden başka bir ticari firmaya değilde sana satıyor bunu sor bakalım. Arabayı satmak istediğinde elinde patlamasın dikkat et.
  • Hayatta kullandığım en kötü ve en kullanışsız araba Palio 1,2 VAN.

İster istemez bir miktar hızlı gitmek gerekebiliyor zaman zaman 80 - 90 maks hız dersen yakıt durumunu dengeleyebilirsin.
    Fakat yakıt maliyeti yüksek bir araç.

Arka camların olmaması aracı tam olarak bir tabuta çeviriyor. Park durumunda yada herhangi bir yola çıkış durumunda aynalar yetersiz kalıyor. Kör noktası çok oluyor. Pek çok kaza atlatabilir ve hatta bir kaç tanesinide Allah korusun yaşayabilirsin.

Yasal olarak bildiğim kadarıyla cam açtıramıyorsun ve araç Kapalı Kasa Kamyonet olarak görünüyor ruhsatta Ankara da pek çok yere kamyonet ruhsatlı olduğu için giriş yapamıyor yapacak olursa olası çevirmelerde cezai işlem uyguluyorlar.

Araçta sürekli bir virajlarda savurma isteği var. Çok sakin kullanmak gerek. Dengesiz bir araç bence kesinlikle alma. O arabaya o kadar para yazık olur.

Benim şahsi değerlendirmelerimdir. Başka arkadaşlar kullanarak çok memnunda kalmış olabilirler.

Saygılar...

• Arkadaşlar , bu tip araçlara
    Palio , Fiesta , Corsa , vanlarının arkasına cam açtırıp ruhsata işletebilirsiniz.Ancak arkasına koltuk takamıyorsunuz.Takarsanız bile ruhsata işletemezsiniz.Haberiniz olsun
  • Arkadaşlar cam açma koltuk taktırma olayı tarih olmuştur.Eğer taktırırım ruhsata işletmem diyorsanız aracınız bağlanır 840 ytl cezayı öder koltuklar sökülmüş şekilde geri alırsınız.Ama illaki taktırıp koltukları ve camları ruhsata işletirim derseniz 3000-3.500 ytl'yi gözden çıkarmanız gerekir.
  • Arkadaşar bilgiler için gerçekten çok sağolun,birazda spor olsun diyerekten hesaplı da olunca neden van olmasın diyordum,hiç trafikle falan uğraşamam bu kadar olumsuzluğa değmez.
  • Haklısın Daha farklı bir araç düşünmene sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.