Şimdi Ara

palio 1.4 el yakıt sizce doğrumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 yıla yakın oldu 99 palio 1.4 el voltran lpg li bir araç aldım
    kışın 20 kurus yakıyodu
    şimdi ise 15-16 kurus arası yakıyor
    başka bi forumda şöyle bi yazı okudum;

Orjinalini yazan: jeephard35

Foruma yeni üye oldum,öncelikle hoşbulduk.arkadaşlar 3 yıldır lpg kullanıyorum,ayara 2 defa keyfiyetten gittim.İzmir'de yaşıyorum.aracım 1.4 el.yakışından, çekişinden fazlasıyla memnunum.lpg denilince akla gelen markalardan birini taktırmak için gittiğim yaşar bey,beni orjinal İtalyan marini markasına yönlendirdi.Aracımla çok iyi uyum sağladı,tabi işçilikte önemli.hafta sonu litre fiyatı 1.54 olan lpg ile 200 km yol yaptım 24.5 tl harcadı. Tavsiye ederim.araştırın.İzmir ve çevresinde ikamet edenler 2. sanayide ATAER LPG ye güvenebilirsiniz.sahibi yaşar bey.sakın yanlış anlamayın bunu reklam maksadıyla yazmıyorum.tüm bilgiler tamamen doğrudur.maksadım yardımcı olmak.

buna göre 12 kurus yakıyor sizce böyle birşey olması mümkünmü bnce imkansız?
    yoksa benmi hata yapıyorum???

• quote:

Orjinalden alıntı: basketplayer

arkadaslar 1 yıla yakın oldu 99 palio 1.4 el voltran lpg li bir araç aldım
    kışın 20 kurus yakıyodu

Foruma yeni üye oldum,öncelikle hoşbulduk.arkadaşlar 3 yıldır lpg kullanıyorum,ayara 2 defa keyfiyetten gittim.İzmir'de yaşıyorum.aracım 1.4 el.yakışından, çekişinden fazlasıyla memnunum.lpg denilince akla gelen markalardan birini taktırmak için gittiğim yaşar bey,beni orjinal İtalyan marini markasına yönlendirdi.Aracımla çok iyi uyum sağladı,tabi işçilikte önemli.hafta sonu litre fiyatı 1.54 olan lpg ile 200 km yol yaptım 24.5 tl harcadı. Tavsiye ederim.araştırın.İzmir ve çevresinde ikamet edenler 2. sanayide ATAER LPG ye güvenebilirsiniz.sahibi yaşar bey.sakın yanlış anlamayın bunu reklam maksadıyla yazmıyorum.tüm bilgiler tamamen doğrudur.maksadım yardımcı olmak.

forumları araştır 280 krş yakanda var demekki ayarla kullanımla bakımla doğru orantılı bişey , babamdada siena 1.4 el var palioyla aynı motor yakıtı 170 krş civarında lpg yalnız bu araç benzini resmen içiyor !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 15 Nisan 2009; 14:38:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

quote:

arkadaslar 1 yıla yakın oldu 99 palio 1.4 el voltran lpg li bir araç aldım
    kışın 20 kurus yakıyodu

forumları araştır 280 krş yakanda var demekki ayarla kullanımla bakımla doğru orantılı bişey , babamdada siena 1.4 el var palioyla aynı motor yakıtı 170 krş civarında lpg yalnız bu araç benzini resmen içiyor !!!

15 16 17 krs u anlıyorumda
    12 ye pek kafam ermedi

• Belki şehirdışı yol yaptı onun değerleridir... Şehiriçi ise eğer sanmıyorum o kadar olacağını...
  • orcunsau ya katiliyorum. soyle ki. bizde de uno 1.4 sx ie vardi. 97 modeldi. hangi kit emin degilim ama ise gelip giderken kullaniyordum. 5 gelis 5 km gidis. motor soguk....isinmadan zaten variyorum ...vs.5 liralik gazla 20 km gidiyordu.tabi fazla geldi bu. gazciya gittik. tezt surusune ciktik. bos depoya 5 liralik gaz altik ve kullanmaya basladik. balcova- limontepe tArasinda. tabi trafik yok yol acik.38 km gitti.ve en az 90 ve - veya ustu hizla gidiyorduk. bu tecrubeden sonra sunu anladim ki sehir ici ve sehirdisi yakit tuketimi cok farkedebiliyor.
  • anladım arkadaslar banada s.içi olması imkansız geldi
    s.dışıda 12 kurus ben hiç yakamadımda :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basketplayer -- 15 Nisan 2009; 11:13:22 >
  • bende 97 clio vardı geçen yaz lpg 1,92 iken şehirdışı 12 kuruş civarı yakmıştım şöyle diyim depoyu fulledim şehir dışına çıkıp 280 km yol yapıp geri geldim aynı pompodan yine tabanca atana kadar doldurdum 33 liralık gaz aldı şok olmuştum ne kadar az yakıyo diye bi kaç deneme daha yapmıştım aynı rakamları yine yakaladım. ama o arabam şehiriçinde 19-20 kuruş arası yakıyodu arabaya basmadan oda. Yani şehir dışı ile şehir içi acayip derecede farkediyo.
    quote:

anladım arkadaslar banada s.içi olması imkansız geldi
    s.dışıda 12 kurus ben hiç yakamadımda :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ş. içinde motor çok süre çalışıyor ancak gidilen yol az , uzun yolda ise motor az çalışıyor ama hızlıca kat edilen mesafe var o yüzden ş.içi ş.dışı farkediyor benim kullandığım arabalar içinde ş.içi ile ş.dışı yakıtta çok az fark gördüğüm tek bir araba var oda clio dizel mazot 2.65 iken satmıştım ş.içide 118 krş yakıyordu ş.dışı 112 krş civarı yakıt olarak türkiyede hiç bir araba eline su dökemez ancak kasa güvenlik vs. düşüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 17 Nisan 2009; 3:13:34 >
  • sn b.player sizin orada lpg nin lt fiatı 1.54 mü. belki ondan fark eder. su işi 100 km de kac lt yakıyor cinsinden yaparsak her zaman aynı değeri elde ederiz. çünkü degişmez olan o. yakıt fiatı deişken olduu için km de yakan fiat deişken olur iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.