Bugun Ati 4870 ekran kartı aldım ve pc ye taktım pc nin ozellikleri : islemci: Amd Phenom 9850 quadcore anakart: Asus M3A32-MVP deluxe ram: 2gb ekrankartı:ati 4870 palit power 500w ve xp kullanıyorum.
Sorun:Kartı ilk taktıgımda (formatsız) eski kartın driveriını silip(2600xt) bunu yukledım ve hemen test icin cod4 e girdim ama oyun fazlasıyla takılıyor.Sonra format attım ve tekrar dirverları kurup denedim suan en son catalist ve driveri ındırmeme ragmen call of duty 4 u hatta world of warcraftı bile dusuk fps de oynamk sorunda kalıorum yanı ati 2600 xt den daha az performansla . Bunun mumkun olmadıgını bılıorum ana kartla bi cakısmamı war yoksa baska bi sorun mu cozemedım. Ekran kartının power girislerinı yaptım ikisinide.
Bide kartta cok ısınma sorunu oluyor el yakıcak kadar ve oyuna girmedigim zamanlardada gercı bunu forumları okuyarak normal oldugunu ogrendım ama hala kartı duzgun calıstıramıyorum. Suan cıkarttım ve 2600 xt yı kullanıyorum .
Ana kart cakısması veya baska birseyler ilgili bir bilginiz varsa yardım ediniz lutfen. Simdiden teşşekurler...