Bildirim
Palit 9800gt hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal, bir sorun yok. -
Bazı kartlar için normal. -
sorun yok no problem -
teşekkürler:) bu arada kart çok güzelmiş performans süper bide bazıları bendeki power çalıştırmaz diyodu +12v de 16A veriyo ama canavar gibi çalıştırdı -
quote:
Orijinalden alıntı: aragon53
teşekkürler:) bu arada kart çok güzelmiş performans süper bide bazıları bendeki power çalıştırmaz diyodu +12v de 16A veriyo ama canavar gibi çalıştırdı
düşük ekran kartından geçtin sanırım iyi oyunlar -
o her kartta olagan sey.ozellıklede kucuk fanı olan kartlarda.
vaktı zamanında x1800gto ekran kartına sahıptım.referans tasarım.ve ınanın format atıp yenı ısletım sıstemı kurarken o kucuk ama sesı buyuk fanın zırıltısı benı hayattan sogıuturdu -
hayırlı olsun kartın green model sanırım, bende mevcut sistemimle 12v rail'e 13a veren psumla 1 ay kullanmıştım sorunsuzdu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
o her kartta olagan sey.ozellıklede kucuk fanı olan kartlarda.
vaktı zamanında x1800gto ekran kartına sahıptım.referans tasarım.ve ınanın format atıp yenı ısletım sıstemı kurarken o kucuk ama sesı buyuk fanın zırıltısı benı hayattan sogıuturdu
-
evet kart palit 9800gt green onboartdan geçtiğim için çok iyi geldi bana oynayamadığım biçok oyu n vardı çimdi çok rahat hepsini oynuyo -
Asus olan psu yumu pegasus olanı mı kullanıyorsunuz?
Diğer açtığınız konuda ASUS olanı kullanmanızı önermiştik. Pegasus ilede o kart ve pc çalışır ama ASUS kalitelidir ve sisteminizi daha iyi korur. -
dirt2 ve nfs shift oynayabiliyormusunuz acaba bende 8500gt var oynayamıyorumda yoksa 9800 alacağım bende sizin görüşleriniz önemli benim için -
quote:
Orijinalden alıntı: bermuda23
dirt2 ve nfs shift oynayabiliyormusunuz acaba bende 8500gt var oynayamıyorumda yoksa 9800 alacağım bende sizin görüşleriniz önemli benim için
Benim önceki kartım 9800 dü dediğin oyunları yüksek kalitede çok rahat oynuyordum. -
quote:
dirt2 ve nfs shift oynayabiliyormusunuz acaba bende 8500gt var oynayamıyorumda yoksa 9800 alacağım bende sizin görüşleriniz önemli benim için
4770 alın bence -
quote:
Orijinalden alıntı: emreonal69
quote:
Benim önceki kartım 9800 dü dediğin oyunları yüksek kalitede çok rahat oynuyordum.
Ben çok rahat oynuyorum dirt2 ile nfsshifti yüksek ayarlarda sorunsuz oynuyorum senin sitemini bilemicem benimkisi amd athlonx4 620 2gb ddr2 ram 9800gt eğer buna benzer bisitemin varsa 9800gt yi al derim memnun kalacağından emin olabilirsin -
quote:
quote:
Benim önceki kartım 9800 dü dediğin oyunları yüksek kalitede çok rahat oynuyordum.
madem yuksek kalitede oynuodun memnundun hacı nie gtx260 aldın :):) -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
quote:
quote:
madem yuksek kalitede oynuodun memnundun hacı nie gtx260 aldın :):)
Kart garantiden değişti, yoksa 9800 ü satıp GTX260 almam. -
AA öylemi
demekki nvidia kartlarda bozulabiliomus :) -
quote:
AA öylemi
demekki nvidia kartlarda bozulabiliomus :)
Yanlış biosu atarsan her kart bozulur... -
quote:
AA öylemi
demekki nvidia kartlarda bozulabiliomus :)
Benzer içerikler
- hd filmler
- wattman hatası nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- nvidia txaa nedir
- amd hata 182
- dlss nedir
- rtx 5060
- nvidia h100
- intel iris xe graphics özellikleri
- ekran kartı güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X