Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
70
Favori
162.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torku,Ülker ve Eti ürünlerinin yüzde 90 nında var. Çukulata gofret bisküvi gibi ürünleri artık tüketmemek lazım. Bu legal zehir olan şekerli yiyeceklerle kendimizi 20-30 yaşlarında kalp krizi geçirebilecek duruma getiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Yıllardan beri, daha dogrusu palm yağı ve glikoz şurubu ürünlere girdiginden beri atıştırmalık pek yemem.

Genelde aldıgım ürünün içeriğini okuyarak aldıgım için biliyorum, çok degil 4-5 sene öncesine kadar içeriği okudugumda bir çok üründe şeker vs aycicek yağı/mısır yağı kullanılıyordu, sonra zaman içinde yavaş yavaş glikoz ve palm yağına dönüş yaptılar, evet bunu bizzat yaşadım, her geçen hafta başka bir üründen şekeri kaldırıp glikoz koydular, ayciceği kaldırıp yerine palm koydular, hatta o zamanlar coca colanın içinde de glikoz degil şeker vardı, onunda degişimine şahit oldum, şimdi şeker ve/veya glikoz-fruktoz şurubu oldu.

Yani ürünlerin gramajları düştü, hammadde kalitesi düştü ama fiyatları arttı. Örnek çocukluğumda aldıgım biskirem 100-120gram üstündeydi, şimdi 80 gram sanırım. Ve bu maddelere geçiş yapıldıkça eski tadlar da kalmadı.

Bu nutella olayı iyi oldu, milletin gözü açıldı.

Piyasaya girmenin vakti geldi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: desparegas

Torku Banada ile Nutellada aynı yağı kullanıyorsa nasıl oluyor da birisi yoğun birisi cıvık gibi oluyor demekki Nutella başka birşey daha kullanıyor düşündürücü

Hocam bu çikolataların içinde sadece kako süt fındık yağ yok biliyorsunuz değil mi?
  • hocam cok cok gzl bir konu bu

hemen hemen tüm yedıgımız bıskuvı cıkolata ve tum fırmalar palm yagı ve hurma yagı kullanıyor fazla tüketmemek cok önemli

özellık le bızım fabrıkanın yemek fırmaası kullanıdıgı yag berbat hemen hemen hergun midemiz yanıor ve yemek yemegı kestık
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Aynı tipler 3-4 paket malum marka sigaraya 50-60 lira verirken çocuğu 2 liralık bişey istediğinde almamak için 40 takla atan tipler.
  • biscolata mood yiyordum baktım onda da var
  • doğal olmayan birşey kalmamış.
    dolayısı ile genç yaşlarda kalp krizleri, sağlık problemleri baş gösterir olmuş..

Allah yardımcımız olsun..
  • torku frema da hurma yağı yazıyor
  • sigara içenlerin yiyeceklerden şikayet et hakkına sahip olmadıklarını söyleyenler nefret suçu işlliyorlar, ayrıca malum tayfadan olduklarını hemen belli ediyorlar.tütün tek başına kanserojen değildir ama tetikleyebilir, ne kadar çok kanserojen madde alırsa o kadar tetikleme riski artabilir.adam hem tütün içip hem kanser olmak istemiyor size ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade to Black -- 18 Ocak 2017; 15:19:57 >
  • Ne yiyecez arkadaş şu hale bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

sigara içenlerin yiyeceklerden şikayet et hakkına sahip olmadıklarını söyleyenler nefret suçu işlliyorlar, ayrıca malum tayfadan olduklarını hemen belli ediyorlar.tütün tek başına kanserojen değildir ama tetikleyebilir, ne kadar çok kanserojen madde alırsa o kadar tetikleme riski artabilir.adam hem tütün içip hem kanser olmak istemiyor size ne?

pasif içicilikten haberiniz var mı, malum tayfa dediğiniz yeşilaycı tayfası mı
  • vay Torku vay palm değilde palimye yağı demek ha
  • sağlıklı beslenmek biraz masraflı bir iş.asgari ücretle geçinip sağlıklı beslenmeyi ummak biraz hayal.
    Ama neden bu paketli yiyeceklere ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

evdeki ürünlere bir göz gezdirdim bulduklarım

Milka TUC çikolata (Palm Yağı)
    Torku Miniki Çikolata (Hurma Yağı)
    Ülker Çikolatalı Gofret (Palm Yağı)
    Eti Cicibebe (Hurma Yağı)
    Balparmak BallıMix (Palm Yağı)

ÜLKER NAPOLİTEN ÇİKOLATADA YOK ARKADAŞLAR :)

Hurma yağ esasında palm yağ bunu neden anlamıyosunuz,bilerek mi yapıyosunuz?

• Arkadaşlar şimdiye kadar nasıl yediysek öyle yiyoruz. Sadece çok tüketmemekte fayda var. Her şey de varmış zaten, bu saatten sonra firmaların yapacağı iş.

• Ülker hero baby 8 tahıllı meyveli karışım maması var bende bundada palm yağı var diğer ürünlerini bilmiyorum.

• ladex kullanıcısına yanıt
    pasif içicilik konuda geçen şey değil.deniyor ki sigara içiyorsan palm yağından vs. şikayet etme hakkın yok.ben de olduğunu söylüyorum.
    pasif içicilik engellenmeli engelleniyor da zaten.
    malum tayfa ak tayfa
  • golada da fare ganı varımış guzum içmen aman diyim.
  • Ülker - Kat Kat Tat

Palm yağı içeriyor.

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

• Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

BİM'de satılan hindistan cevizli dolguya sahip Waffstar çikolata.

Aspartam gibi kanserojen maddeler içeren başka ürünlere de dikkat etmek lâzım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 18 Ocak 2017; 15:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.