Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
886
Cevap
70
Favori
163.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok trajikomik bir konu. glukoz şurubu gibi seri katili yakalamak varken, sahte doktorun peşine düşmek gibi olmuş konunun yeni açılmış olması. glukozu koyun başlığa bakın yiyecek bişey bulabiliyormusun. palmiye yağı 1 yıl önce falan arabada güneşte bırakılan nutella ile populer olmuştu. bknz. yotube...
    ülkerin %95 ürünü zaten zararlı madde içeriyor bu anlamda.
    işin trajik kısmı bu, komik olan ise çoğunuz 1 2 ay sonra unutup ufak ufak eve almaya başlarsınız. tatlı isteği böyledir. bunu önlemenin tek yolu markette ürün elindeyken glukoz, palmiye yağı varmı bakıp zararını hatırlamak. bu şekilde marketten alacak bişey bulamayacağınıza bahse girerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan ömrü zaten kısalıyor gittikçe nüfus artmasıyla ülkeler buna farklı politikalar uyguluyorlar bence , şu şerefsizlerde palm yağı üretelim derken orangutanları katlediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yukardaki havuçlu tarçınlı kek bir efsanedir severek yiyrodum bundan sonra yermiyim bilemiyorum
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    buda bir efsanee
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukealanco

şu yukardaki havuçlu tarçınlı kek bir efsanedir severek yiyrodum bundan sonra yermiyim bilemiyorum

bunu yazmak için girmiştim, en sevdiğim üründü, tam bi hayal kırıklığı oldu benim için.
  • Gimdes helal gıda sertifilama yapıyor.Sertifikalama islemini Cok titizlikle yaptığını söyleyebilirim.Su anda büyük markalar yok ama devlet tarafindan desteklenirse sağlıklı ve helal gida konusunda guvenerek işinin ehli bu yapilanmaya destek olunmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazık ki tüm bebek mamalarındada var bu palm yağı (hurma yağı)
    http://www.annetavsan.com/2016/02/bebek-devamsutlerinin-mamalarin-icerikleri/

https://www.facebook.com/groups/773601439423380/permalink/1132903780159809/

Facede bu sayfayı paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 18 Ocak 2017; 16:23:7 >

• Şuan ntv de palm yağı konuşuluyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar.

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Evime ülker ürünleri sokmuyordum, doğru bir karar imza atmışız.

eti ne alemde acaba?

Önemli edit:

Eti firmasının da palm yağı içeren ürünleri varmış..

Dikkatli olmakta fayda var.

Eti firması da zararlı katkı maddeleri kullanıyor (fruktoz vs gibi).

Ben eti de iyi demedim ki. eti de var...

Pardon, yanlış anlaşılma...
  • Olmayanları ilk sayfaya koysak daha iyi zaten olmayan üründe bulmak çok zor olur.
    Buna bakarsak hiçbir şey yemeyek o zaman.
  • reguse kullanıcısına yanıt
    palm yağını göremeyince f3'e basıp palm yağı yazdım sanki fotoğrafta bulabilecekmişim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 18 Ocak 2017; 16:29:39 >
  • Ülker Cocostar da palm yağı var mıdır ?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ben içindekiler kısmında nasıl yazıyosa öyle yazdım anlmadığım bişey yok tepkin yersiz olmuş.

• Kullanmayan yok diyebiliriz. Boşuna çok kasmayın. Palm yağını düşürseniz dışarıda hiç bir şey yiyemezsiniz. Çiğ köfteler de bile var. Yüzünüze sürdüğünüz kremde bile var. Çünkü Helal sertifikalı. Çünkü bitkisel. Ama zararlı. Haram değil önemli olan o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Yağ la Palm yağı, bildğin yağ, her yağ gibi o da zararlı, oksijen bile zararlıdır, hava da almayın o zaman, sonsuza kadar yaşamak mı amaçlıyorsunuz Palm yağı tüketmiycem diyen adam günde 1 dakika sigaralı ortamda kalsa aynı derecede kısaltır ömrünü, derdiniz "Palm yağı" mı oldu cidden? Aşırı tüketmeyin hiçbir şeyden, yediğinize içtiğinize dikkat edin yeter, gluten yemicem, palm yemicem, onu yemicem bunu yemicem...

Bencede biraz abartmışlar. Tamam bu yağ zararlı olabilirde sanki bugün yeyince yarın sabah kanser oluyormuşsun gibi şişirmeyede gerek yok.

Herkes yok şu kanser yapıyor yok bu kanser yapıyor diye mahalle ağızıyla konuşuyor ama ortada bilimsel veri olmadan bi anlamı olmuyor. Evet palm yağı kanser yapıyor peki hangi tip insana, kaç yılda, ne kadar alındığında % kaçlık etki ediyor önemli olan burası. Yoksa şuan buraya yazarken kullandığınız klavyedeki plastikte kanser nedeni şuan giydiğiniz çoraptaki boyada. Tabi bunları 250 sene boyunca 7/24 kullanırsanız %10 kansere yakalanma oranınız artıyor diyelim. Palm yağı veya diğer katkı maddelerindede durum böyledir diye düşünüyorum. Ha çok hassas kişiyi milyarda 1 5-10 senede kanser yapabilir ama geri kalan insanları 80 senede kanser yapar belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Gimdes helal gıda sertifilama yapıyor.Sertifikalama islemini Cok titizlikle yaptığını söyleyebilirim.Su anda büyük markalar yok ama devlet tarafindan desteklenirse sağlıklı ve helal gida konusunda guvenerek işinin ehli bu yapilanmaya destek olunmali

Gimdesin bir espirisi yok, palm yağ yani hurma yağı, bitkisel olduğu için helal bir ürün. Gimdes kanser yaparmış vucuda zarar verirmiş bakılmaz. Kitapta ne yazıyorsa onu uygular. Benim çalıştığım firmada, adını vermiyeyim burada yazdığınız büyük firmalardan birisi. Ve gimdesden sertifikalar mevcuttur. Lakin palm yağ vardır. Sertifikalarla olacak iş değil bu, devletin yasaklaması gerekiyor palm en masumu inanın.. Glukoz, fruktoz envayi çeşit kimyasallar yasal bu ülkede..
  • Gavurunki canda bizimki patlican mi arkadaslar. Sacmalamayin yok kim olmus ye nolacak demeyin. Adamlar dunya gundemi yapti toplatti. Biz niye yiyelim? Torkunun ezmesini almislar acmadan iade ettim hurma yagindan dolayi.

• arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz bence.eğer kanserden korkuyorsanız gidip köyde çiftlikte yaşayacaksınız,sebzeyi meyveyi yağı,eti sütü yumurtayı kendiniz edineceksinizki o bile muamma hayvanlara verdiğiniz yiyeceklerde doğal olmalı.malesef durum böyle.100 yıl önce kanser diye birşey varmıydı sizce?
    beslenme kadar vucudun besinlere verdiği tepkide önemli.misal ben yerim kanser olurum siz yersiniz hiçbirşey olmaz böyle düşünün.sigara kanser yapar diyorlar en klişe şeydir bilirsiniz,hayatında hiç sigara içmemiş adam 30-40 yaşında kanser oluyor 95 yaşına kadar sigara içip turp gibi olanlar var herşey biyolojik yapı ve dirençile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşlar boşuna uğraşıyorsunuz bence.eğer kanserden korkuyorsanız gidip köyde çiftlikte yaşayacaksınız,sebzeyi meyveyi yağı,eti sütü yumurtayı kendiniz edineceksinizki o bile muamma hayvanlara verdiğiniz yiyeceklerde doğal olmalı.malesef durum böyle.100 yıl önce kanser diye birşey varmıydı sizce?
    beslenme kadar vucudun besinlere verdiği tepkide önemli.misal ben yerim kanser olurum siz yersiniz hiçbirşey olmaz böyle düşünün.sigara kanser yapar diyorlar en klişe şeydir bilirsiniz,hayatında hiç sigara içmemiş adam 30-40 yaşında kanser oluyor 95 yaşına kadar sigara içip turp gibi olanlar var herşey biyolojik yapı ve dirençile alakalı.

Köyde de yaşasanız, belirttiklerinizi de yapsanız olmuyor hocam.
    Babam 62 yaşında kanserden hayatını kaybetti, aynen yazdıklarınızı yapan bir insandı.
    Köyde doğup büyüyen, gayet doğal ve sağlıklı beslenen, ömrü hayatında SİGARA ve ALKOL kullanmamış
    biriydi ama kanserden hayatını kaybetti.

Annem de babam ile aynı köyde doğup büyüyen biri, maalesef şuan annem de kanserle mücadele ediyor.
    Sigara, alkol vs kullanmamış, gayet doğal beslenen bünyelere sahipti.

Kanserin elbet beslenme ile alakalı bir yönü vardır ama benim buna inancım hiç kalmadı desem yeridir.

• Nestle 1927 bitter kahverengi pakette palm yağı yazmıyor! varsa bilelim ona göre almayalım ama yoksa tüm seriler diye yazmayın
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.