Şimdi Ara

PAMUKKALE YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ(TEK OLCAM DİYE KORKUYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • ben yazmıştım gelmedi malesef..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Up
  • Up
  • Ben yazdim oylesine gelmedi. 270k. Senin kac bindi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 182k benden başka kazanan yok galiba korkmaya başladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laremcan -- 23 Temmuz 2014; 21:20:47 >
  • Ruyamda orayi gormustum ama olmadi :D guzel bolum

• Tebrikler dostum. Ben Pamukkale Üniversitesindeyim ama 3. sınıftayım. Ekonometri okuyorum. Hangi puan türünden girdin o bölüme?
  • bende rüyamda düzceyi görmüştüm ama olmadı :) bilmiyorum güzel bölüm diyorlar ama korkuyorum açıkçası bazılarıda boğaziçi değilse booş bölüm diyor çünkü
  • tm1 puan türünden girdim sizde iibf okuyorsunuz galiba okul ve fakülte hakkında bilgi alabilirmiyim rica etsem?
  • Bilgiasayarla ugrasmayi seviyorsan iyidir oku bitir. Keske benimde olsaydi. Seneye kaldim. Pdr hedefliyorum bu sefer :)

• meslek lisesi mezunuyum zaten ama insan kaynakları müdürü gibi bir şey olmak istiyorum bu bölüm avantajlı o yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laremcan

tm1 puan türünden girdim sizde iibf okuyorsunuz galiba okul ve fakülte hakkında bilgi alabilirmiyim rica etsem?

Boğaziçi okumayacaksan boş söylemi bana göre yanlış öncelikle onu belirteyim. Nitekim çoğu insanın Boğaziçi'nde İşletme ,YBS okuma imkanı yok. Mecbur olarak birileri bu bölümü okuyacak, mezun olacak iş bulacak. Ben İİBF'deyim. Ortamı güzeldir. YBS yeni açılan bir bölüm. Ben de tekrardan sınava girmeyi düşünüyorum. 182K ile almışsa muhtemelen seneye ben de gelirim, lakin Ekonometri oldukça zor.
  • teşekkür ederim peki yurt ve ev imkanları nasıldır okulda? bu arada inşallah sizin içinde hayırlısı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.