Şimdi Ara

Panamera Diesel 2014 vs Mercedes E300 Coupe 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Sizce bu iki araçtan hangisini tercih etmeliyim? Fiyatları çok yakın arada kaldım. Panamera benzinli tercih etmem çünkü yakıtı acayip cep yakıyor. 20 litre üstü ciddi bir değer bakımı da ucuz degil bu aracın. Mercedesin iç tasarımı cezbediyor ama panameranın da porsche olması çok iyi ozellıkle makyajlı kasası harika. Arada kaldım ikisi de aynı fiyat bandında zaten ortalama olarak. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? E 220d coupe seçeneği de var tabi ama ona daha uzağım bu araçlara göre

Panamera Diesel 2013 sonrası makyajlı kasa 300 HP 3000cc 6,0 saniye 0-100

Mercedes E300 coupe 2017 sonrası 245hp 2000cc 0-100 6,4 saniye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuTcRyy -- 21 Aralık 2021; 12:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up

• İkisi çok farklı araçlar.Burada yaş ve ihtiyaç devreye girer.Yaşım genç arabayı genelde tek kullanıyorum yürütmesi de pahalı olmasın dersen e coupe.Orta ve üstü yaşlardaysanız ve aracınız bir statü göstergesi olsun istiyorsanız panemara mantıklı.

• İkisi de olabilir aslında babamla ortak kullanıcam arabayı porsche daha lüks geldi gözüme kararsızım mercedesin iç ledleri de cok cazip

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

• KuTcRyy K kullanıcısına yanıt

E coupe alırdım.

• E350 Coupe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o araba bütçemi aşıyor maalesef 300 ve panamera arasından seçim yapmam gerekiyor

• E300 coupe cok güzel dışına da güzel bir kaplama ile çok ilgi çekici oluyor araç. Hem nispeten az bulunan bir model. C coupe gibi gırla değil :)

• A7 al

• 3-4 Ay E350 Sürmüş biri olarak modelden biraz kısın ve E35 Bakın diye tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.