Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende yorumları okuyunca almaya karar verdim.en iyi fiyata nereden alabilirim kart için de tavsiyeniz hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim

Sony HDR-CX155 kullanan var mı siz olsanız hangisini alırdınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiziltugm -- 22 Şubat 2011; 22:09:18 >
  • Kamera hakkında görüş bildiren, kullanıcı tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler.

Kısa film için bu kamerayı alıp almama konusunda kararsızım. Aslında başka bir başlıkta
    aklımı karıştıran şu ilanı paylaşmıştım:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-video-kamera-panasonic-hdc-tm60-fullhd-pal16gb-video-kamera-42950479/detay?

Bu iki kamerayı kıyaslarsak hangisi önce çıkar?

Bir de bilgisayar ortamında montaj yapılacağını göz önünde bulundurarak, adobe premier'de çalışabilmek için
    öncelikle kameranın çektiklerini convert mi etmem gerekiyor?

Yukarıda adı geçen programlar bu iş için mi kullanılıyor?

Teşekkürler

• doroşenko arkadaşa verdiği bilgiler için çok teşekkür ediyorum.saygılarımla.
  • arkadaşlar aklım şimdi de sanyonun wh1 ine gitti.pana ile bir karşılaştırma yaparmısınız.zoomu gayet iyi.sizce netlik ve titreşim önleyici olarak hangisi öndedir ve sanyo wh1 de gerçek 1080p kayıt yapıyor mu.cevaplarınızı bekliyorum saygılar.
  • 6ay almadım bekledim fiyat 130liramı inmiş daha
  • herkese selam.28 subatta kamerayi vatan bilgisayardan aldim.28 subata ozel bir kampanya baslatmislardi %25 ini world puan olarak bana geri verdiler.kamerayi 1100 tl`ye almistim.275 tl world puanin bir kismina sandiskin 8 gblik extrem clas 10 kartini aldim.toshibanin aktarim hizi 20mbs idi.sandiskin 30 mbs.ama kamerayi daha tam inceleyemedim.arkadaslar kameranin beyaz ayari ve diger ayarlari nasil yapiliyor.los isikta ve gunesli havalarda optimal ayarlari yazarsak sevinirim.tskler.
  • arkadaşlar birde kameranın alt kısmı ısınıyor.(batarya değil)sizce bu normal mi.kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_B

quote:

Orijinalden alıntı: mselim

quote:

Orijinalden alıntı: F_B

870 Tl ye sd 60 satınaldım...
    ilk izlenimlerim olumlu...
    1.050 TL ye TM 60 satılıyordu almadım ama içimde yanlış yaptığımı hissediyorum.

Değiştirme imkanım var
    sizce 180 TL fark vererek TM 60 alınırmı.
    sonuçta 16 gb dahili belleği var
    clas 10 16 gb bellekler ise 90 Tl civarında

hem küçük bir ihtimal ama ileride sd kart yuvası bir şekilde bozulurda dahili bellekle idare ederim diye düşünüyorum..

sizce değiştirmelimiyim

Kendi adıma; Yorum yapamıyacağım. araştırma safhasındayım.

Siz nereden aldığınızı ve peşin-taksitli fiyat olup olmadığını söyleyerek belki bana yardımcı olabilirsiniz.

mediamarkt 10 taksit

Hangi Mediamarkt'dan aldınız.Ben bugun merter meydan'a baktım yoktu.

Vatan bilgisayar internet sitesinde 1000 TL nin üzerinde şu anda.Başka online bilindik yerlerde de yok malesef bu ürün.

• anitarium ev içi az ışıklı ortamlarda da iyi görüntü istiyorsan makinayı manuele alıp shutter hızıyla oynayarak ortama uygun hale getirmelisin.Hani şu 1/50,1/100,1/300 falan yazan ayar.Ayrıca IRIS ide açmalısın Yani 12,15db ayarına karanlıkyta ne kadar açarsan kalite artar.
  • Merhaba arkadaslar Bende Full Hd kamera almak istiyorum bircok ürün inceledim ( Canon , Sony , Panasonic ve digerleri ) . Sony den HDR CX 305 ve Sony HDR CX 115 ( bu ürün su anda media markt ta 299 € ) Panasonicten de bir cok ürün begendim .

1. Panasonic HDC S60
    2. Panasonic HDC SD 99 EGK
    3. Panasonic HDC SD 800 EGK
    4. Panasonic HDC SD 909 EGS

Acikca sölemek gerekirse Hafiza Kartli olayina pek sicak bakmiyorum . Cünkü Full HD cekimde cekimler cok yer kapliyor onun icin bir HDD li cihaz daha iyi olur sanirim . Bu cihazlarin icinde önerebileceginiz bir makine varmi ? Panasonic te calisan bir yakinim var ürünü daha ucuza alabilirim . Daha önerebileceginiz bir cihaz varsa lütfen cevap yazin cünkü 1 ay sonra yani 16 nisan da alacagim .
  • Orijinalden alıntı: SonyFun

Merhaba arkadaslar Bende Full Hd kamera almak istiyorum bircok ürün inceledim ( Canon , Sony , Panasonic ve digerleri ) . Sony den HDR CX 305 ve Sony HDR CX 115 ( bu ürün su anda media markt ta 299 € ) Panasonicten de bir cok ürün begendim .

Merhaba,
    Türkiyede Media Markt 299€ ya sony nin hangi modelini satıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saymar

Merhaba,
    Türkiyede Media Markt 299€ ya sony nin hangi modelini satıyor?

Türkiye de degil Almanya da satiliyor kardesim . Ama ben su an itibari ile Panasonic HDC HS60 EGK aldim .
  • arkadaşlar ben de yeni aldım kamerayı. fakat 2 rahatsız edici husus var.normal mi diye merak ediyorum

1) kameranın altı çok ısınıyor normal mi
    2) sürekli bir yüksek sesli muhtemelen kart yazma sesi var.normal mi.bu aleti kullanan diğer arkadaşlarda da sdhc kartın yazma okuma sesi rahat duyuuyor mu
  • Kameranın altının ısınması aşırı ya kaçmamak şartıyla normal zaten tutarken elinizde temas ettiğinden ısınması gayet normal.

Kart okuma,yazma sesi ise bende sürekli değil sadece ilk kayıta başladığında ve kayıt sona erdiğinde hafif ama duyulabilecek bir tıkırtı oluyor o kadar .Tüm kayıt boyunca yada çekilenler izlenirken olmuyor.
  • temastan ısınma değil, kendiliğinden ısınıyor altı. temas ettiğim yerler daha soğuk öyle diyebilirim :)

onun dışında kameradan gelen hafif sesleri takmıycam. sanırım kart okuma sesi değilde odaklama sırasında merceğin sesi duyduğum. gerçi ön izleme modunda da video oynatmasam da hoparlörden ses geliyor hafif.ama tabi bunlar sessiz ortamda dikkatimi çekenler.günlük dışarda kullanımlarda kafaya takacak şeyler değil.

tabi altının ısınması bana tuhaf geliyor hala
  • kameranın altının ısınması benim makinada da vardı geçen hafta servise götürdüm.arkadaşlar saolsun ilgilendiler.ilkin içerisindeki devreleri teste sokmuşlar.genelde devrelerinde gereğinden fazla akım çekme gibi bir durum olduğunda (bu da sanırım fabrika hatası) ısınma yaşanıyormuş.ama benim kamerada bu olmadı herşey normal çıkmış.gelip alayım o zaman dedim biraz da kamerayı açıp kullanarak denemek istediklerini söylediler.1 gün de o şekilde durdu makina ellerinde. sonra da msj attılar makinanızda herhangi bir sorun yoktur gelip alabilirsiniz diye.sevindim doğal olarak.hem normal oluşuna hemde servisin ilgisine.
  • Arkadaşlar bende de bu kameradan var ve çok memnunum. Size bir sorum var. Pause tuşuna basınca tekrar playe basınca iki parça video yapmasını nasıl engelleriz
  • arkadaiilar merhaba,
    ben yeni üyeyim.bir hafta önceye kadar panasonic sd 60 aldım.sorum şudur:Bu makinede en net görüntüyü hangi kayıt modunda alabiliriz?Özelliklerini açıklayabilirseniz memnun kalırım.
    HA (17Mbps / VBR) , (1920 x 1080) / HG (13Mbps / VBR) , (1920 x 1080) / HX (9Mbps / VBR) , (1920 x 1080) / HE (5Mbps / VBR) , (1920 x 1080)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuttekinn -- 21 Mart 2011; 19:16:23 >
  • En net görüntü HA (17Mbps / VBR) ile elde edilir. Ama videoların boyutları çok yüksek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bs1963

En net görüntü HA (17Mbps / VBR) ile elde edilir. Ama videoların boyutları çok yüksek olur.

Teşekkürler,
    Peki gündüz çekimi yaptım.görüntü netti fakat renkler canlı değildi.Bunun ayarını parklaklık ve renk bölümünden mi yapmalıyım,nasıl?
    Yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum.
    Şİmdiden teşekkrler
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.