Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. özellikle doroşenko arkadaşa teşekkür ediyorum, ben bir süredir araştırıyorum ve sony cx115e karar vermiştim ama doroşenko arkadaşın yazdıklarını ve ısrarla sd60 üzerinde durduğunu görerek son dakika değişikliği ile panasonic hdc-sd60eg-k siparişini az önce verdim. inşallah kazasız, belasız cihaz ulaşırsa incelemeler yapıp yorumlarımı ekleyeceğim. tekrardan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...
  • Hayırlı olsun " feyzson " nerden ve kaça aldınız acaba?
  • sağol hocam. ereyon.com.tr den 10 taksitle 969 tl. farklı siteler içinde sadece gittigidyorda vardı, en ucuzu 1150 tl idi. bir arkadaşım ereyondan elektronik malzeme alışverişi yapmıştı ve çok memnun kalmıştı. tavsiye üzerine ben de oradan siparişi verdim. inşallah sorunsuz ulaşırsa sitenin de bi anlamda puanını burada vermiş olacağım :)
  • Hayırlı olsun tekrar, güzel günlerde kullanın piyasası o civarda ben ve bir arkadaşım daha aldık aynı kameradan.
  • Bende sitedeki kamera yorumlarina bakana kadar Sony alicisiydim sonradan Panasonic e yöneldim . Bende SD 60 alicaktim ama ayni özellikte HDD li bir Panasonic ede hayir denmezdi tabiki ( Panasonic HDC HS 60 EGK ) Cok sükür ki Panasonic te calisan bir yakinimiz var . Ürünü nerdeyse bedavaya aldim desem yeridir . ( 125 € ) Sadece garantisi yok yinede alayimmi dediginde hic düsünme yine de al dedim . Cihaz yeni elime gecti bir deneme cekimi yaptim, sonuc Tek kelimeyle harika . Ayrintili bir sekilde inceledigimde sonuclari ve cektigim deneme videolarini ekliyecegim .
  • HDC-SD60 la HDC-SD600 farklı cihazlar galiba..Nedir ikisinin arasındaki fark?
  • Birbirine yakın cihazlar olduğu için aynı başlıkta sorayım dedim..60 gb lık harddiscli model SDR-H60 için ne dersiniz..? Eroyon da fiyatı 1290 civarı..Zaten sd kart masrafı yapılacak ki 150-200 civarında..Bu açıdan bakılırsa fiyatları yaklaşıyor birbirlerine..
  • hangi sayfada okumuştum hatırlamıyorum ama "hd cihazlardan harddiski olanların hiçbiri sd kartlılar kadar iyi değil" yazılmıştı. linki bulabilirsem yapıştırırım. ben sadece aracıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

hangi sayfada okumuştum hatırlamıyorum ama "hd cihazlardan harddiski olanların hiçbiri sd kartlılar kadar iyi değil" yazılmıştı. linki bulabilirsem yapıştırırım. ben sadece aracıyım :)

Panasoniclerin HDD li modellerinde sd kart yuvasida var .

quote:

Orijinalden alıntı: *KFY*

Birbirine yakın cihazlar olduğu için aynı başlıkta sorayım dedim..60 gb lık harddiscli model SDR-H60 için ne dersiniz..? Eroyon da fiyatı 1290 civarı..Zaten sd kart masrafı yapılacak ki 150-200 civarında..Bu açıdan bakılırsa fiyatları yaklaşıyor birbirlerine..

Söyle bir örnek vereyim benim cihaz 120 gb hdd ye toplam 12 saat cekim yapiyor ( En yüksek HD ayarlarinda ) . Mantikli olarak hdd li cihaz öneririm arkadasim sana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 1 Nisan 2011; 21:32:06 >

• ya kafam karıştı arkadaşlar bu modellerin isimlerinden başka hangi özellikleri farklı yardımıcı olun lütfen hangisini alayım

Panasonic HDC-SD60

Panasonic SDR-H60

Panasonic SDR-S60EG-K
  • Panasonic SDR-S60EG-K bu isi,mde model yok, ereyonun hatalı yazılımından kaynaklı bir hata. dikkat ederseniz cihaz adı Panasonic SDR-S60EG-K ama geri kalan herşey HDC-SD60 :) ben bu üründen sipariş verdim üç gündür tedarikte bekliyorum. ereyonda. hepsiburadada hızlı gönderideki bi ürün 12 günde elime ulaşmıştı, ereyonun 3 günü hiç de fazla görünmüyor :))
  • quote:

HDC-SD60 la HDC-SD600 farklı cihazlar galiba..Nedir ikisinin arasındaki fark?

Bu sorumla ilgili bir cevap gelmedi..İkisi farklı ürünler mi?
  • quote:

quote:

HDC-SD60 la HDC-SD600 farklı cihazlar galiba..Nedir ikisinin arasındaki fark?

Bu sorumla ilgili bir cevap gelmedi..İkisi farklı ürünler mi?

Sanirim ikiside ayni ürün sadece Avrupa da sd 600 olarak biliniyor o kadar . Bu arada test videomu birazdan ekliyecegim ..

Test videom :http://www.youtube.com/watch?v=ajARtm72nrM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 3 Nisan 2011; 11:48:18 >

• Peki Panasonic'in bu modele yakın hard discli modeli hangisidir diye sorsam ..?
  • quote:

Peki Panasonic'in bu modele yakın hard discli modeli hangisidir diye sorsam ..?

Ayni özelliklerde 120 gb HDD li modeli benim kullandigim yukarida test videosunu ekledigim hdc hs 60 egk modelidir. Bu arada sd 60 la sd 600 iki farkli ürünmüs biraz arastirma yapinca buldum ikisinin özelliklerini asagida veriyorum kiyaslamayi sen yaparsin .

Panasonic HDC SD 60 :http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Kameralar/SD+Kameralar/HDC-SD60/specifications/5715185/index.html?trackInfo=true

Panasonic HDC SD 600 :http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Kameralar/HD+Kameralar/HDC-SD600/specifications/5969079/index.html?trackInfo=true

Benim dikkatimi ceken SD 600 de 14.2 Mp. fotograf cekebilme kapasitesi olmasi ve farkli sensöre sahip olmasi , SD 60 da ise 5 Mp. fotograf cekebiliyor .

Burda da sana 3 adet kamera kiyaslamasi : TM 60 ( 16 gb dahili bellek + sd kart ) , SD 60 ( Sadece sd kart ) , HS 60 ( 120 gb HDD + sd kart )

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/3188574/module/general/compare/products/displayResult.html?p=HDC-TM60&p=HDC-HS60&p=HDC-SD60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonyFun -- 4 Nisan 2011; 18:22:36 >

• evet arkadaşlar 30 mart tarihinde ereyon.com.tr sitesinden siparişini verdiğim panasonic hdc-sd60 için şu tarihe kadar "tedarik sürecinde" uyarısı kalkmayınca mail atarak bilgilendirme istedim ve az önce hanımlar beyler 6 gün sonunda stoklarda tükendiğini, değiştirmem veya iptal etmem gerektiğini yazmışlar. ilk ve son muhataplığım oldu. artık Allah'a havale ediyorum ereyon.com.tr sitesini. bu cihazdan vazgeçmiş değilim fakat güvenli hiçbir sitenin stoklarında bulunmamaktadır. bu nedenle video kamera alışverişimi askıya aldım. incelemelerime devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzson

evet arkadaşlar 30 mart tarihinde ereyon.com.tr sitesinden siparişini verdiğim panasonic hdc-sd60 için şu tarihe kadar "tedarik sürecinde" uyarısı kalkmayınca mail atarak bilgilendirme istedim ve az önce hanımlar beyler 6 gün sonunda stoklarda tükendiğini, değiştirmem veya iptal etmem gerektiğini yazmışlar. ilk ve son muhataplığım oldu. artık Allah'a havale ediyorum ereyon.com.tr sitesini. bu cihazdan vazgeçmiş değilim fakat güvenli hiçbir sitenin stoklarında bulunmamaktadır. bu nedenle video kamera alışverişimi askıya aldım. incelemelerime devam edeceğim.

Hayret bir sey , benim basima gelse inan kardes deli olurdum . Insallah en kisa zamanda baska bir yerden tedarik edersin ..
  • kardeş internetten sık alışveriş yapıyorum. bir kez hepsiburadada hızlı gönderideki bir ürün 12 günde elime ulaşmıştı, hızlıalda da 8 gün tedarik süreci olmuştu, anlayacağın internet alışverişlerinde sabretmeye alıştım :) sadece vatan bilgisayarda sıkıntı olmadı, çok sürmez oraya da nazar değer :) sanırım artık hdc-sd60 piyasada bulmak mümkün olmayacak ama emsallerini araştıracağım. alternatif cihazlarla ilgili yorumları bulmak iyi olur. bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum...
  • feyzson kardeş bende senin gibi sd60 tarzı bir kamera arıyorum.eğer bulursan benide haberdar et.seni takip etmeye devam edicem:))
  • quote:

Peki Panasonic'in bu modele yakın hard discli modeli hangisidir diye sorsam ..?

sd 600 ile cok fark arasında avrupada sd66 olarak bilinir sd600 14 megapiksel ve leica lens vardır en onemli özellik olarak..bende bugun tm900 aldım fakat sd60 ım duruyor ondan daha memnunum hd writer 2.0 calıstırmıyor tm 900 cektiklerini.tm 900 un kutusunda hd writer 3.0 cıktı onuda benim bilgisayar calısıtırmıyor :-))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.