Şimdi Ara

Panasonic HDC-SD60 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
402
Cevap
3
Favori
38.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S müjdeci bütçeniz sınırlı ise sanyo da neden olmasınki.Fh1 yada sh 1 modellerinide düşünebilirsiniz.

serdarkararslan kulaklarınız fazla hassas Af motoru her makinede az çok ses çıkarır.normaldir.
  • Simdi arkadaslar benim bir sorum olacak . Tamam full hd li kameramiz var lcd ye direk bagladigimizda full hd izliyebiliyoruz . Peki bilgisayara attigimiz ham videoyu blue ray yazici ile cd yemi atmamiz lazim yoksa normal dvd cd sine kaydedip blue ray oynaticida full hd izleme imkanimiz varmi ? Benim lcd Full hd + Blue ray player da var ne yapmamiz lazim ?
  • Denizli Electroworld de son hdc sd 60 tarafımdan alınmıştır..Denizli Bimekste fiyatı 1150 / 6 iken Electroworld den 980/10 a aldım..Cihaz şarjda kurcalamadım daha..
  • Başlıkta sorularımı cevaplandıran arkadaşlara teşekkür ederim..Gerek buradan gerekse özel mesaj yoluyla başınızı ağrıttım sayenizde içime sinen bir alışveriş yaptım..Bundan sonra karşılıklı paylaşımlarımızla başlığa katkı yapma dileğiyle..
  • Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan. Ses geliyomu bakıp yazarsan sevinirim. Denizliyi pek özledim, epeydir gidemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *KFY*

Denizli Electroworld de son hdc sd 60 tarafımdan alınmıştır..Denizli Bimekste fiyatı 1150 / 6 iken Electroworld den 980/10 a aldım..Cihaz şarjda kurcalamadım daha..

Güle güle kullan hemeserim . Nasipse Yazin Denizlideyim insallah özledim yeminle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyFun

quote:

Denizli Electroworld de son hdc sd 60 tarafımdan alınmıştır..Denizli Bimekste fiyatı 1150 / 6 iken Electroworld den 980/10 a aldım..Cihaz şarjda kurcalamadım daha..

Güle güle kullan hemeserim . Nasipse Yazin Denizlideyim insallah özledim yeminle ..

Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *KFY* -- 18 Nisan 2011; 9:57:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkaraaslan

Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan. Ses geliyomu bakıp yazarsan sevinirim. Denizliyi pek özledim, epeydir gidemedim...

Teşekkür ederim..Daha çok fazla kurcalayamadım deneme amaçlı 2 video çektim 3 er dk.lık ama ses duymadım..Biraz daha kurcalayalım bakalım yine yazarım..
  • Merhaba arkadaşlar bende sd80 var. Bu gün ona kılıf ararken şişli darty mağazasaında gördüm. SD 60 fiyatı 799 tl bilginize
  • quote:

Arkadaşlar 1100 TL ye Canon HG10 mu yoksa aynı paraya Panasonic hds60 mı ne dersiniz..?

Güle güle kullanın ,
    pardon ? , Canon hg10 1100 TL ye yurtiçinde nerede var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxy

quote:

Arkadaşlar 1100 TL ye Canon HG10 mu yoksa aynı paraya Panasonic hds60 mı ne dersiniz..?

Güle güle kullanın ,
    pardon ? , Canon hg10 1100 TL ye yurtiçinde nerede var ?

Teşekkür ederim..Gitti gidiyor gibi sitelerde vardı geçen hafta..
  • İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır video kamera almayı istiyordum. Nasip bugüne oldu. Hemen almak yerine internette forumlarda yazılanlara ve yabancı sitelerden ürün hakkına yapılan yorumları da baz alarak ve burada yazılmış yorumları da referans alarak panasonic hdc sd 60 almaya karar verdim. Ancak 2010 yılında çıkarılmış olan bu ürünü bulmam hiç de kolay olmadı. Bir çok internet sitesini ve mediamarkt, saturn mağazalarını aradıktan sonra, sonunda electroworld de buldum. 2 şubesinde kalmış o da ( sadece gümüş renkli, ama gümüş renkte iyi duruyor =) ) Electroworld maslak şubesinde 2 tane kapalı kutu vardı bugün bire düştü =). Bakırköy şubesinde de bir tane kalmış. Arayıp bulamayan arkadaşlar buraya gidebilir. Bakalım youtube dan izlediğim test videoları resmen gaza getirdi beni, kurcalayacağız artık. Daha sd kart almadım. Ancak buradaki tavsiyelere göre class 6- 10 8 gb 2 tane düşünüyorum yada uygun sa 16 gb mı alayım ????

• Gerçekten çok iyi bir f/p ürünü bu kamera . .

Yazın almıştım , mükemmel kalitede videolar elde ettim . .

2 hafta önce satmayı düşünüyordum ama bu kararımda yanıldığımı düşündüğüm için ilanı kaldırdım ..

Gerçekten 1100 lirayı kuruşu kuruşuna hak eden bir FULL HD(1080i) Video Kamera Panasonic HDC-SD60 . .
  • yok yok yok tüm siteleri gezdim ama hiçbirinin stokların da yok lütfen bir yol gösterin bebeğimiz olacak 1,5 ay sonra az vaktim kaldı en azından o kalitede benzerlerini tavsiye edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyFun

Simdi arkadaslar benim bir sorum olacak . Tamam full hd li kameramiz var lcd ye direk bagladigimizda full hd izliyebiliyoruz . Peki bilgisayara attigimiz ham videoyu blue ray yazici ile cd yemi atmamiz lazim yoksa normal dvd cd sine kaydedip blue ray oynaticida full hd izleme imkanimiz varmi ? Benim lcd Full hd + Blue ray player da var ne yapmamiz lazim ?

Merhaba...Ben de yukarıdaki arkadaşın sorduğu sorunun cevabını merak ediyorum. Cevap verebilecek olan var mı?
  • Panasonic HDC-SD60EG-S bu model ile Panasonic HDC-SD60 arasında fark varmı yorum lütfen arkadaşlar
  • Merhabalar!
    Bende bugün Taksim Saturn'deki teşhir ürününü aldım. Neredeyse tüm elektronik mağazalara bakmıştım bu hafta ama hiç birinde kalmamıştı. Bazılarına SD-80 modeli gelmiş ama SD-80 modelinin de yurtdışı sitelerinde ki reytingi düşüktü, üstelik sd-60'dan baya düşüktü. Garip bir durum, o yüzden sd-60 aramaya devam ettim ve nihayetinde saturn'de buldum. Üşenmeden gittim aldım ama eve gelince şok oldum çünkü o kadar dikkat etmeme ve uyarmama rağmen kutudan AC kablosu çıkmadı. Adaptör var ama adaptöre takılıp, prize sokulan kablo çıkmadı. Ben de batarya bitene kadar inceleme yapabildim ancak. Tabi pek yeterli olmadı. Bu AC kablosu özel bir kablo mudur? Yoksa standart bişey midir? Elektronikçilerde bulabilirsem boşuna alayım mı bir tane? Yoksa mutlaka orjinalini mi kullanayım?

Bu arada bazı arkadaşlar HDC-SD60EG-S modelini sormuşlar, benim aldığım kutuda her yerinde HDC-SD60 yazıyor ama bir tek etikette HDC-SD60EG-S yazıyor. Sondaki S kesinlikle Silver yani gümüş renk demek ama EG'yi anlamadım fakat şundan kesin eminim ki HDC-SD60EG-S ile HDC-SD60 model olarak aynı, hiçbir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

Merhabalar!
    Bende bugün Taksim Saturn'deki teşhir ürününü aldım. Neredeyse tüm elektronik mağazalara bakmıştım bu hafta ama hiç birinde kalmamıştı. Bazılarına SD-80 modeli gelmiş ama SD-80 modelinin de yurtdışı sitelerinde ki reytingi düşüktü, üstelik sd-60'dan baya düşüktü. Garip bir durum, o yüzden sd-60 aramaya devam ettim ve nihayetinde saturn'de buldum. Üşenmeden gittim aldım ama eve gelince şok oldum çünkü o kadar dikkat etmeme ve uyarmama rağmen kutudan AC kablosu çıkmadı. Adaptör var ama adaptöre takılıp, prize sokulan kablo çıkmadı. Ben de batarya bitene kadar inceleme yapabildim ancak. Tabi pek yeterli olmadı. Bu AC kablosu özel bir kablo mudur? Yoksa standart bişey midir? Elektronikçilerde bulabilirsem boşuna alayım mı bir tane? Yoksa mutlaka orjinalini mi kullanayım?

Bu arada bazı arkadaşlar HDC-SD60EG-S modelini sormuşlar, benim aldığım kutuda her yerinde HDC-SD60 yazıyor ama bir tek etikette HDC-SD60EG-S yazıyor. Sondaki S kesinlikle Silver yani gümüş renk demek ama EG'yi anlamadım fakat şundan kesin eminim ki HDC-SD60EG-S ile HDC-SD60 model olarak aynı, hiçbir farkı yok.

Kablo sorununu halletim. Makina ile gündüz kısa bir çekim yaptım. Yarım saat kadar. En hoşuma giden yanı inanılmaz hafif ve küçük oluşu oldu. Dijital fotoğraf makinam bile daha büyük. Zoom'u çok harika, gündüz çekimlerinin kalitesi gerçekten de çok iyi. Televizyona bağlamak için mini hdmi kablo lazım (kutudan çıkmıyor). Bugün bu kabloyu da aldım ama cihaz şu an şarjda, şarjı dolunca televizyona takıp test edeceğim. Televizyonum full hd lcd ve iyi bir test olacak diye düşünüyorum. Yalnız aldığım mini hdmi kablo marka değil, kablo ile ilgili endişelerim de var. Eğer tatmin olmazsam başka bir kablo ile test etmeyi düşünüyorum. Gece çekimini henüz denemedim, eğer becerebilirsem gündüz çekimleri ve gece çekimlerinden kısa örnekler buraya koyacağım.

Bu arada cihazı arayanlar için Viaport'daki Elecktro World'de siyah renkli olanı varmış. Arkadaşım bizzat görmüş. Fiyatı 989 tl imiş. Arkadaşım bende görünce çok beğendi cihazı ve Electro World'e sormuş ama fiyat biraz pahalı gelmiş. Ben oldukça hesaplı almışım ama piyasada bulamayanlar için bir alternatif olabilir belki teşhir ürününü benim gibi indirimli alabilirler.

Bundan sonra havalar güzel olur artık diye düşünüyorum, her hafta sonu çekim yaparım ve yaz gelmeden makinaya iyice hakim olurum ama yine de şu an için cihazla ilgili sorusu olanları elimden geldiğince yanıtlayabilirim.

• hafız kartı aldın mı.ne kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiziltugm

hafız kartı aldın mı.ne kullanıyorsun

class 10 8 gb hafıza kartı aldım, transcend, daha doğrusu pazarlıkla hediye ettirdim. çekimlerde, kayıtlarda herhangi bir sorun yok. hafıza kartları biraz daha düşsün yedek batarya ile birlikte bir de 32 gb kart alcam. çünkü devamlı bilgisayara aktarmak istemiyorum videoları.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.