Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer USA den bir arkadaşınız alıcaksa vede lokal kredi kartına sahipse Ebay den daha avantajlı fiyatları bulabilmek icinwww.roboshopper.com a girin. Burdan modeli yazın bircok fiyat karsılastırma sitesi ile fiyatları görün.
  • Bir de pricegrabber.com var. Manuel ayar için malesef TZ3 tercih edilemez
  • Arkadaşlar gerçi TZ serisi değil ama LUMIX DMC FX-100 yen bir model anlayan arkadaşlar TZ-3 ile kıyaslayabilirlermi acaba.Birkaç makina arasında kararsızım FX-100 ağır basıyor gibi.
    Birde yorum yazan arkadaşlar sadece kağıt üzerindeki özelliklerine göre değil de bizzat foto kalitesine göre değerlendirirlerse iyi olur.
    teşekkürler.
  • FX100 oldukca kompakt boyutta 12.2 Mp bir makine. TZ3 e göre sensor boyutu daha iyi genel özellikleri aynı gibi Mega OIS 28 mm vb. Zoomda 3.6 optik ama EZ modda 7X optik verebiliyor. Zoom konusunda TZ3 15X le önde ama farklı makinalar genel kullanım açısından. Resim kalitesi denemedim ama kesinlikle daha iyi oldugunu düsünüyorum. 2.5 inch LCD gayet iyi makina TZ3 ten daha küçük ve 1280x720 video çekebiliyor. Fiyatı TZ3 le hemen hemen aynı USA baz aldıgında. Sana kalmış yani ne amaçla kullanıcağına baglı. Eger optik zoom önemli değilse bence fx100 daha iyi seçim.
  • lumixler gerçekten çokk güzell bizdede fx10 varr gayett memnunuz makinadann
  • concepto kardeş teşekkür zum o kadar önemli değil.
    birde sony w-200 var.bunda da geniş açı yok.
  • ya ne talihsiz bi adamımyaa. ilk defa bi makine alayım dedim. tz3 bulmuştum hemalhemsat.com da. adam 3-4 kişiye göndermiş herkes memnun. bende satın aldım ama gönderme süresi doldu göndermedi mesaj atıyorum cevap vermiyo. hay böyle şansın. iptal edip başka birinden alayım bari.
  • kardeş gittigidiyorda 610 ytl ama peşin tabii yinede bir haber vereyim dedim

quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

ya ne talihsiz bi adamımyaa. ilk defa bi makine alayım dedim. tz3 bulmuştum hemalhemsat.com da. adam 3-4 kişiye göndermiş herkes memnun. bende satın aldım ama gönderme süresi doldu göndermedi mesaj atıyorum cevap vermiyo. hay böyle şansın. iptal edip başka birinden alayım bari.
  • evet biliyorumda aynı fiyata 6 taksitle almıştım hemalhemsat tan. o yüzden şimdi peşine yanaşamıyorum. 1 hafta beklicem olmazsa peşin alacam artık.
  • Almadımı kimse hani nerde TZ3 cüler?
  • Birkaç foto daha

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

• Koskoca fotoğraf bölümünde alan olmadımı bu makinadan?
  • siparişimi verdim bir hafta içinde geliyor makine..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shlamazel

siparişimi verdim bir hafta içinde geliyor makine..

Selamlar..Hayırlı olsun..güle güle kullan simdiden. Paylaşımlarını bekliyorum..
  • Su anda amerikadayim ve makineyi almak istiyorum fakat gecen gun gittigim yerde denedim makineyi ve zoom olayina takildim. 7x zoomdan sonra goruntu bulaniklasiyor. acaba ben mi birseyi yanlis yaptim. 10x zoom ile cekilmis fotolar koyar misiniz lutfen
  • Faruk yukarda 10x 15x optik zoom ile cekilmis bircok foto var. Hatta 60x ve yaklasik 100x durbun lensi ile çekilmis fotorgraflarda var. Boyle birsey olsaydı bircok kaliteli test sitesinde bahsedilirdi. TIPA 2007 yılı best zoom camera secmezlerdi bence. Ornek kus fotografı 20x zoom yaklasık. Sen bilirsin elbette. o zaman dslr ve yuksek fiyatlı sigma tele lensler alman gerekir aşırı keskin görüntüler icin sanırsam.
  • @Concepto kedi ve sanırım nane yapragı fofolarında renk sıcaklığı çok güzel geldi bana..
    eline sağlık inceleme için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Faruk yukarda 10x 15x optik zoom ile cekilmis bircok foto var. Hatta 60x ve yaklasik 100x durbun lensi ile çekilmis fotorgraflarda var. Boyle birsey olsaydı bircok kaliteli test sitesinde bahsedilirdi. TIPA 2007 yılı best zoom camera secmezlerdi bence. Ornek kus fotografı 20x zoom yaklasık. Sen bilirsin elbette. o zaman dslr ve yuksek fiyatlı sigma tele lensler alman gerekir aşırı keskin görüntüler icin sanırsam.

yuksek keskinlik degil istedigim. ben 10x zoom yaptigimda goruntu resmen flu oluyordu. sanki macro modda uzak cekim yapiyormus gibi oldu
  • bi test videosu izledim yakınlaştığında senin dediğin gibi bulanık oluyodu. ama adam mega ois tuşuna basınca direk netleşiyodu. acaba o tuşamı basmadınki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

@Concepto kedi ve sanırım nane yapragı fofolarında renk sıcaklığı çok güzel geldi bana..
    eline sağlık inceleme için..

Rica ederim müdür. kedi resmi vivid modda cektim ışıkta güzel geliyordu. Naneler auto mode hersey birde hormonsuz organik kendi bahcemizden ondan renkleri cok guzel sanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.