Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada topic başlığını değişebilme imkanın varmı bilmem ama kullanıcılar derneği felan da ekle bence
  • Örnek olsun diye koydum ya kusura bakma hehe Değistiririm 1-2 kisi daha eklensinde.

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Afiyet Olsun

•  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Bu fotoğraf nasıl böyle cıkmıs anlamadım.

• 800 ISO ama neden onuda bilmiyorum Auto Modda öğle vakti.

•  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • tz3 için söylenen gece çekimleri ve iç mekan çekimlerinde yetersiz olayı hk bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicolasanelka39

tz3 için söylenen gece çekimleri ve iç mekan çekimlerinde yetersiz olayı hk bilgisi olan varmı

Konuyu incelersen yazılarda yeterince bilgi verdim. Gece iç mekan resimleri kişisel diye koymadım. Gece İç mekandaki flaş ve auto ıso konusunu acıkladım, bende manuel iso da anormal bir noise vs oluşması olmadı. Dısardada sorunla karsılasmadım. Daha bilgili olanlar açıklayacaktır sanırsam.
  • 1 saat önce sirkecide garantili olarak 800 ytl fiyata gördüm..
    ama işte bir çok + sı olan bu makina hakkındaki gece çekimleri ve iç mekan çekimleri vasat
    sensörde 1,2 denince insan düşünüyor....
  • gece çekiminde bu ölçekte bundan daha iyi sonuç veren makine hangisi peki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onravc

gece çekiminde bu ölçekte bundan daha iyi sonuç veren makine hangisi peki...

kullanmadığım ve kullanmak istediğim için soruyorum
    ölçek falanda da anlamıyorum sadece yorum yapan arkadaşlar sensöre dikkat çekmiş
  • Aynadan yansıma flassız az ısıkta

Karanlık odada flaşla

1-2 foto daha upload edicem. Makina bende değil yoksa çeker koyardım ama hepsinde ben yada arkadaşlarım var ondan koyamadım eski cekilenleri. umarım faydası olur. ISO yuksek verior makina gereksiz yere oda flassız kumlanma olabilior. dedigim gibi manuel dusurunce sorun yok ama biraz tecrube edinmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 11 Temmuz 2007; 23:46:27 >

• Akmerkez önü gece yağmurda flasla ısıklı pano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 11 Temmuz 2007; 23:47:03 >

• Concepto resimler çok güzel öncelikle.Dış mekanlardaki gece çekimi oldukça iyi iç mekanlardakinide görebilirsek çok iyi olur teşekkürler.

• Bakınca mesaj atda kaldırayım resimleri....

Sana bir arkadasımı ve oglunu koyuyum buraya iç mekanda bebek flas modu ile sanırım..yada slow flasla. birde 3200 ISO gece halısahada 60 x zoom la. burda makina ornek kendi 3200 yaptı ISO yu kumlu kotu fotograf cekilmis upload ediyim gece icerde cekilmis flaslı. sonra kaldırırım. bak bi sen. ama su var ilk alınca cekerken insan korkuyor nasıl foto bunlar diye sonra isoyu ayarlayınca duzeliyor. ama gece oyle super resim cekmek cogu makinada zor sabitlemek onemli birde cektikce daha iyi ögreniyorsun. Birde sonucta diigtal makina ile 3-5 tane cekiorsun 1 i daha guzel cıkıyor. deneyerek tecrube kazanılıyor.

Resimler kaldırılmıstır

Senin için söylemiyorum üstüne alınma bende dahil çok araştiriyor insanlar. hersey mükemmel olsun vs gece cekim makro su bu derken yani insanın kafası karısır.Makinanın genel olarak verdikleri, özellikleri ve bütçene uygun olması sana verdigi keyif sahip olmanın verdigi zevk falan daha önemli. Ferrari alıyorsun 300.000 Euro ya örnek luks deil ici falan bundan sikayet etmek gibi birsey durum herseyin aynı anda super olmasını beklememek lazım bence. Çok mükemmel gece cekimi asırı iyi kalite olsun deniyorsa paraya kıyıp profesyonel almak lazım. yani boyle cogu makina kompaktta duzgun cekiyor yeterince. Bende 3-4 tane foto makinası var deisik segmentlerde örnek mercury die bir makina var daha digital yokken trde alınmıs nerdeyse 2.1 MP uyduruk bir makina optik zoomsuz CMOS sensorlu falan ama onla bile bir dolu gece gunduz makro vs cekmisim baya güzel cıkmıs yani tatmin etmis yeterince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 12 Temmuz 2007; 0:25:24 >

• Birde fotoğrafı herkes farklı cekebiliyor SANYO VPC E6 en basit örnek burda..Yıldızın cektigi makrolara bak birde digerlerine. Belki TZ3 ü alan cok kotu cekicek sonra diycek bu makina kötü. Kimiside ugrasıcak ögrencek makinaya göre kendini ayarlıycak. Ama genel olarak iyi makina derim ben yoksa almazdım zaten daha çıktıgı hafta USA den
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.