Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TZ3 almayı planlıyorum. Bu makina fotoğrafa tarih/saat basmıyor mu? Arkadaşımda lumix fx-8 var. Onda beceremedik. Panasonic i aradık. Kendi yazılımı ile aktarırsanız tarih basar dediler (ne kadar saçma) . Ama bu her zaman mümkün olmuyor. Foto çekiyoruz. sd kartını alıp PC ye aktarıyorum tarih yok.

Biri konuya açıklık getirebilir mi? TZ3 de tarih saat olayına.!

slm
  • selam arkadaşlar
    tz1 kullanıcısı bir arkadaşın tavsiyeleri ve sizin güzel yorumlarınızla bende tz3 sahibi oldum(2 gün önce) sağolsun bi arkadaş amerkadan getirdi. beklediğim fiyatın biraz üzerine çıktı ama olsun Türkiyedeki en ucuz fiyattan bile daha ucuza geldi. 4g sdhc kart alıyorum ve incelemelerime başlıyorum. yakın zamanda makinayı tanıdıktan sonra tekrar görüşmek üzere...
  • quote:

selam arkadaşlar
    tz1 kullanıcısı bir arkadaşın tavsiyeleri ve sizin güzel yorumlarınızla bende tz3 sahibi oldum(2 gün önce) sağolsun bi arkadaş amerkadan getirdi. beklediğim fiyatın biraz üzerine çıktı ama olsun Türkiyedeki en ucuz fiyattan bile daha ucuza geldi. 4g sdhc kart alıyorum ve incelemelerime başlıyorum. yakın zamanda makinayı tanıdıktan sonra tekrar görüşmek üzere...

güle güle kullan simonet.. ben de bugün a-data 4 gb sdhc class 6 kart aldım. henüz deneme şansım olmadı ama burst çekimde ve videolarda rahat edeceğimi düşünüyorum. sen ne marka aldın?
  • Class 6 güzel tercih...en hızlısı SDHC lerin class olarak..A-data ve Ri- Data kullanmadım ama sorun çıkaranda duymadım. En iyi kalitede 33-34 dk videoda çeker sanırım 4 gb a. Ben Tz3 ile class 2 transcend 8gb sdhc kullandım o dahi burst çekimde çok iyiydi. 6 süper olcaktır. Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 26 Temmuz 2007; 21:27:57 >
  • arkadaşlar 4gb sdhc kartı makinada formatlıyabiliyormuyuz yoksa illa kart okuyucu mu almak gerekiyor? Bilgisi olan varsa lütfen bana kolay bi yol gösteririsiniz
  • quote:

arkadaşlar 4gb sdhc kartı makinada formatlıyabiliyormuyuz yoksa illa kart okuyucu mu almak gerekiyor? Bilgisi olan varsa lütfen bana kolay bi yol gösteririsiniz

ben dün makina usbden takılıyken windowsta biçimlendir dedim hata verdi.. usbden çıkarınca da kart hatası- formatlansın mı diye sordu.. ok dedim formatladı.. bi an korkmuştum bozduk mu kartı diye
    play menu ayarlarında varmış sanırım formatlama..
  • ilgin için teşekkürler ama maalesef format atamadım acaba kartımdamı problem var.
    lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin teşekkürler
  • Hani fotoğraflar nerde?
  • sesimi duyan varmı lütfen
    4gb sdhc makinam tanıyamadı ilk öce formatmı çekmem gerekiyor...
    nasıl format çekecem...
    yoksa kartımmı bozuk...
    tz3 sevenler please
  • quote:

sesimi duyan varmı lütfen
    4gb sdhc makinam tanıyamadı ilk öce formatmı çekmem gerekiyor...
    nasıl format çekecem...
    yoksa kartımmı bozuk...
    tz3 sevenler please

1- makinayı aç
    2-play moduna gel(yeşil renkli olan fotoğrafları görüntülediğin)
    3-menu/set tuşuna bas
    4- 3. sayfaya gel en sonda format var..

makinadan formatlanmıyorsa kart okuyucuya koyup formatladığında da göreceğini zannetmiyorum..
  • Selam, Afganistan'da çalışıyorum ve buradaki Amerikalı arkadaşlardan birine TZ-3 getirttim (şaşırın:290 USD) ve olağanüstü bir amatör makine olduğunu düşünüyorum (bu modele karar vermem 1 aylık bir araştırmanın sonucuydu). Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Forumdaki örnek resimleri gördükten sonra çok heyecanlandım ve konuya daha derinlemesine girmeye karar verdim. Kendi örneklerimi biraz daha elim alıştıktan sonra paylaşacağım.

Sevgiler - İbrahim
  • İyi karar vermissin bence. Aynı fiyata almışız Afganistandan resimleri bekliyorum. Hangi bölgedesin, Batagram mı?
  • konuda hareket yok, hareket getirelim

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

• iyi günler arkadaşlar bende yeni bir tz3 aldım ve aranıza alırsanız sevinirim amatör bir kullanıcı olarak daha sonra size çektiğim bir iki fotoğrafı ekleyeceğim
  • merhaba arkadaşlar ilk denememde resim eklemek istedim ama resmin boyutu 7 mp den büyük olduğu için ekleyememiştim şimdi makinada boyutunu
    3 mp ye indirdim izmir karşıyaka sahilinden kadifekalenin görüntüsünü çekip sizlerle paylaşmak istedim ama yinede yükleyemedim dosya çok büyük diye hata veriyor yardımcı olan olursa sevinirim
  • Merhaba birde sony T100 ile bu makinayı kıyaslarmısınız
    Bende yaptıgım incelemelerde T100 e karar vermiştim ama bu makinanın optik zoomu çok iyi hangisini alsam karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr blöf

merhaba arkadaşlar ilk denememde resim eklemek istedim ama resmin boyutu 7 mp den büyük olduğu için ekleyememiştim şimdi makinada boyutunu
    3 mp ye indirdim izmir karşıyaka sahilinden kadifekalenin görüntüsünü çekip sizlerle paylaşmak istedim ama yinede yükleyemedim dosya çok büyük diye hata veriyor yardımcı olan olursa sevinirim

www.imageshack.us adresine gir. seç linkinden fotografını seç. sonra host it linkine tıkla upload etmeye başlayacak. işlem bittiğinde sayfa yinelenecek ve linkler çıkacak. sayfanın en altındaki linki kopyala buraya yapıştır.

• arkadaşlar deneme olarak aşagıdaki linki kopyalıyorum inşallah bu defa becermişimdir
    http://img131.imageshack.us/img131/5034/p1010754ea2.jpg
  • bu arada maydemir52 kardeş ayrıntılı açıklaman için sağol ama benim yüklediğim resim niye resim olarak değilde link olarak görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr blöf

bu arada maydemir52 kardeş ayrıntılı açıklaman için sağol ama benim yüklediğim resim niye resim olarak değilde link olarak görünüyor

verdiğin fotoğraf 1.35 mb. bunu dediğin şekilde yapmak olmaz o zaman sayfa açılması çok zorlaşır. ben senin fotoyu küçülttüm ve linki [simage]bu araya linki kopyala[/simage] bu şekilde kopyaladım. yani linki kopyalarken solunda [simage] sağında [/simage] kodu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 6 Ağustos 2007; 20:01:45 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.