Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Concepto eline sağlık resimler çok iyi.Gece çekimleri kötü filan deniyordu ama beni yeterince tatmin etti.Yardımların için sağol.
  • Rica ederim, FUJİ lerede bak F31D gece cok iyi deniliyor ben denemedim ama Optik zoom onemli deilse. Sanyo VPC E6 yada E60 larda fiyat/performans oranı ve makrosu ile cok basarılı.
  • an itibariyle cihazı abd den 550ytlye getitrmiş bulunuyorum.
    haftasonu izmire gidiyorum pztesi örnek fotoları koyar yorumlarımı aktarırırm.
  • Güle güle kullan shlamazel. Ne renk aldın? Bronz kahve gibi bir renkte cıkmıs yeni. tz1 dede altın rengi vardı. Ona yakın bir renk olmus. fena degil oda. 550 YTL nasıl oldu. Acıklasana alıcaklara yardımcı olur. kargo+gümrüklümü? ben yaklasık 400 e almıstım ama kargo ve gümrüksüz getirmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Güle güle kullan shlamazel. Ne renk aldın? Bronz kahve gibi bir renkte cıkmıs yeni. tz1 dede altın rengi vardı. Ona yakın bir renk olmus. fena degil oda. 550 YTL nasıl oldu. Acıklasana alıcaklara yardımcı olur. kargo+gümrüklümü? ben yaklasık 400 e almıstım ama kargo ve gümrüksüz getirmiştim.

Gerçekten iyi olur açıklarsa kardeşşşş...
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Eline sağlık Optimist. fotografı 800 e 600 yukleyebilirmisin acılırken cok buyuk cıkıyorda. Kolaylık olması acısından. Başka fotoğraflarda bekliyoruz konuya.
  • Yeni renk seçeneği..
     PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • Maikne şu an Rize'nin eşsiz manzaralarını çekiyor , arkadaşım bu resmi bana görmem içi örnek olarak gönderdi.İst'a geldiğinde Rize'den güzel kareler ekleyeceğim inşaallah
  • quote:

Güle güle kullan shlamazel. Ne renk aldın? Bronz kahve gibi bir renkte cıkmıs yeni. tz1 dede altın rengi vardı. Ona yakın bir renk olmus. fena degil oda. 550 YTL nasıl oldu. Acıklasana alıcaklara yardımcı olur. kargo+gümrüklümü? ben yaklasık 400 e almıstım ama kargo ve gümrüksüz getirmiştim.

silver gümüş aldım.. klasik insanım napayım :) getiren arkadaş da söylemişti bronzu da silver daha uygun geldi bana..
    nasıl aldığım konusunu öğrenmek isteyenler bana pm atarsa ordan cevaplarım bu şekilde daha iyi olur bence..
  • bende almanyadan aldım 2 gb kart ile birlikte 580 liraya mal oldu.
    siyah rengi tek geçerim...
  • Sayımız artmaya başladı
  • makineyi araştırıp alanlar vazgeçemeyecek
  • fazla vaktim olmuyor kurcalamak için ama dün birkaç deneme yaptım bu da ilk aldığımda çektiğim bir makro..
    kapalı alan ve loş ışıkta hareketli görüntüler çok net değil doğal olarak ama durağan fotoğraflar ayarları iyi yaparsanız güzel çıkıyor..
    " data-href="http://
    ">http://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shlamazel -- 18 Temmuz 2007; 14:37:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shlamazel

fazla vaktim olmuyor kurcalamak için ama dün birkaç deneme yaptım bu da ilk aldığımda çektiğim bir makro..
    kapalı alan ve loş ışıkta hareketli görüntüler çok net değil doğal olarak ama durağan fotoğraflar ayarları iyi yaparsanız güzel çıkıyor..

Fotoğraf çıkmamış..güle güle kullan[:)

Hallettim ben sadece linki koyucaksın. secip imagea basıcaksın. değisti artık boyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 18 Temmuz 2007; 17:39:31 >

• concepto çözdüm olayı sağolasın
    birkaç deneme koyayım bunu şerefine.. fotoğraflar biraz özensiz kusura bakmayın sadece fikir versin diye..
    loş ortamda sırasıyle flashlı, yüksek isoda ve exposure time artırılarak çekilmiş resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shlamazel -- 19 Temmuz 2007; 10:21:08 >

• Bu arada farkettigim bir özellik vardı tekrar yazayım işine yarayan olabilir. Baby modda flash cok farklı fujilerdeki natural flash gibi yakın insan çekimlerinde çok daha güzel çıkıyor. Birde su 1/8 den sonra 1/100/600/1000/2000 vs çekebiliyor makina ama manuel ayarı yok bunu nasıl yaparız bilgisi olan varmı, çok ışık aldığı zaman böyle oluyor. Yardımcı olan olursa sevinirim. Tekrar güle güle kullan shlamazel.
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • quote:

Bu arada farkettigim bir özellik vardı tekrar yazayım işine yarayan olabilir. Baby modda flash cok farklı fujilerdeki natural flash gibi yakın insan çekimlerinde çok daha güzel çıkıyor. Birde su 1/8 den sonra 1/100/600/1000/2000 vs çekebiliyor makina ama manuel ayarı yok bunu nasıl yaparız bilgisi olan varmı, çok ışık aldığı zaman böyle oluyor. Yardımcı olan olursa sevinirim. Tekrar güle güle kullan shlamazel.

bildiğim kadarıyla makine iso ayarına göre shutter speedi otomatik olarak hesaplıyor. yüksek isolarda çekim yaparsan 1/1000 gibi değerleri görebilirsin.. bir de bunun için sports mode var ama manuel iso seçerek aldığından düşük değerler verir mi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.