Şimdi Ara

PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı
  • tz3 kullanıcıları neredesiniz
  • Uzun zamandir tatildeydim foruma giremedim ama gördüğüm kadarı ile pek fotoğraf ekleyen olmamış Sanırım sayımızda arttı ama pek katılım yok hala. Yeni çekilen fotoğrafları yakında upload ederim. Yeni TZ3 alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 22 Ağustos 2007; 1:07:24 >
  • Abicim zaten 7 sayfalık bi lumix başlığımız mevcut buna neden ihtiyaç duydunuz ki?
  • Ben TZ3 aldığımda çok yeni bir modeldi ve TR ye yeni geliyordu, inceleme ve örnek resim açısından konuyu açmıstım. Model spesifik olarak daha verimli olduğu düşüncesindeyim. Konunun başını incelersen ne demek istediğimi anlayacaksın. Diğer konuyada katılım yapmıştim orası burası sorun değil maksat bilgi ve tecrübe paylaşmak. Selamlar.
  • bugün fx100 aldım arkadaşlar ama türkçe kullanma klavuzu lazım. tz3 ün türkçe klavuzunuda bulsam yeter. hangi siteden indirebilirim.
  • panasonic com tr den tz3 yazıp türkçe kullanma klavuzunu indirebilirsiniz
  • eyvallah kardeş. sayende indirdik sağolasın.
  • Ben Lumix LX2 alacaktım, fakat sualtı kabı yok, o yüzden TZ3'e karar verdim , şimdi sualtı kabı araştırıyorum...Türkiye'ye 1 ay içinde gelecekmiş, ama o kadar beklemek istemiyorum.

Dubaiden kardeşime ısmarladım, bulursa getirecek ikisini beraber, bulamazsa internetten bulacağız artık...

Sualtı çekimleri için iyi zoom çok önemli...Mürenlerin falan dibine giremiyorsun macro çekmek için

Wide screen olması da güzel, balıklar genelde ince uzun olurlar ya :)
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

• TZ3 geldi...

ama software caponca...

ingilizce nereden bulurum arkadaşlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scubat -- 27 Ağustos 2007; 12:04:10 >
  • software derken...cd den cıkan programlarımı kastediyorsun? Panasonic webstesinden Lumix Simple vieweri falan indirebilirsin sanırım. Güle güle kullan.
  •  PANASONIC LUMIX DMC-TZ1-2-3-4-5-6-7 Kullanıcıları Bilgi ve Fotoğraf Paylaşımı

• DMC-TZ3 60X Zoom

• Evet, cd'den çıkanlar...

Peki bu CD'de kayde değer bir şey var mı? Viewer falan gereksiz...

quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

software derken...cd den cıkan programlarımı kastediyorsun? Panasonic webstesinden Lumix Simple vieweri falan indirebilirsin sanırım. Güle güle kullan.
  • Ya arkadaşlar, ben amatör çekiyorum, çok da tecrübem yok, ama yinede ilk çektiğim resimler beni pek tatmin etmedi...dün akşam üstü ve bu sabah açık havada bir kaç resim çektim ama sonuçtan hiç memnun kalmadım.

işte bir tanesi, bu sabah 8'e doğru, her ayar otomatikken çektiğim resim...Detaylar çok kötü...Herhalde hata bende...

• bu da çok yaklaşmamama rağmen böyle çıktı..

Bir kaç sorum olacak,

şu image stabilization, 1 ve 2 konumlarının farkı nedir?Hangisi ne zaman kullanılıyor?
    hangi ortamlarda "i" modunda çekim yapmam gerekiyor (ana modlardaki megaiso mudur nedir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: scubat

Evet, cd'den çıkanlar...

Peki bu CD'de kayde değer bir şey var mı? Viewer falan gereksiz...

quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

software derken...cd den cıkan programlarımı kastediyorsun? Panasonic webstesinden Lumix Simple vieweri falan indirebilirsin sanırım. Güle güle kullan.

Baska önemli birsey yok, driveri ve lumix software var resimleri bilgisayara kopyalamak ve bakmak için. Tarihsel olarak ve modlara göre sıralıyor başka bir özelliği yok.
  • ilk resimde iso yuksek ondan kumlanma olmus, ısık az ondan yukseltmis sanırım auto mode. Kopmozisyon çok hoş tebrikler. isoyu manuel olarak düsürüp dene yada scene modlarla dene aynı resmi.
    ikincisinde ise odaklama güle olmamış..makro modda mı çektin?

1 ve 2 nin farkı su 1 de lcd de titremeyi önlüyor odaklarken yani sürekli çalısıyor. 2 cisinde ise tam fotoyu çektigin anda çalısıyor böylece daha başarılı oluyor. 2 mod daha verimli ama çekerken ekranda görüntü sallantılı oluyor, 1 de ekrandada düzeltiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 28 Ağustos 2007; 14:32:05 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.