Şimdi Ara

PanaSoNic LumiX FZ45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere Fz45'in Eylül 2010'da Türkiye piyasasına girmesi bekleniyor.Fiyat olarak 1.099 ytl olarak belirlenmiş.Ben fz38 almayı düşünüyordum.Sizce hangisini almalıyım ? Fz45'in çıkmasını beklemeli miyim?Lütfen bu iki makina için yorum gelsin.Onu alacağına nikon al ya da canon'un şu makinası bunlardan iyi gibi yorumlar rica ediyorum sizlerden yazmayın.Çünkü iki makina arasında kalıyorsunuz ve söylenen her yeni makina kafanızın bir kat daha karışmasına sebep oluyor.Evet bu iki makina arasında yorumlarınız bekliyorum.İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekkür Ediyorum...İyi Forumlar

• Sevgili arkadaşım,
    ben fz28 kullanıcısıyım. fz38 ilk çıktığında olumsuz birçok yorum okumuştum forumda. Ama makine çok iyi çıktı. Şimdi ise fz45 çıktı. Aynı sensöre 14 mp ve 24x optik zum olur mu eleştirileri gelmeye başladı. Sonuçta panasonic her anlamda bu serisi gayet güzel. Şu an ben bir makina alsam hiç düşünmeden fz45 alırım. Onun için fz45 i tavsiye ederim.
  • fz45 için 1100 tl çok açıkçası 1/2.33 sensörlü bekleneni veremez fotoğraf kalitesi iyi olmayacaktır like bakıyorsanız Fujifilm s200exr modelini inceleyin 1/1.6 boyunda büyük bir sensörü var 14x manuel zoom ve sağlam bir gövdesi var..Gittigidiyorda 700-800 tl civarına bulabilirsiniz ayrıca 1000tlnin üzerinde bir bütçeniz varsa dslr almak daha mantıklı olur o fiyata Canon 1000d-450d veya Nikon d3000 bulabilirsiniz

ayrıca yüksek megapixel ve yüksek zoom makinanın çok iyi fotoğraf çekeceği anlamına gelmez sonuçta 1/2.33 gibi ufacık bir sensörü var .
  • FZ40 USA için FZ45 Avrupa için adlandırılan bu makinanın özelliklerine bir göz attım FZ 38 den çok fazla bir şey beklemek gerekiyor. ISO' nun 80 den başlatılması Noise açısından da bir iyileştirmenin olmadığının bir göstergesi. Yüksek zaoom bir yerde küçük sensörü zorunlu kılıyor. Mekanik olarak dışarı uzayan zoom objektifleri FZ50 nin objektifine göre çok daha ucuza mal oluyor. Bence yeni makina diyerek fazla ödemenin pek anlamı olmadığını düşüyorum. Bence FZ 38 ile özelliklerini yan yana getirilmeli, hangisi daha ucuz ise o alınmalı...
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte fz45 in fotoğrafları ve testini bulabilirsiniz. fz100 ile ve diğer makinalarla karşılaştırabilirsiniz.

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=60&mo1=1234&p1=9662&ma2=60&mo2=1233&p2=9661&ph=20

http://www.digitalversus.com/panasonic-fz45-p360_9661_60.html

fz100 testi

http://www.digitalversus.com/panasonic-fz100-p360_9662_60.html

• fz 38 aldım çok araştırdım memmunum fiyat kalite uygun darty 699tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Nikon Coolpix S230
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.