Şimdi Ara

PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.082
Cevap
34
Favori
314.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: yaka9

hergün 47 sini internette aramaktan bıktım yarın 42 sini alıp kurtulayım inşallah

Yapma hocam, boyut konusunda 47 dediysen 47 kovala. Bir süre sonra pişman olabilirsin 42" aldığına.

iyiki durdurmuşunuz beni teşekkürler ,47 çok iyi oldu zira koca salonda bayağı küçük kalacaktı

sabah servis geldi nihayet,buğünde çalıştığımdan servis varken fazla inceleyemedim ,akşam daha ayrıntılı bakarım,ölü piksel görmedim şükür,yanlız parlak ekran işi gündüz biraz sıkıntı olacak gibi,3d bir iki demo indirmiştim ,lg nin ki güzeldi, 2 metre izleme mesafesinden sırıkla atlayan adamın sırığı bayağı size kadar gelmiş gibi görünüyor ,
    nasipse birde ps3 alırsam bu sıra ,oyun için bişeylerde yazabilirim
    moveli kampanya görürseniz haber verin yada uygun bir kampanya alayım

• Parlak ekranın mat olanlara göre ne gibi artıları var?sonuçta üretici yansımanın kullanıcıyı rahatsız edeceğinin bilincinde olarak bu ürünü piyasaya sunuyor.eğer yansımayı sineye çekeceksek bunun birde ödülü olmalı.
  • sony 46hx720 samsung 46d7000 ile bu cihazları karşılaştırabilir misiniz arkadaşlar.. normalde fpr için panelin önünde bir katman daha oluyormuş ve parlaklık kaybı falan oluyormuş.. bu tv ler arasında en iyisi hangisi acaba? birde panasonic plazmalar bu tv lerden daha mı iyi? tam olarak plazmanın dezavantajını anlamış değilim
  • arkadaşlar genel klasik plazma sorunları (burning) bunlarda da var mı yani uzun süre aynı kanalda kalmamak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar genel klasik plazma sorunları (burning) bunlarda da var mı yani uzun süre aynı kanalda kalmamak gibi

Led tvlerde bu tür bir sorun olmaz.ama ledlerde ışık sızması sorunu kronikdir
  • biri bana net bir cevap verebilirmi yorum olarak değilde kesin bir cevap arıyorumda.lg lerde ekran yenilemel hızı 100-200 hz ama işlemciyle 400-600 hz ye çıkıyor,peki et5 de nasıl bu 100 hz filan olup 300e mi çıkıyor yoksa gerçek 300 hz mi,bide gerçek 300 hz ise donanımla kaça çıkıyor???.philips 7696 lg lw650s ve panasonic et5 hangisi sd hd ve 3d yayında daha iyi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

biri bana net bir cevap verebilirmi yorum olarak değilde kesin bir cevap arıyorumda.lg lerde ekran yenilemel hızı 100-200 hz ama işlemciyle 400-600 hz ye çıkıyor,peki et5 de nasıl bu 100 hz filan olup 300e mi çıkıyor yoksa gerçek 300 hz mi,bide gerçek 300 hz ise donanımla kaça çıkıyor???.philips 7696 lg lw650s ve panasonic et5 hangisi sd hd ve 3d yayında daha iyi??

onu kimse bilmiyor henüz net bir açıklama yok panasonic in hertz olayı hakkında :s

bende merak etmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

biri bana net bir cevap verebilirmi yorum olarak değilde kesin bir cevap arıyorumda.lg lerde ekran yenilemel hızı 100-200 hz ama işlemciyle 400-600 hz ye çıkıyor,peki et5 de nasıl bu 100 hz filan olup 300e mi çıkıyor yoksa gerçek 300 hz mi,bide gerçek 300 hz ise donanımla kaça çıkıyor???.philips 7696 lg lw650s ve panasonic et5 hangisi sd hd ve 3d yayında daha iyi??

onu kimse bilmiyor henüz net bir açıklama yok panasonic in hertz olayı hakkında :s

bende merak etmekteyim

hiçmi panasonicten bizi aydınlatacak bir çalışan yok bu et5 bölümünde...

• quote:

sony 46hx720 samsung 46d7000 ile bu cihazları karşılaştırabilir misiniz arkadaşlar.. normalde fpr için panelin önünde bir katman daha oluyormuş ve parlaklık kaybı falan oluyormuş.. bu tv ler arasında en iyisi hangisi acaba? birde panasonic plazmalar bu tv lerden daha mı iyi? tam olarak plazmanın dezavantajını anlamış değilim

Hocam çok karışık bir soru olmuş ama, kendi fikrimce sony ile samsung arasında kalınca sony'ı seçerim. ET5 bunlarla aynı segmentte değil.
    FRP de parlaklık kaybı yok aksine SG gözlüklü modellerde gözlüğün yapısından dolayı 3D görüntülerde koyulaşma olduğundan 2D görüntülerde canlı renkler sunuyorlar. En iyi kararı bir mağazaya gidip 2 farklı panelide inceleyerek anlarsınız.

Led ile Plazma karşılaştırmasında üreticiler bile işin içinden çıkamıyorlar :)) ikisinin de avanntaj ve dezavantajları var, Led mi Plazmamı diye karar vermeden amaçınız ve önceleğiniz önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

sony 46hx720 samsung 46d7000 ile bu cihazları karşılaştırabilir misiniz arkadaşlar.. normalde fpr için panelin önünde bir katman daha oluyormuş ve parlaklık kaybı falan oluyormuş.. bu tv ler arasında en iyisi hangisi acaba? birde panasonic plazmalar bu tv lerden daha mı iyi? tam olarak plazmanın dezavantajını anlamış değilim

Hocam çok karışık bir soru olmuş ama, kendi fikrimce sony ile samsung arasında kalınca sony'ı seçerim. ET5 bunlarla aynı segmentte değil.
    FRP de parlaklık kaybı yok aksine SG gözlüklü modellerde gözlüğün yapısından dolayı 3D görüntülerde koyulaşma olduğundan 2D görüntülerde canlı renkler sunuyorlar. En iyi kararı bir mağazaya gidip 2 farklı panelide inceleyerek anlarsınız.

Led ile Plazma karşılaştırmasında üreticiler bile işin içinden çıkamıyorlar :)) ikisinin de avanntaj ve dezavantajları var, Led mi Plazmamı diye karar vermeden amaçınız ve önceleğiniz önemli.

teşekkürler yanıt için.. öncelik olara sd ve hd yayınlar olacak.. lig tv normal kanallar, bluray filmler vs.. 3d belki haftada 1 kere.. o bile muamma.. o yuzden fpr sg ayrımı cok yapmıyorum aslında.. plazmaya takıldı kafam..

vt30 ve st50 serileri çok iyi duruyor sanki.. logo yanıgı gibi şeyler oluyor mu gunumuzde artık? söyledigim şeyleri izlemek için plazma daha mı iyi dersiniz..

• Maç izleyecekler için tartışmasız plazma.
  • quote:

teşekkürler yanıt için.. öncelik olara sd ve hd yayınlar olacak.. lig tv normal kanallar, bluray filmler vs.. 3d belki haftada 1 kere.. o bile muamma.. o yuzden fpr sg ayrımı cok yapmıyorum aslında.. plazmaya takıldı kafam..

vt30 ve st50 serileri çok iyi duruyor sanki.. logo yanıgı gibi şeyler oluyor mu gunumuzde artık? söyledigim şeyleri izlemek için plazma daha mı iyi dersiniz..

SD yayın için plazma, Ligtv SD ise mecburen plazma çünkü çamur gibi bir yayın seyretmek zorunda kalırsın. HD yayın ve bluray için Led derim, 3D için FRP.
    Plazma konusuna gelirsek; Pana'nın siyah kalitesi herkezin kabul ettiği bişey, daha gerçekçi renkler üretiyor. 2D de görüntü olarak Led'den üstün eskisi kadar logo yanığı kalmadı neoplazmalarda yanıga karşı alınan önşlemler var, ve Tv. kanalları sabit logo yerine hareketli logoya geçmiş olması bu riski azaltıyor.
    Enerji tüketimi fazla, arıza durumunda Led'de pixel arızası olur ki 3-5 tanesi görüntü açısından sorun yaratmaz ama pisikolojik olarak sıkıntı yaratır :)) Plazmada en ufak bir panel arızasında yayın izlenemiyecek hal alır çareside panelin değişmesidir.

• Tv.nin Media player özelliği ile ilgili iyi bir kaynak paylaşayım :))

• 42 inc kullanma kılavuzu için
    http://dlc.panasonic-europe-service.com/EUDocs/GetDoc.aspx?did=204972&fmt=PDF&lang=tr&src=3 adresinden indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavud -- 22 Nisan 2012; 9:15:10 >
  • hd yayınlar için neden led? plazma sadece sd yayındamı üstünlük gösteriyor?
  • quote:

hd yayınlar için neden led? plazma sadece sd yayındamı üstünlük gösteriyor?

Maç yayınlrında plazmanın belirgin bir üstünlüğü var hem hd hemde sd.
  • quote:

hd yayınlar için neden led? plazma sadece sd yayındamı üstünlük gösteriyor?

Bunlar tamamen benim kişisel fikrim başkası çıkar tam aksinide söyleyebilir, Led'ler yapı gereği küçük karelerin ( pixel) birleşiminden görüntüyü meydana getirir kötü sinya lde yada Tv. dibine girersen bu kareleri görürsün, Plazmada bu şekilde kareler olmadığından daha düzgün bir resim ortaya çıkar.

HD yayın seyredilecekse ben Led tercih ederim, Şu anda yayınlarda bir iyileştirme söz konusu yayınların Bitread değerleri arttıkça görüntü kaliteside artıyor. Nasıl ki 8-9 sene önce Plazma ekranlar çıkıp yayılmaya başlayınca Tv. kanallları logo yanıklarını görüp hareketli logoya geçtiyse şimdi de Led Tv.lerdeki artıştan dolayı sinyal kalitesini yükseltmeye çalışıyorlar.

2 sene öncesine kadar 3-5 tane türkçe HD kanal varken şimdi 20-30 oldu ( Digi + Dsmart) zamanla dahada artacak. Tv.nin kalitesini yayını veren kaynakta çok etkiler mesala uydu alıcısı kullanıyorsanız giriş seviyesi bir cihazla kaliteli cihaz arasında dağlar kadar fark yaratır.

HD yayın, DVD, Bluray seyredeceksem neden plazma almam derseniz, Her nekadar logo yanığı eskisi kadar sorun olmasada, Plazmanın enerji tüketimi izlenecek saat ile orantılı olsada 2-3 senede bile Led ile Plazma arasında ki fiyat farkını kapatmaz ( Led daha pahalı). Plazmanın ısınması sorun olmasada, akşamdan akşama bir Tv. keyfim varken rodaj devresi dolmadı şunu yapmayım, bunu yapmayım diye strese girmek istemem Tv. izlerken. Benim için bu durum eğlenceden eziyete dönüşür.

• beniim yorummum ise
    lg,philips,panasonic et5 arasında oluursa

sdlerde siralamam philips,panasonic et5,lg ancak lglerde sdler her zaman vasaat lg ile sd fillan izlenmez
    hdlerde siralamam panasonic et5,philips,lg hdlerde pekk bir fark yokk ama renkler enn doğla panasonic et5de lg çok yapay philipğs ise bana biraz sisli,mat gibi geliypor

fpr de siralamam ise panasonic et5 kessinlikle, sonra philips sonrada lg

oyunlarda isee tartişmasiz et5, lg rezill ve şansin varsa ancak biraz iyisine rastlarsin philipslerde fena değil ama panasonic açik ara önde

kisaca bu tvleri herşeyiyle değerlendirirsem kesinlikle panasonic et5 açik ara önde ama bunnlar benim kişisel görüşleriim sizleri bilemem

fpr ise işşin ucuz yönü 3d en iyisi her zaman sg dir siz bakmayin forummda tarafli ve fanatikllik gibi yazanlara ve adam almiş lg vee en iyisi lg diyecek tabikki

ben uzun yillardir plazma ve lcd yi ayni kullaniyorum plazmalar en doğru renk ve görünntü sunuyor lcler ise yapapy ve doğğal olmayan görüntüler sunuyor
    tepkime sorunu plazmalarda hiç yok ve bu bille yeter sadece lcdler bu konuuda ciddi kötü veya vasat filan
    bluray izlemeninde hiçç alakası yok,plazma veya illa lcd olacak diye boşşşuna lcd kullananlar lcdler daha iyidir diye neffes tüketmesinler çok saçma oluyor çünkü

• kararsız kaldım şimdi plazma daha kafama yattı ama fiyatlar biraz yüksek geldi.. sony 46hx720 düşünüyordum aslında sd yayınlarda en iyi led lerden diyorlar. maç önemli benim için hd bir yayında led mi daha iyi bir görüntü verir plazma mı? hd olması led in performansını olumlu yöne çekiyorken plazmayı yerinde mi saydırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamanci35
    fpr ise işşin ucuz yönü 3d en iyisi her zaman sg dir siz bakmayin forummda tarafli ve fanatikllik gibi yazanlara ve adam almiş lg vee en iyisi lg diyecek tabikki

ben uzun yillardir plazma ve lcd yi ayni kullaniyorum plazmalar en doğru renk ve görünntü sunuyor lcler ise yapapy ve doğğal olmayan görüntüler sunuyor
    tepkime sorunu plazmalarda hiç yok ve bu bille yeter sadece lcdler bu konuuda ciddi kötü veya vasat filan
    bluray izlemeninde hiçç alakası yok,plazma veya illa lcd olacak diye boşşşuna lcd kullananlar lcdler daha iyidir diye neffes tüketmesinler çok saçma oluyor çünkü

Hocam belirttiğiniz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz, benim şahsi görüşüm FRP Sg den daha üstün. Sg'de klasik baş dönmesi mide bulantısını hiç konuya konu etmiyorum çünkü herkesde aynı etkiyi göstermiyor fakat, görüntü daha koyu ve benim izlediğim aynı görüntülerde netlik ve dışarı çıkma FRP'de daha iyi.

İzlenen klıp : Top Girl
    Sg Tv : samsung 6320
    FRP Tv : ET5

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.