Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E plazma tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: action_figure

Elektrik tüketimini düşünen arkadaşlar GT serisi plazmalara bakabilir. Onlarda enerji tüketimi daha insaflı.
    Bu tvler günde 6 saat açık alsa ay sonunda aynı boyuttaki led ekran tv ye göre 3-5 ytl arası fazla elektrik tüketimi yapar.
    Plazmalarda asıl endişe etmeniz gereken enerji tüketimi değil başka etmenlerdir.
    Plazma konularını okursanız bunların tamamını bulabilirsiniz.

Piyasadaki hangi led tv olursa olsun gerçekçi renkler ve seyir zevki bakımından iyi bir plazmanın yanında sönük kalır. Ne zamanki oled tv ler piyasaya iner işte o zaman bir karşılaştırma yapabilriz. 50st50e tv ler 2500 TL civarı. Düşse düşse 2000 TL civarına ancak düşer o da çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0634

Arkadaşlar selamlar, dün merter media markt tan Panasonic 42st50e plazma aldım. Henüz servisi çağırmadım ancak şikayetim var sitesinden şikayetlere bakınca kurulum için gelen servisin philips prizi, ttaf scart kablo, hdmi kablolarını yüksek fiyatlarla sattığını ve bunlar alınmazsa oluşan problemlerde sorun çıkacağını söylemişler. hdmi kablo ve scart kablo ürün kutusunun içinde yok mu ? Her bir kabloya 70 er tl istiyorlarmış ve bu şekilde 3-4 şikayet var. Bu parçalar da internetten baktığım kadarıyla ayrı ayrı 15-20 tl lik parçalar.

HDMi ve scart kablo içinden çıkmaz...Servis gelmeden elektronik marketten istediğiniz bir markadan bunları alın...Ayrıca Philips prizi de neymiş? İlk defa duydum...
    Evdeki elektrik olan bir prize takıp kurulum yapacaklar...İsterseniz akım korumalı prizi sonra da alıp takabilirsiniz...
    Hayırlı olsun alet...

• quote:

Arkadaşlar selamlar, dün merter media markt tan Panasonic 42st50e plazma aldım. Henüz servisi çağırmadım ancak şikayetim var sitesinden şikayetlere bakınca kurulum için gelen servisin philips prizi, ttaf scart kablo, hdmi kablolarını yüksek fiyatlarla sattığını ve bunlar alınmazsa oluşan problemlerde sorun çıkacağını söylemişler. hdmi kablo ve scart kablo ürün kutusunun içinde yok mu ? Her bir kabloya 70 er tl istiyorlarmış ve bu şekilde 3-4 şikayet var. Bu parçalar da internetten baktığım kadarıyla ayrı ayrı 15-20 tl lik parçalar.

arkadaşım ben tv yi temmuz ayında aldım ve içinden hdmi scart dönüştürücü kablosu çıktı. malum tv nin scart çıkışı yok. ama 30 cmlik felan hdmi uca bağlı scart dönüştürücü içinden çıkıyor. kliksa (yani teknosa) dan almıştım. bendeki durum bundan ibaret. her mağaza farklı kutu içeriğiyle gönderiyorsa bilemem.

• Bende de TX-P42GW30 Modeli Var. Kanal Listesi Düzenleme Menüsü Dışındaki Özelliklerinden Memnunum. Led lere Göre Görüntü Daha Doğal. Birazcık Fazla Sarfiyat Yapıyor, O Kadar da Our Ama.
  • Mutlaka fiyatları düşecektir. Mayıs-haziran gibi... Bu sene '30' serisi 42" 1300 e, 50” 1600 civarına düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

HDMi ve scart kablo içinden çıkmaz...Servis gelmeden elektronik marketten istediğiniz bir markadan bunları alın...Ayrıca Philips prizi de neymiş? İlk defa duydum...
    Evdeki elektrik olan bir prize takıp kurulum yapacaklar...İsterseniz akım korumalı prizi sonra da alıp takabilirsiniz...
    Hayırlı olsun alet...

Saol kardeşim; bir filtre korumalı scart bir de hdmi kablo aldım. Bir de belkin marka akım korumalı priz alacaktım da 4'lüsü yoktu 8'linin fiyatı da 59 tl idi. Yanımda o kadar para yoktu almadım daha sonra alıcam bu belkin 2 yıl garanti veriyormuş, akımdan kaynaklanan arızalarda zararını felan karşılıyormuş ne yapayım onu mu alayım diğerleriyle arasında yüzde 30-40 fiyat farkı var. Bu arada kuruluma gelen elemanlar şikayet sitesindeki gibi korumalı prizi 70 tl ye verelim dediler yok istemez dedim.

• Arkadaşlar herkese selam; 42st50e aldım ve bugün kurulumu yapıldı. Elimde d smart next uydu (hd değil) var bunu kullanıyorum. TV den kablosuz internete bağlanmak istedim bağlanacağı bağlantıyı görüyor ama bağlanmıyor, bunun için ne yapabilirim, bir de bu tv den tam anlamıyla faydalanmak için (oyun,internetten bilgisayardan film izlemek vs.) hangi cihazlara ihtiyacım var. Ayarları güncelleştirme vs. nasıl oluyor. İnanın hiç anlamıyorum,bir de laptopumda hdmi çıkışı yok laptoptan film izlemek için başka yol var mı ? mümkünse DETAYlı yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih0634 -- 4 Aralık 2012; 19:25:01 >
  • mayıs 2012 de 42st50 aldım.
    televizyon dünyasını bilen birilerinden öğrenmek gerekiyor.
    üzerine televizyon tanımıyorum.
    10 numara televizyon.
    film izlerken aldığım keyfi hiç bir şeyle değişmem.
    Yaptığım en iyi işlerden birisi olarak degerlendiriyorum.
  • Yaklasik 2 senedir panasonic 50v20 e kullanicisi olarak kesinlikle panasonici tavsiye ederim.ST veya U versiyonlari yerine butceniz yettigi uyarinca G veya V serilerinden alin.Ozellikle V serisi televizyonlar halen cogu HD TV karsilastirmasinda referans modeldir.
    Birde mumkun mertebe buyuk ekran almanizi tavsiye ederim zira 50 inc TV yi ben yaklasik 3m den seyrediyorum ve hic te buyuk gelmiyor.belki ilk basta buyuk gelebilir ama zamanla insanin gozu cabuk alisiyor.Buyuk ekranda film seyretmek bir harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemonade -- 4 Aralık 2012; 20:21:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42ST30E'den farkı ne bunun? Bimeks'te 1200TL'ye satıyorlar bahsettiğim modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

42ST30E'den farkı ne bunun? Bimeks'te 1200TL'ye satıyorlar bahsettiğim modeli.

Dostum Bimeks te 1200 tl ye satılan 30e için Bimeks B.düzü Carrefour u aradım 1200 tl olan teşhir ürünü haberin olsun, sitelerinde belirtmemişler teşhir ürünü olduğunu, aynı gün Merter media markt a gitti, 42st50e yi görünce dayanamayıp aldım 1690 tl den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propulsion

mayıs 2012 de 42st50 aldım.
    televizyon dünyasını bilen birilerinden öğrenmek gerekiyor.
    üzerine televizyon tanımıyorum.
    10 numara televizyon.
    film izlerken aldığım keyfi hiç bir şeyle değişmem.
    Yaptığım en iyi işlerden birisi olarak degerlendiriyorum.

St50 yi dün aldım bugün kurulumu yapıldı, bu akşam da star da Uzay yolu filmi vardı görüntüye bayıldım dediğin gibi on numara tv.
  • quote:

Arkadaşlar herkese selam; 42st50e aldım ve bugün kurulumu yapıldı. Elimde d smart next uydu (hd değil) var bunu kullanıyorum. TV den kablosuz internete bağlanmak istedim bağlanacağı bağlantıyı görüyor ama bağlanmıyor, bunun için ne yapabilirim, bir de bu tv den tam anlamıyla faydalanmak için (oyun,internetten bilgisayardan film izlemek vs.) hangi cihazlara ihtiyacım var. Ayarları güncelleştirme vs. nasıl oluyor. İnanın hiç anlamıyorum,bir de laptopumda hdmi çıkışı yok laptoptan film izlemek için başka yol var mı ? mümkünse DETAYlı yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

bağlantıyı görüyorsa ok tuşuyla seçip wireless şifresini girersin işlem tamamdır. benim laptopta da hdmi çıkış yok ama tv nin usb girişi her türlü işimi görüyor. açamadığı film yok. üst seviye frame i yüksek filmler hariç 720 piksel 7-8 gb lık filmleri bile çok hoş oynatıyor.
    cihaz güncellemesini sen ağa bağlanınca otomatik yapacaktır ama menüde karıştırırsan manuel tarayabilirsin.
    bu arada PANASONİCLİLER adlı başlığı takip edersen detaylı bilgilere ulaşırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: enviro_ahmet

quote:

Arkadaşlar herkese selam; 42st50e aldım ve bugün kurulumu yapıldı. Elimde d smart next uydu (hd değil) var bunu kullanıyorum. TV den kablosuz internete bağlanmak istedim bağlanacağı bağlantıyı görüyor ama bağlanmıyor, bunun için ne yapabilirim, bir de bu tv den tam anlamıyla faydalanmak için (oyun,internetten bilgisayardan film izlemek vs.) hangi cihazlara ihtiyacım var. Ayarları güncelleştirme vs. nasıl oluyor. İnanın hiç anlamıyorum,bir de laptopumda hdmi çıkışı yok laptoptan film izlemek için başka yol var mı ? mümkünse DETAYlı yardımlarınız bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

bağlantıyı görüyorsa ok tuşuyla seçip wireless şifresini girersin işlem tamamdır. benim laptopta da hdmi çıkış yok ama tv nin usb girişi her türlü işimi görüyor. açamadığı film yok. üst seviye frame i yüksek filmler hariç 720 piksel 7-8 gb lık filmleri bile çok hoş oynatıyor.
    cihaz güncellemesini sen ağa bağlanınca otomatik yapacaktır ama menüde karıştırırsan manuel tarayabilirsin.
    bu arada PANASONİCLİLER adlı başlığı takip edersen detaylı bilgilere ulaşırsın...

Saol kardeşim mkv türü filmleri destekliyor mu peki ? Desteklemiyorsa seyretmenin bir yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih0634 -- 5 Aralık 2012; 0:53:43 >

• @fatih0634

tv divx ya da avi lerin altyazılarını çok küçük gösteriyor. mkvtoolnix diye bir program var. bu programı yükleyerek altyazıları da gömüyorsun filmin içine maksimum 5-6 dk da. cillop gibi oluyor :) mkv destekliyor anlayacağın. ben media oynatıcı almayı düşünüyordum ama televizyonun media desteği samsunglar kadar olmasa da her türlü işimi görüyor. extra masraf yapmana gerek yok.
    bazen flash bellekten okuyamıyor. onun için de harici diskin varsa ki ben 1 tb lık kullanıyorum 2.5 inçliklerden. hiç bir sorun yaşamadım. 1080p filmleri de oynatıyor takılma felan olmaksızın ama indireceğin filmin nasıl riplendiği önem taşıyor ki zamanla onu da tecrübe edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

TV için acelen yoksa Panasonic' in aynı serisinin 50" olanının bu fiyata düşmesini bekle.

O dediğiniz en az 1 sene sürer

Fiyatlar gene çıktı galiba halen 1500 lira seviyesinde 42" , 50" ise halen pahalı
  • Bu tvnin günlük ortalama 10 saatten aylık elektrik sarfiyatı nedir.5 yıllık plazmam bozuldu çok elektrik harcıyordu.Yekrar plazma almaya korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • st30 ile st50 arasında ne fark var? yardımcı olabilir misiniz?
  • ama Panasonic 50ST50E veyahut 55ST50E veyahut 55VT30

bu tv lerde indirim olursa haber ediniz
  • arkadaşlar peki yurt dışından bir akrabamız alsa kontrol etse ve gelince de bizse getirse, uluslararası garantisi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.