Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E plazma tv (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sifir zaten imkansiz kesinlikle bulamazsiniz.

Ben teşhir 50 gt 50 aldim teknosadan digütürkten maç ve film seyeediyorum sadece geceleri kullaniyorum zaten 42 lcd var çocuklar için.

Film veya mać için kezinlikle tavsiye ederim dahili uydu alici var smart özelliği yeni jenerasyonlar kadar iyo değil gözluklerin tanesi 150 tl ben almadim. 3 d seyretmiyoeum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar sorun yok cam gibi sigortasınıda yaptırdım
  • ARKADAŞLAR BANA İYİ BİR MEDYA OYNATICI MARKASI TAVSİYE EDEN VARMI ?

3 BOYUTLU FİLM OYNATABİLEN OLURSA MEMNUN OLURUM
  • zma kullanıcısına yanıt
    teşhir dışında iyi bir pana bu fiyatlara almak zordur ben 4 senedir araştırdım arkadaşlarım dalga geçerdi sen alana kadar biz TV eskittik diye ama bir türlü fiyatlar düşmedi yada ben yakalayamadım eski plazmaların ömrü kısaydı bunlar nereden baksan 8-10 yıl 7 sene sonra değiştiririm benle mezara gelecek değilya
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimdt

teşhir dışında iyi bir pana bu fiyatlara almak zordur ben 4 senedir araştırdım arkadaşlarım dalga geçerdi sen alana kadar biz TV eskittik diye ama bir türlü fiyatlar düşmedi yada ben yakalayamadım eski plazmaların ömrü kısaydı bunlar nereden baksan 8-10 yıl 7 sene sonra değiştiririm benle mezara gelecek değilya

kaç tl ye düşmesini bekliyordunki ben sıfır vatandan 1300 tl almıştım. 6 ay önce.

1000 tlyemi düşmesini bekliyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimdt

ARKADAŞLAR BANA İYİ BİR MEDYA OYNATICI MARKASI TAVSİYE EDEN VARMI ?

3 BOYUTLU FİLM OYNATABİLEN OLURSA MEMNUN OLURUM

egreat mıydı neydi çok popüler..
  • DARK MANIA2 AL HEM 3D IZLERSIN HEM RECORD OZELLIGI VAR,HEMDE DESTEKLEMEDİĞİ SES GÖRÜNTÜ ÖZLLİĞİ YOK.İÇİNEDE 2TB HARD DISK ÇAKARSIN ÖZEL BİR FİLM ARŞİVİ YAPARSIN KENDINE.
  • Herkese merhaba,

P42ST50E televizyonumu geçen gün internet üzerinden sattım ancak kargoda taşıma sırasında ekranı kırılmış. Öğrenmek istediğim 2 soru var;

1 - Çıkma panel ya da benzeri bir şekilde yaptırabileceğim bir yer öneriniz olur mu ?
    2 - Panasonic'in başka bir 42" plazma modelinin panelini kullanabilir miyim ?

İlave olarak verebileceğiniz her türlü bilgiye ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkürler..
  • selimdt S kullanıcısına yanıt
    Ayni benim kafadasin. Ben de eski tvyi kirinca detayli bir arastirmaya basladim. Panasonic gibi saglam ekranlar ariyorum. Panasonic de Turkiyeden cekilmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.