Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E plazma tv (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panasonic plazma ile panasonic led arasında kararsız kaldım.
    çoğunlukla sd yayın seyredileceği için plazma dusunuyorum.
    şu an vatanda bu tv 1379 lira. fakat 3d gözlük hediyesi yok.
    bu plazma icin kullanilabilen 3d gozluklerin fiyatı ne kadar ? ve bu tv de dvbt2 kesin olarak var mı arkadaslar?
    teşekkürler.
    saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

arkadaşlar plazmalar çok elektrik harcar artı olarak yeni yıl yaklaştıkça bu tarz kampanyalar çoğalacaktır. malum 2013 modellerin piyasaya girmesi yakındır.

bir senedir panasonic plazma kullanıyorum. neo plazma.

faturam 40 tl geldi en son.eşim öğretmen ve öğleden sonraları hep evde ve tv açık. plazmalar ESKİDEN ÇOK YAKARDI...
  • TX-P42UT50E ile 42ST50E arasında ne gibi farklar var ut50e 150 lira daha pahalı fakat ne farkı var onu bulamadım. yoksa yine st50e den şaşmamak mı lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: propulsion

mayıs 2012 de 42st50 aldım.
    televizyon dünyasını bilen birilerinden öğrenmek gerekiyor.
    üzerine televizyon tanımıyorum.
    10 numara televizyon.
    film izlerken aldığım keyfi hiç bir şeyle değişmem.
    Yaptığım en iyi işlerden birisi olarak degerlendiriyorum.

+1 gt vt serisini saymazsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

TX-P42UT50E ile 42ST50E arasında ne gibi farklar var ut50e 150 lira daha pahalı fakat ne farkı var onu bulamadım. yoksa yine st50e den şaşmamak mı lazım .

aralarında görüntü kalitesi açısından hiç bir fark yok. sadece bağlantılarda fark var. eğer ut daha pahalıysa bu işte bir mantık hatası vardır çünkü st serisi daha gelişmiş. örneğin;
    st 3x hdmi, 2x usb, dahili wi-fi
    ut hdmi, usb, wi-fi ready
    extradan st serisi usb den flash diske kayıt yapabilir, ses sistemi daha gelişmiştir, titanium gümüşü panel kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donttreadonme -- 1 Nisan 2013; 20:07:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

quote:

TX-P42UT50E ile 42ST50E arasında ne gibi farklar var ut50e 150 lira daha pahalı fakat ne farkı var onu bulamadım. yoksa yine st50e den şaşmamak mı lazım .

aralarında görüntü kalitesi açısından hiç bir fark yok. sadece bağlantılarda fark var. eğer ut daha pahalıysa bu işte bir mantık hatası vardır çünkü st serisi daha gelişmiş. örneğin;
    extradan st serisi usb den flash diske kayıt yapabilir, ses sistemi daha gelişmiştir, titanium gümüşü panel kullanır.

evet ut daha pahalı, vatan da öyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

quote:

evet ut daha pahalı, vatan da öyle :)

saçma olmuş. st daha üstün bir seri.

• Teknosadan ürün almaya gittik.
    Seri sonu indiirmi vardı.

Hemde teşhir alcaz.
    999 a satmışlar.
    Kapalı kutusunu hemde düşünün.
    Teşhiri bize 1399 a satma uğraştılar.
    İnternetteki yazıyı gösterince vercez dediler.
    Paketlendi.

Kasada ŞOK satmıyoruz.
    Alırsanız alın 1399 TL.
    İnternet sitesindeki yazıyıda düzeltmişler.

Bende ekranı kopyalamamıştım.
    İnternette 1399 yazıyor görmüyormuusnuz dediler.
    Çok nasıl derler...
    ....
    ....
    ....
    ....
    İşte anladınız...

TEKNOSA artık hayatımın hiç bi karesinde olmaz...
    Çocuk gibi oynattılar.
    Hemde Teşhir ürünü için.
    Bi enayi bekliyorlarmış.
    3yıllık çalışan teşhir ürününe 1399 tl vercek.
    Varsın beklesinler bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Teknosadan ürün almaya gittik.
    Seri sonu indiirmi vardı.

Hemde teşhir alcaz.
    999 a satmışlar.
    Kapalı kutusunu hemde düşünün.
    Teşhiri bize 1399 a satma uğraştılar.
    İnternetteki yazıyı gösterince vercez dediler.
    Paketlendi.

Kasada ŞOK satmıyoruz.
    Alırsanız alın 1399 TL.
    İnternet sitesindeki yazıyıda düzeltmişler.

Bende ekranı kopyalamamıştım.
    İnternette 1399 yazıyor görmüyormuusnuz dediler.
    Çok nasıl derler...
    ....
    ....
    ....
    ....
    İşte anladınız...

TEKNOSA artık hayatımın hiç bi karesinde olmaz...
    Çocuk gibi oynattılar.
    Hemde Teşhir ürünü için.
    Bi enayi bekliyorlarmış.
    3yıllık çalışan teşhir ürününe 1399 tl vercek.
    Varsın beklesinler bakalım.

geçmiş olsun kardeşim. sadece teknosa değil ama. çoğunda oluyor böyle şeyler.

• quote:

geçmiş olsun kardeşim. sadece teknosa değil ama. çoğunda oluyor böyle şeyler.

Ya 1 ay önce 999 a vermiş kapalı kutuyu ama düşün.
    İnternet sitesinde 999 tl diyorsun.
    Gidiyorsun 1399 tl diyor.
    Hemde Teşhire talipsin kapalı kutuyada değil.

Bizi enayi zannediyorlar sanırım.
    1 tane kalınca bulunmaz bursa kumaşı oluyormuş herhalde.

Ekran görüntüsünü çekseymişim.
    Gidip Tüketi hakem heyetine başvurabiliyormuşum.
    Bana yüksek fiyattan satmaya kalktılar diye.
    Ve o güncel fiyattan alabiliyormuşum.

2 fiyat varsa Tüketici Lehindeki geçerlidir.

MArketlerde falan baktınız 2 fiyat var yanlışlık olmuş falan demesinler.
    Size ucuz fiyattann vermek zorundalar haberiniz olsun.
    Bir nevi mağazaya yardımcı oluyorsun hatasını düzeltiyorsun hemde ödüllendirme gibide oluyro.
    Ve madur etmemiş oluyor Tüketiciyi.

Uzman olduk sorunlarla karşılaşa karşılaşa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 2 Nisan 2013; 0:33:55 >

• geçen hafta vatanda 1287 liraydı worde 10 taksit sepete ekledim tam satın alacakken kredi kartı kesimi bugundu sonra alırım dedim şimdi baktım stok yok :) şans kısmet.
  • agalar bugün aldım makinayı pazartesi kuruluma gelecekler, ilk etapta dikkat edilmesi gereken birşeyler varmı bilgisi olan ?
  • Arkadaşlar 42st50e mizi aldık çok şükür, buna uydu alıcısı tavsiye edebilecek varmı uygunundan :D
  • O zaman ben zamaninda cok ucuza almisim plazmami 50 inc panasonic full hd 1599 liraydi

Edit: s serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 21 Nisan 2013; 18:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

O zaman ben zamaninda cok ucuza almisim plazmami 50 inc panasonic full hd 1599 liraydi

Edit: s serisi

st30 mu?
  • Merhaba arkadaşlar, electro world den panasonic p42st50e tv aldım. Kurulum için servis gelecek. Yalnız servisin kablo vs. şeyleri cok pahalıya sattıgını görüyorum paylasımlardan. Ben servis gelmeden ne almam gerekiyo, kutudan ne çıkıyor bilmiyorum. Normal uydu kullanıyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı00

Merhaba arkadaşlar, electro world den panasonic p42st50e tv aldım. Kurulum için servis gelecek. Yalnız servisin kablo vs. şeyleri cok pahalıya sattıgını görüyorum paylasımlardan. Ben servis gelmeden ne almam gerekiyo, kutudan ne çıkıyor bilmiyorum. Normal uydu kullanıyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim..

Kurduracağınız yere kablo gelsin yeter , eğer duvara astıracaksanız askı aparatı ve civataları( dübel v.s) olsun (yoksa servisten satın alabiliyorsunuz ) bu kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynenmilel

quote:

Merhaba arkadaşlar, electro world den panasonic p42st50e tv aldım. Kurulum için servis gelecek. Yalnız servisin kablo vs. şeyleri cok pahalıya sattıgını görüyorum paylasımlardan. Ben servis gelmeden ne almam gerekiyo, kutudan ne çıkıyor bilmiyorum. Normal uydu kullanıyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim..

Kurduracağınız yere kablo gelsin yeter , eğer duvara astıracaksanız askı aparatı ve civataları( dübel v.s) olsun (yoksa servisten satın alabiliyorsunuz ) bu kadar...

Duvara astırmayacagım askı aparatına gerek yok. Kurduracagım yere kablo gelsin yeter derken, pardon tam anlayamadım:) hdmi kablo scart kablo vs. bişiye gerek yokmu, işin özü bu kabloların da ne işe yaradıgını pek bilmiorum ama forumda okudum.

• quote:

quote:

quote:

Duvara astırmayacagım askı aparatına gerek yok. Kurduracagım yere kablo gelsin yeter derken, pardon tam anlayamadım:) hdmi kablo scart kablo vs. bişiye gerek yokmu, işin özü bu kabloların da ne işe yaradıgını pek bilmiorum ama forumda okudum.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59971924&p=1#59971924

Bu linki incelerseniz daha iyi olur .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59971924&p=1#59971924

Bu linki incelerseniz daha iyi olur .

Tesekkür ediyorumm ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.