Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E plazma tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadalar teknosada PANASONIC TX-P42ST50E şu an 1599 tl.

bu televizyonu almayı düşünüyordum dün 1799 tl idi. bugün 1599 tl olmuş. daha uygun fiyatlı bi yer bulamadım zaten.

bu arada soru da sorayım. bu fiyat daha aşağı çekilebilir mi? ne kadar sürede nereye kadar inebilir aşağı yukarı, acelem yok tv için o yüzden daha uygun fiyatlara inecekse bekleyebilirim. ve satıştan kaldırılma ihtimali olabilir mi?

PANASONIC TX-P42ST50E

• TV için acelen yoksa Panasonic' in aynı serisinin 50" olanının bu fiyata düşmesini bekle.
  • Evet şu an uyun değil, kliksa'da 1599 liraydı 3 hafta önce üstelik 160 lira puan da veriyordu. Sonradan yükselttiler tekrar. Bekleyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

TV için acelen yoksa Panasonic' in aynı serisinin 50" olanının bu fiyata düşmesini bekle.

O dediğiniz en az 1 sene sürer
  • Dahili HD uydu varsa al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene de fazla uzun bir süre olmuş :)

kliksanın iyimiş aynı fiyat yanında hediye çeki. az sonra almak için çıkmayı düşünüyordum :) neyse bekleyeyim biraz daha. peki ürünün satıştan kalkma ihtimali falan olabilir mi fiyatı düşmeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurelianobuendia

1 sene de fazla uzun bir süre olmuş :)

kliksanın iyimiş aynı fiyat yanında hediye çeki. az sonra almak için çıkmayı düşünüyordum :) neyse bekleyeyim biraz daha. peki ürünün satıştan kalkma ihtimali falan olabilir mi fiyatı düşmeden?

Geçen Temmuz ayında piyasada satıştan çekilmiş TX 50GT30E modelini Teknosa anlık indirimle 2.499 TL' ye indirdi. Akakçe' de Teknosa haricinde bir firmanın stoğunda ve 3.999TL olarak görünüyordu.
    Hemen sipariş verip 3 ay ötelemeli ve vade farksız 12 taksitle üstelik 200TL hediye çekiyle satın aldım. (Allah haber veren forumdaştan razı olsun)
    Sen de bu şekilde ucuza kapatabilirsin forumu takip edersen.

Bu arada bu yıl ki Ramazan ayı elektronikte efsane indirimleri görmüştü.

• o biraz piyango beklemek gibi olmuş :) kaldırılırsa kötü olur ama şimdi alıp 1 hafta sonra 200 tl daha indirim görürsem de çok söverim :)

bu arada dahili uydu alıcısı var ama açıkcası çok farketmez benim için digiturk alıcısını kullancam her türlü ligtv için.
  • arkadaşlar plazmalar çok elektrik harcar artı olarak yeni yıl yaklaştıkça bu tarz kampanyalar çoğalacaktır. malum 2013 modellerin piyasaya girmesi yakındır.
  • Hala plazmalar cok elektrik harcar muhabbeti var ona bakarsaniz led lcd tv lerde ayni seviyrdeki plazmalardan en az 300-400 tl fazla.kaldik 3d led lcd tv ler en az 2000 tl den basliyor.ferrari alacaksan sonucuna katlanirsin.ben bu kadar para verip te normal kanallari izleyenleri gercekten anlayamiyorum.ben de bir plazma bir de lcd var.lcd de normal kanallar cok kotu.bu sebeple elektrigi bahane edip te plazma almamazlik yaparsaniz hata edrsiniz benden soylemesi.bu arada panadonic st50 on numata plazma dir.ozellikle normal yayinda bircok led lcd tv (kendinden daha pahali) cok daha iyidir.

• Real Merter de geçen ay; 1399 Tl ye görmüştüm... Ancak 42ST30 modeliydi.. Alıp almamak arasında çok kalmıştım... Günlük indirimde olabilir ya da başka sebep... Merter meydan Real de girişte hemen sağda ilk tv ydi..Ertesi gün yoktu((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

Hala plazmalar cok elektrik harcar muhabbeti var ona bakarsaniz led lcd tv lerde ayni seviyrdeki plazmalardan en az 300-400 tl fazla.kaldik 3d led lcd tv ler en az 2000 tl den basliyor.ferrari alacaksan sonucuna katlanirsin.ben bu kadar para verip te normal kanallari izleyenleri gercekten anlayamiyorum.ben de bir plazma bir de lcd var.lcd de normal kanallar cok kotu.bu sebeple elektrigi bahane edip te plazma almamazlik yaparsaniz hata edrsiniz benden soylemesi.bu arada panadonic st50 on numata plazma dir.ozellikle normal yayinda bircok led lcd tv (kendinden daha pahali) cok daha iyidir.

LG' nin 42" 3D Led TV si şu an Darty' de 1.099TL
    Avantajx ve kupon indirimi ile 999 TL e geliyor.
    3D sinden ne hayır görürsün orası tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

arkadaşlar plazmalar çok elektrik harcar artı olarak yeni yıl yaklaştıkça bu tarz kampanyalar çoğalacaktır. malum 2013 modellerin piyasaya girmesi yakındır.

günde 4 saat seyredersek yılda kaç tl fark olur.
    http://www.uydutvhaber.net/site/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=12121&mode=thread&order=0&thold=0

lcd ler 100 plazmalar 200 watt ortalama.42 inch için en sık kullanılan ölçüde bu.
    günde 4 saat seyredersek yılda kaç tl fark olur.365*4 1460 saat kullanırız.

1460 x 100 watt 146 kw lcd 146 x 0.4 tl 58.4 tl

1460 x200 watt 292 kwplasma 292 x 04 tl 116.8

yani ortalama yıllık 60 tl zarardasınız plasma ile .tabi gündüz daha ucuz ama tv gece syrediliyor genel olarak.
    bu dizel araca binmekle benzinliye binmek gibi.ben hiç dizel almadım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

arkadaşlar plazmalar çok elektrik harcar artı olarak yeni yıl yaklaştıkça bu tarz kampanyalar çoğalacaktır. malum 2013 modellerin piyasaya girmesi yakındır.

günde 4 saat seyredersek yılda kaç tl fark olur.
    http://www.uydutvhaber.net/site/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=12121&mode=thread&order=0&thold=0

lcd ler 100 plazmalar 200 watt ortalama.42 inch için en sık kullanılan ölçüde bu.
    günde 4 saat seyredersek yılda kaç tl fark olur.365*4 1460 saat kullanırız.

1460 x 100 watt 146 kw lcd 146 x 0.4 tl 58.4 tl

1460 x200 watt 292 kwplasma 292 x 04 tl 116.8

yani ortalama yıllık 60 tl zarardasınız plasma ile .tabi gündüz daha ucuz ama tv gece syrediliyor genel olarak.
    bu dizel araca binmekle benzinliye binmek gibi.ben hiç dizel almadım:)

Tablodan da açıkça görülüyor plazmada neden Panasonic tercih edilmesi gerektiği...

• imzamdaki plazmada arkasında maximum güç tüketimi 184wat yazıyor ledler ne yakıyor 51'' olanları 10wat mı?plazma çok yakar olayına takılmayın o eskidendi.
  • quote:

Plazma televizyon kullandiniz mi?

Ah onyargilar onyargilar...

• Elektrik tüketimini düşünen arkadaşlar GT serisi plazmalara bakabilir. Onlarda enerji tüketimi daha insaflı.
    Bu tvler günde 6 saat açık alsa ay sonunda aynı boyuttaki led ekran tv ye göre 3-5 ytl arası fazla elektrik tüketimi yapar.
    Plazmalarda asıl endişe etmeniz gereken enerji tüketimi değil başka etmenlerdir.
    Plazma konularını okursanız bunların tamamını bulabilirsiniz.
  • https://link.garanti.com.tr

birde garanti link araciligi ile alisveris yapinca yuzde 10 puan veriyor ancak ust limit 100 tl oldugu icin 1499 tl ye geliyor bu tv...

eger alacaksaniz bu ufak ayrintiyi kacirmayin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi templier19 -- 1 Aralık 2012; 12:27:18 >
  • 42st30 kullanıyorum. tv hergün öğleden itibaren açılır.hsonlarıda aynı şekilde.

gelen faturam maksimum 52 tl.

ama yeni evli oldugumdan dolayı tüm eşyalarım a sınıfı,a++ vs...bununda etkisi vardır mutlaka.

ben bu plazmaya hasta oldum. iyiki panasonic plazma almışım. kesinlikle çok yakmıyor. kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen
  • Arkadaşlar selamlar, dün merter media markt tan Panasonic 42st50e plazma aldım. Henüz servisi çağırmadım ancak şikayetim var sitesinden şikayetlere bakınca kurulum için gelen servisin philips prizi, ttaf scart kablo, hdmi kablolarını yüksek fiyatlarla sattığını ve bunlar alınmazsa oluşan problemlerde sorun çıkacağını söylemişler. hdmi kablo ve scart kablo ürün kutusunun içinde yok mu ? Her bir kabloya 70 er tl istiyorlarmış ve bu şekilde 3-4 şikayet var. Bu parçalar da internetten baktığım kadarıyla ayrı ayrı 15-20 tl lik parçalar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.