Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E plazma tv (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunusilk

bir soru daha: TX-P42ST50 ve 42UT50E modelleri arasında ne fark var? görüntü kalitesi aynı galiba. tek fark wifi sanırım. bir de birinde mega kontrast diğerinde 1/5500000 yazıyor. siyah seviyeleri fark yapar mı ki bu?

st neo ut deil
    görüntü kalitesi ut de düşük seviye stden bir adım geride (aynı st nin gt de bir adım geride oldugu gibi)
    parana göre tv kısacası ama yinede fena deildir
    st de 3 usb girisi varsa ut 1/2
    hdmı 3 varsa ut de 1 2 gibi kısıtlı ekonomi sınıf tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı00

quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı00

Ben daha bu hafta 1599 tl ye aldım ew.den aynı tv yi ankamall magazasından, cok iyi almıssın sen, kıskandım:)

Dostum, evlilik sürecindeyim. Giren çıkanın haddi hesabı yok.
    İlk kez bi üründe düşeş denk getirdim. 1-2 saat önce aradılar yarın teslim edilecekmiş.
    İnşallah memnun kalırım. Aksi taktirde aynı fiyattan satışa sunarım

:) hayırlı olsun ozaman hem evlilik hem de yeni tv:)
    arada 500 tl fark var vallahi ew. beni düşese getirdi bence:)
    Allah evlenene yardım edermiş şansın her daim yaver gitsin oyleyse..
    Güle güle kullan..

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyatı çok fena kaçırmışız. Böyle bir düşeş yok yalnız:) Gelince mutlaka kullanım saatini kontrol et.

Bütün şüphelerime rağmen dün TV geldi. 1090 TL gibi süper bir fiyata almış oldum.
    Getiren servise özellikle sordum, arabasında aynı model 2-3 cihaz daha vardı. Kapalı kutu depodan geliyor. Cihaz sıfır. Kurulum yapmadım yapınca saati kontrol ederim. Yalnız hangi menüden bakılıyor tarif eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: yunusilk

bir soru daha: TX-P42ST50 ve 42UT50E modelleri arasında ne fark var? görüntü kalitesi aynı galiba. tek fark wifi sanırım. bir de birinde mega kontrast diğerinde 1/5500000 yazıyor. siyah seviyeleri fark yapar mı ki bu?

st neo ut deil
    görüntü kalitesi ut de düşük seviye stden bir adım geride (aynı st nin gt de bir adım geride oldugu gibi)
    parana göre tv kısacası ama yinede fena deildir
    st de 3 usb girisi varsa ut 1/2
    hdmı 3 varsa ut de 1 2 gibi kısıtlı ekonomi sınıf tv

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

42st30 kullanıyorum. tv hergün öğleden itibaren açılır.hsonlarıda aynı şekilde.

gelen faturam maksimum 52 tl.

ama yeni evli oldugumdan dolayı tüm eşyalarım a sınıfı,a++ vs...bununda etkisi vardır mutlaka.

ben bu plazmaya hasta oldum. iyiki panasonic plazma almışım. kesinlikle çok yakmıyor. kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen

AYNI ÜRÜNÜ BEN kullanıyom renk ve performansı süper tek fan sesi benim gibi hassa kulaklıları biraz rahatsız edebilir..

bende a+++ sınıfı bütün ev aletleri teşekkürler..
  • Arkadaşlar bu ürünü nerden açılmamış kutu olarak alabilirim? Teknosa ve Media Mark'ta tescir ürünü olarak var. Ankara Polatlı'da oturuyorum. Ankara'da bulabileceğim bir yer var mı?
  • Yıllardır araştırıp düşmsini bekliyordum bu arada maddi durumuda ayarlamayı bekledim o kadar form okudum ama dün dayanamadım gittim 1.399 TL ye teknosadan aldım birde 3 yıl daha garantiyi 417 tl verdim uzattım nede olsa aldığım ürün teşhir ürünü ama açalı 25 gün olmuş mağzanın dediğine göre işallah kazıklanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimdt

Yıllardır araştırıp düşmsini bekliyordum bu arada maddi durumuda ayarlamayı bekledim o kadar form okudum ama dün dayanamadım gittim 1.399 TL ye teknosadan aldım birde 3 yıl daha garantiyi 417 tl verdim uzattım nede olsa aldığım ürün teşhir ürünü ama açalı 25 gün olmuş mağzanın dediğine göre işallah kazıklanmadım.

hayırlı olsun
    herşeyi okide şu 25 gün teşir demeleri biraz palavra olmuş sanki.. :)
    herneyse içine yattıysa sıkıntı yok demektir..
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bende ona inanmadığım için +3 yıl garanti aldım çokçok memnunum belgesel izlemek bu kadar keyifli ve harika olmamıştı
    yıllardır izlerim ama ileri ben ne belgesel izlemişim nede film seyretmişim arşivimi bu günler için saklıyordum iyi ki led lere kanmamışım mükemnmel canlı renkler
  • Dostum güle güle kullan. En doğru seçimi yapmışsın. Doğru seçimi yaptığını misafirlere gittiğindeki led televizyonlara bakınca anlayacaksın. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Panasonic NeoPlazma
    gerçek ve doğal renkler.
    Mükemmel televizyon.
    herkese tavsiye ederim.
    alanlara hayırlı olsun.
  • Neden led degil de plazma peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqqqqq0

Neden led degil de plazma peki

hiç plazma izlemediysen bunu anlaman zor biraz
    8-10 gün bir plazma ekranla takılırsan sorunun cevabının + ları ile - leri ile kendin verirsin zaten..

kısacası
    cam gibi pixel saymadan karelenme görmeden sd hd görüntü

dogal renkler aşırı olmayan tonlar, kontrastlar buda gözlere zarar vermeden rahatsız etmeden daha yakından izleyebilme olanağı saglamakta..

ışık sızması veya bulutlanma denen kronik led sorununun olmaması, karanlık sahneleri gri gibi göstermeme, en zifiri karanlık sahnede bile ince hareketleri detayları görebilme
    vs. uzar gider + ları

tabi - leride var
    başta aylık 10-12 fazla yakıyor olması :)
  • selimdt S kullanıcısına yanıt
  • Yeni fırsat var mı?
  • plazma önerisi olan var mı?bahsedilen tv'yi bulmak çok zor bazı teknosalarda hala varmış ama teşhir derlerse almam.1399
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

plazma önerisi olan var mı?bahsedilen tv'yi bulmak çok zor bazı teknosalarda hala varmış ama teşhir derlerse almam.1399

nusret hocam sana kesinlikle bu tv yi tavsiye ederim...büyük ihtimalle evindeki televizyon ufak ve tüplü ekran...ama bu televizyonu şu anda teşhir ürün harici bulmak imkansız....bornova forumda 50ST50E modeli var...2199 TL ama 4 aydır günde 10 saat çalışmış yaklaşık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermedia

quote:

plazma önerisi olan var mı?bahsedilen tv'yi bulmak çok zor bazı teknosalarda hala varmış ama teşhir derlerse almam.1399

nusret hocam sana kesinlikle bu tv yi tavsiye ederim...büyük ihtimalle evindeki televizyon ufak ve tüplü ekran...ama bu televizyonu şu anda teşhir ürün harici bulmak imkansız....bornova forumda 50ST50E modeli var...2199 TL ama 4 aydır günde 10 saat çalışmış yaklaşık...

ne olmuş ya viladamir putin'in evinde bile hala tüplü var:))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sermedia

quote:

ne olmuş ya viladamir putin'in evinde bile hala tüplü var:))

demek henüz kapitalizmin kurbanı olamamışş.. kafa hala komnust sistemde desene :))
    aferm ona hehe

• quote:

Orijinalden alıntı: selimdt

Yıllardır araştırıp düşmsini bekliyordum bu arada maddi durumuda ayarlamayı bekledim o kadar form okudum ama dün dayanamadım gittim 1.399 TL ye teknosadan aldım birde 3 yıl daha garantiyi 417 tl verdim uzattım nede olsa aldığım ürün teşhir ürünü ama açalı 25 gün olmuş mağzanın dediğine göre işallah kazıklanmadım.

Teşhiri alınır mı ?.
    Tavsiye eder misiniz ?.
  • 42st60 yani 2013 üretimi olanların fiyatının düşmesini bekle dostum bende beklemedeyim ....teşhir kesinlikle alma zaten plazmaların ömrü led e göre kısa birde mağazada günde 12 saat aylardır çalışıyor.....42st50 teşhir dışı bulman imkansız ben aylarca aradım.....şu an 42st60 lar 2000 tl civarında biraz bekle derim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.