Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST50E plazma tv (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
13.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir tv almışsın. Keyifle izleyeceğine eminim. Ne kadara aldın onu yazmamışsın. En son en ucuz vatan 1287 vermişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir tv almışsın. Keyifle izleyeceğine eminim. Ne kadara aldın onu yazmamışsın. En son en ucuz vatan 1287 vermişti.

Teseekür ederim, kullanmayı becerebilirsem keyifle izlerim inş:) ben e.world den 1599 tl ye aldım. Vatan da hiç panasonic yoktu demekki elindekileri cok ucuza satıp bitirmiş.
  • bende geçen hafta teknosadan aldım 1499 a
    güzel tv ama şu lnb yi ayarlayamadım bi türlü yan binanın çatısında zırt pırt çıkamıyom :)
    görüntü kalitesi çok hoşuma gitti benim gerçekçi görüntüler. led ler gibi pastel boyayla boyanmışcasına değil insanlar ne parlak ne mat tam istediğim gibi.
    çok kurcalama yada izleme şansım olmadı olmadı ama, hd recevier la akşam haberlere bakıyorum görüntü tatmin edici
  • http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-42st50e-3d-plazma-tv/
    KDV dahil 1099 TL gözüküyor
    Almalı mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-42st50e-3d-plazma-tv/
    KDV dahil 1099 TL gözüküyor
    Almalı mıyım

Al Keyfine Bak pişman olmazsın fiyattta bayaaa iyi.
  • Yanında gözlük yok sanırım ?
  • Valla lambır lumbur aldım. Muhtemelen gözlük yoktur. 1099 TL. Tükendi yazdı ben aldıktan sonra.
    Sizce nasıl memnun kalır mıyım?
    Gözlükler nereden kaça alabilirim
  • Arkadaşlar başka sitelerde yokmu böyle uygun fiyata. Aradım Electro World ü tüm mağazalarında tükenmiş.
  • arkadaşlar uzun süredir bu tv'den almak istiyordum. yaklaşık 6 ay önce yanlış bir kararla philips pfl-5007k modelini aldım. Şimdi bu tv'yi sahibinden'de satıp TX-P42ST50 ya da 42UT50E modellerinden birini alacağım. eğer indirimli bir yer olursa bana da haber edermisiniz :) bir de kullanan arkadaşlar cevaplayabilirse merak ettiğim birşey var; bu modelde alt yazıları gömmeden izlemek mümkün mü? Bunu philipste yapabiliyordum fakat türkçe karakter desteklemiyordu.
    şimdi herkese iyi seyirler :)
  • bir soru daha: TX-P42ST50 ve 42UT50E modelleri arasında ne fark var? görüntü kalitesi aynı galiba. tek fark wifi sanırım. bir de birinde mega kontrast diğerinde 1/5500000 yazıyor. siyah seviyeleri fark yapar mı ki bu?
  • quote:

Valla lambır lumbur aldım. Muhtemelen gözlük yoktur. 1099 TL. Tükendi yazdı ben aldıktan sonra.

memnun kalmadığınız anda ürününüz aldığınız fiyattan kargo masrafınız olmadan geri alınır. dostum memnun kalmama şansın pek yok :) :)
    o tv'yi almayacaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusilk

quote:

Valla lambır lumbur aldım. Muhtemelen gözlük yoktur. 1099 TL. Tükendi yazdı ben aldıktan sonra.

memnun kalmadığınız anda ürününüz aldığınız fiyattan kargo masrafınız olmadan geri alınır. dostum memnun kalmama şansın pek yok :) :)
    o tv'yi almayacaktın

Valla biraz ucuz aldım gibi. Bu yüzden biraz kıllandım. EW bi yamuk yapıp göndermeyebilir

• iyi almışsın
    kaçırdık
  • Ben daha bu hafta 1599 tl ye aldım ew.den aynı tv yi ankamall magazasından, cok iyi almıssın sen, kıskandım:)
  • ew mağazalarında hala bulunuyor olabilirmi bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı00

Ben daha bu hafta 1599 tl ye aldım ew.den aynı tv yi ankamall magazasından, cok iyi almıssın sen, kıskandım:)

Dostum, evlilik sürecindeyim. Giren çıkanın haddi hesabı yok.
    İlk kez bi üründe düşeş denk getirdim. 1-2 saat önce aradılar yarın teslim edilecekmiş.
    İnşallah memnun kalırım. Aksi taktirde aynı fiyattan satışa sunarım
  • quote:

quote:

Ben daha bu hafta 1599 tl ye aldım ew.den aynı tv yi ankamall magazasından, cok iyi almıssın sen, kıskandım:)

İlk kez bi üründe düşeş denk getirdim. 1-2 saat önce aradılar yarın teslim edilecekmiş.

:) güle güle kullanın :)

• quote:

quote:

:) hayırlı olsun ozaman hem evlilik hem de yeni tv:)
    arada 500 tl fark var vallahi ew. beni düşese getirdi bence:)
    Allah evlenene yardım edermiş şansın her daim yaver gitsin oyleyse..
    Güle güle kullan..

• quote:

quote:

quote:

:) hayırlı olsun ozaman hem evlilik hem de yeni tv:)
    arada 500 tl fark var vallahi ew. beni düşese getirdi bence:)
    Allah evlenene yardım edermiş şansın her daim yaver gitsin oyleyse..
    Güle güle kullan..

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyatı çok fena kaçırmışız. Böyle bir düşeş yok yalnız:) Gelince mutlaka kullanım saatini kontrol et.

• Mayıs 2012 de 6 aylık bir araştırma sonucunda
    Panasonic 42ST50 modelli bu Televizyonu aldım.
    Çok televizyonlar gördüm.Böylesi bir üst modeli olan VT serisi hariç görmedim.
    Piyasanın en kaliteli ve doygun renk tonlarını veren televizyonudur.
    Üzerine su an için televizyon tanımıyorum.(Panasonic daha iyisini yapana kadar)
    Alanların hepsine hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.