Şimdi Ara

PANASONİC TX-P50UT30E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
12.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PANASONİĞİN YENİ BİR MODELİ BU İNTERNETTE FAZLA BİR BİLGİ BULAMADIM O YÜZDEN BURADA PAYLAŞMAK İSTEDİM NEDİR NE DEĞİLDİR DİYE. ÜRÜN HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN PAYLAŞSSINLAR HATTA KULLANANLAR NASIL MEMNUNLARMI PAYLAŞSSINLAR DİYE.

ÖNCELİKLE ÜRÜNÜN FİYATI BOYUTUNA GÖRE VE PANASONİC İÇİN OLDUKÇA UYGUN FİYATTA KIYAS OLARAK 46ST33 LE HEMEN HEMEN AYNI FİYATLARDA

ÖZELLİKLERİ
    FULL HD 1920X1080P
    YENİLEME HIZI: 600HZ
    İZLEME AÇISI: 178
    TEPKİME SÜRESİ: 0.001 MS
    SES GÜCÜ : 2X10W
    GÜÇ TÜKETİMİ : 315W
    HDMI GİRİŞİ : 3 TANE
    USB GİRİŞİ : 2 TANE
    ETHERNET: VAR (İNTERNET ÖZELLİĞİ OLAN TÜM PANASONİCLERDEKİ GİBİ SKYPE VS DESTEKLİYOR YAKLAŞIK 30 SİTE)
    OPTİCAL: VAR
    3D: VAR
    2D DEN 3D YE ÇEVİRİ: VAR

CİHAZDA PANASONİC İN 600HZ LİK G14 PANELİ KULLANILMIŞ EKRANDA 5MM LİK KORUMA PANELİ VAR PANEL 10/12BİT LİK İYİ DENİLEBİLİR BİR PANEL
    ÇOK KULLANAN OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA DVB-T (MPEG4 AVC) VAR YANİ ANALOG TUNER MODÜL KART LA KULLANILABİLİYOR
    BÜTÜN PANASONİCLERDE OLDUĞU GİBİ SD CARD GİRİŞİ MEVCUT VE MKV YE KADAR DESTEKLİYOR. USB DEN MKV LERDE BAZEN ALT YAZI GİBİ PROBLEMLER ÇIKARABİLİYOR ANCAK DİVX E KADAR BAŞARILI
    2 MİLYONA BİR KONTRAST ORANI VAR
    CİHAZIN İÇİNDEN GÖZLÜK ÇIKMIYOR GÖZLÜKLERDE PİYASADA 250-350 TL GİBİ FİYATLARI VAR

CİHAZIN BOYUTLARI
    EN: 121,2 CM
    BOY: 78,2 CM

BİLMİYORUM BEN CİHAZI BEĞENDİM PİYASADA 2500-3000TL CİVARINDA FİYATLANDIRMASI VAR GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ BAŞARILI BENCE BÜYÜK EKRANDA 3D İSTEYENLER İÇİN UYGUN FİYATLI BİR ÜRÜN CONVERTER ÖZELLİĞİ OLDUKÇA İYİ 2D DEN 3D YE ÇEVİRMELERİ BAŞARILI ÜRÜNDE 3 KADEME DERİNLİK SEÇENEĞİ VAR İSTEDİĞİNİZ GİBİ DERİNLİK VEREBİLİYORSUNUZ BUDA NORMAL YAYINLARI ÇEVİRMEDE DİĞERLERİNE GÖRE DAHA İYİ KILIYOR CİHAZI
    BUNUN HARİCİNDE PANASONİCLERDE EN SEVDİĞİM YAN HER AÇIDAN HER ŞEKİLDE İZLEYEBİLİYORSUNUZ 3D Yİ MESELA BEN GENELDE YATARAK İZLERİM DİĞER TV LERİN AKSİNE DİK AÇIDA OLMANIZ GEREKMİYOR BUDA BÜYÜK BİR ARTI BENCE
    BEN KENDİ ADIMA BEYENDİM SİZLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM. ..

PANASONİC TX-P50UT30E

• Bu TV yi sanırım ilk ben fark etmiştim pana golabal sitede yeni model diye çıkmıştı ve foruma yazmıştım 42 olanını..Özelliklere bakılınca bu TV S serisin 3D li olan hali gibi duruyor.

G serisinden sonrakiler S,U,X bunların kontrast oranları diğerlerine göre daha az

Ben GW30 aldım özellik olarak Bu modelden daha iyi ama 3D si yok..

BU modelin 42 olanı TR de olsa düşünürdüm ama bu seri TR de yok..

Siz bu ürün hakkındaki teknik bilgiyi İB sitesinden aldıysanız orda her model var ama stok asla yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Bu TV yi sanırım ilk ben fark etmiştim pana golabal sitede yeni model diye çıkmıştı ve foruma yazmıştım 42 olanını..Özelliklere bakılınca bu TV S serisin 3D li olan hali gibi duruyor.

G serisinden sonrakiler S,U,X bunların kontrast oranları diğerlerine göre daha az

Siz bu ürün hakkındaki teknik bilgiyi İB sitesinden aldıysanız orda her model var ama stok asla yok :)

yok arkadaşım benim işim tv ürünü birebir inceledim önde gelen markaların hemen hemen bütün modellerini test etme şansım var ismini vermiyim 50'' i satılıyo zaten elektronik mağazalarda. seninde dediğin gibi cihazın 42'' çi resmi satış kanallarında yok hatta bu modeli bile son anda koyulmuş ürün gamına gw 30 a gelince hd uydu alıcılı panel olarakta çok daha ii bir panel var 16 bit lik bir panel olması lazım senin cihazla karşılaştırırsak bence 3d çok gerekli bir özellik değil ancak hd uydu alıcılı ve daha ii görüntülü bir cihaz tabikide daha iyi ancak fiyat olarak kıyasladığımızda mesela gt30 serisi ile karşılaştırdığımızda daha fiyat olarak daha cazip o yüzden tercih edilebilir bakalım önümüzdeki hafta panasonicen bir model daha gelecek hatta fiyat olarak çok cazip onu incelicem bakalım artılarını eksilerini paylaşmaya çalışırım onunda

• quote:

Orijinalden alıntı: bambam1912

quote:

Bu TV yi sanırım ilk ben fark etmiştim pana golabal sitede yeni model diye çıkmıştı ve foruma yazmıştım 42 olanını..Özelliklere bakılınca bu TV S serisin 3D li olan hali gibi duruyor.

yok arkadaşım benim işim tv ürünü birebir inceledim önde gelen markaların hemen hemen bütün modellerini test etme şansım var ismini vermiyim 50'' i satılıyo zaten elektronik mağazalarda. seninde dediğin gibi cihazın 42'' çi resmi satış kanallarında yok hatta bu modeli bile son anda koyulmuş ürün gamına gw 30 a gelince hd uydu alıcılı panel olarakta çok daha ii bir panel var 16 bit lik bir panel olması lazım senin cihazla karşılaştırırsak bence 3d çok gerekli bir özellik değil ancak hd uydu alıcılı ve daha ii görüntülü bir cihaz tabikide daha iyi ancak fiyat olarak kıyasladığımızda mesela gt30 serisi ile karşılaştırdığımızda daha fiyat olarak daha cazip o yüzden tercih edilebilir bakalım önümüzdeki hafta panasonicen bir model daha gelecek hatta fiyat olarak çok cazip onu incelicem bakalım artılarını eksilerini paylaşmaya çalışırım onunda

Alıntıları Göster
    bugün aldım media marketten
    2300 TL 10 taksit vade farkı yok
    127 ekran
    bir de 3D gözlük hediye

kutuyu açmadım tabi daha
    servisin gelmesini bekleyeceğim

ama iyi bişeye benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

bugün aldım media marketten
    2300 TL 10 taksit vade farkı yok
    127 ekran
    bir de 3D gözlük hediye

kutuyu açmadım tabi daha
    servisin gelmesini bekleyeceğim

ama iyi bişeye benziyor

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun 3D ve 50 inç rakam iyi UT serisi sonradan çıktı bizler G serilerine yoğunlaşmıştık o aralar
  • quote:

Hayırlı olsun 3D ve 50 inç rakam iyi UT serisi sonradan çıktı bizler G serilerine yoğunlaşmıştık o aralar

Alıntıları Göster
    Konu biraz 1,5 aylık hort oldu ama darty'de kampanyayı görünce sorayım dedim:))

U30 panelinin kalitesiz bir görüntüsü var da bu UT30 olunca nasıldır acaba, ST30 gibi kalitelimidir ? Malum S30 da kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 10 Kasım 2011; 17:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

U30 panelinin kalitesiz bir görüntüsü var da bu UT30 olunca nasıldır acaba, ST30 gibi kalitelimidir ? Malum S30 da kötü.

Katiliyorum :) 50" goruntuyu cok bozabilir ama panasonic isin ehlilerinden. Ne dersiniz kampanya iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Katiliyorum :) 50" goruntuyu cok bozabilir ama panasonic isin ehlilerinden. Ne dersiniz kampanya iyi gibi

Alıntıları Göster
    kullanan arkadaş yok mu, bende almayı düşünüyorum, 3d özelliği, hd ve sd yayın kalitesi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3457

kullanan arkadaş yok mu, bende almayı düşünüyorum, 3d özelliği, hd ve sd yayın kalitesi nedir acaba?

Alıntıları Göster
    Valla bugün Darty'den 1.899 TL/8 Taksitle aldım.
    Umarım hata etmemişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Valla bugün Darty'den 1.899 TL/8 Taksitle aldım.
    Umarım hata etmemişimdir.

Alıntıları Göster
    Ben bir tane dayım için bir tane de kuzen için ısmarladım. 50 tane var biter sandım ve acele edip cep telefonundan aldım ama 12 kasımda dahi satılıyor.

Vatan bilgisayardahttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC&qs=|52=50 linkinde u30 serisi 1785 tl ye satılıyor
    Ya da gene 1899 TLye Samsung'un PS51D550 modeli var. Farkı 51' ve 4hdmi olması

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ps51d550-3d-full-hd-130cm-plazma-tv,-ultra-clear,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-usb,-ps51d550/productdetails.aspx?I_ID=54480

• quote:

Orijinalden alıntı: muracito

Ben bir tane dayım için bir tane de kuzen için ısmarladım. 50 tane var biter sandım ve acele edip cep telefonundan aldım ama 12 kasımda dahi satılıyor.

Vatan bilgisayardahttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/products.aspx?L2=CEL_TV&br=PANASONIC&qs=|52=50 linkinde u30 serisi 1785 tl ye satılıyor
    Ya da gene 1899 TLye Samsung'un PS51D550 modeli var. Farkı 51' ve 4hdmi olması

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/samsung-ps51d550-3d-full-hd-130cm-plazma-tv,-ultra-clear,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-usb,-ps51d550/productdetails.aspx?I_ID=54480

Alıntıları Göster
    Az önce kalktı siteden
    Stok bitince mi kaldırıyorlar acaba !

• quote:

Orijinalden alıntı: drmert

Az önce kalktı siteden
    Stok bitince mi kaldırıyorlar acaba !

Alıntıları Göster
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-Plazma-Televizyon/PANASONIC/TX-P50UT30E-p-61157-c-10.htm

stok var ama 2400 lük stoğa geçiş yaptılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozogul4

http://www.darty.com.tr/e_commerce/3D-Plazma-Televizyon/PANASONIC/TX-P50UT30E-p-61157-c-10.htm

Stok tamamen bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

quote:

Orijinalden alıntı: ozogul4

Stok tamamen bitti.

Alıntıları Göster
    merhaba;
    gözlük olarak ezcool u deneyen oldu mu? panasonic ile uyumlu demişler özelliklerde ama en iyi seçenek denemek sanırım, nette 160 civarı sıfırları...

• quote:

Orijinalden alıntı: qNesh

merhaba;
    gözlük olarak ezcool u deneyen oldu mu? panasonic ile uyumlu demişler özelliklerde ama en iyi seçenek denemek sanırım, nette 160 civarı sıfırları...

Alıntıları Göster
    valla fiyat gelmişti banada 1999 tl diye hatırlıyorum o fiyata alanlara hayırlı uğurlu olsun fiyat süper. görüntü kalitesine falan gelince tabiki bi g serisini vermez ama özellile uydu yayınlarında consol oyunlarda çoğu led tv ye fark atar o açıdan bence cihaz güzel
  • quote:

valla fiyat gelmişti banada 1999 tl diye hatırlıyorum o fiyata alanlara hayırlı uğurlu olsun fiyat süper. görüntü kalitesine falan gelince tabiki bi g serisini vermez ama özellile uydu yayınlarında consol oyunlarda çoğu led tv ye fark atar o açıdan bence cihaz güzel

Alıntıları Göster
    1,899 a almak sorun olmadı ancak uygun gözlük bulmak sorun.
  • quote:

nsl gözlük bulmak zor abi her yerde var teknosalarda var darty de var media marktlarda var var yani
  • quote:

quote:

nsl gözlük bulmak zor abi her yerde var teknosalarda var darty de var media marktlarda var var yani

UYUMLU gözlük bulmak zor demedim, UYGUN gözlük bulmak zor dedim, 5 gözlüğe 1,500 tl para verecek olduktan sonra heryer gözlük dolu ! Yurtdışında adedi 75 usd olan gözlüğe burada 225/275 arası bedel vermek rahatsız ediyor, 3 ay bekleyip yurtdışından getirteceğim bu durumda.
  • quote:

quote:

quote:

UYUMLU gözlük bulmak zor demedim, UYGUN gözlük bulmak zor dedim, 5 gözlüğe 1,500 tl para verecek olduktan sonra heryer gözlük dolu ! Yurtdışında adedi 75 usd olan gözlüğe burada 225/275 arası bedel vermek rahatsız ediyor, 3 ay bekleyip yurtdışından getirteceğim bu durumda.

pardon özür dilerim genelde geceleri girince böyle oluyor:D
    Dğru diyorsun ancak 3D yeni yaygınlaşan bir teknoloji yeni olucada haliyle pahalı oluyor malesef tv nin üstüne bi 1000tl masraf yaptıktan sonra anca izlenr hale geliyor. İnşallah yaygınlaşırsa ucuzlar:d

• quote:

quote:

quote:

quote:

pardon özür dilerim genelde geceleri girince böyle oluyor:D
    Dğru diyorsun ancak 3D yeni yaygınlaşan bir teknoloji yeni olucada haliyle pahalı oluyor malesef tv nin üstüne bi 1000tl masraf yaptıktan sonra anca izlenr hale geliyor. İnşallah yaygınlaşırsa ucuzlar:d

Evet yaygınlaşması ucuzlamayıda getirecektir, özellikle tüm markalar uyumlu gözlük kullanıma geçeceklerini açıkladılar 1-2 yıla kadar active tipler için, buda ucuzlatır umarım. Bununla birlikte zaten 2-3 yıla teknoloji yine değişir, o zaman da başka cihaz için konuşuyor oluruz...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.