Şimdi Ara

PANASONİC TZ1/TZ2/TZ3 AMA HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUNLARDAN EN İYİ HANGİSİ HEM KAMERA ÇEKİMİ OLARAK HEMDE RESİM ÇEKİMİ OLARAK ? BAZILARI TZ1 DİYOR AMA TZ3 HEPSİNİN ÜST MODELİ DEĞİLMİ?

• video çekerken zoom yapmak istiyosan tz1. yok önemli değil diyosan tz3.

diğer arkadaşlardan alıntı.
  • ben tz1 kullaniyorum gayet memnunum ama ben kapmayadan 400 ytl e almıstım. simdiki fiyatı olsaydı almazdım (butcemden dolayı) ama sen alabilirim diyorsan tz3 önenerim ama üçü arasında fazla bi fark yok. tz1 in lensinin kapagi yok. yani otomatik olarak lensi korumaya almıyor. external kapak var sen kendin kapatıyorsun. tz2 ve 3 de oyle bi sorun yok ama diger ikisinde de video cekerken zoom yapamıyorsun. digerleri tamamen aynı sayılır. digerlerinin megapixeli yüksek ancak 5 mp bence yeter. 12,5 optik 4x digital zoom sonrası 50x zoomda bile görüntü net oluyor tz1 de. digerlerinde hayli hayli nte oluyordur ancak aradaki fiyata deger diyorsan al.
  • TZ3 için ayrıntılı bilgi icin forumda 1 konu yazmıstım oraya bakabilirsin. Yurtdısı alıcaksan tz3 al yada boyut onemli degilse fz18 ama TR icin bence hic biri tz1 tz3 vs o paralar verilmez resmen insanı kazıklıyorlar. 2 - 2.5 misli fiyatlar. Gerci herseyde oyle ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 1 Eylül 2007; 21:31:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.