Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle teşekkürler,

szileri bekletmemek adına bir kaç resim akşam cep telefonu ile çektim,
    biraz karanlık ama belki fikir verir açısından yüklemek istedim, ama
    resim yükleyemiyorum hata alıyorum. upload dedikten kısa bir süre
    "page not found" sayfasına düşüyor. Resimler belirlenen boyutlarda.

hafta sonuna gündüz ve digital kamera ile çekim yapıcam hemen yollarım inşşalah.
  • www.imageshack.us sitesini kullanabilirsiniz. Sırasıyla

- upload "file" kısmı tıklı olacak
    - Resmin dosyasını "gözat" kısmından bulup girin
    - Resize yapmak isterseniz, "resize" kısmını tıklayın ve çözünürlüğü seçin. Ben 640*480 yapıyorum
    - Herseyı yaptıktan sonra "Host it" tıklayın.
    - Gelen sayfa da "direct link to image" kısmında verilen adresi, burdaki mesaj panosundaki image tusuna basarak, [simage][/simage] in arasında kopyalayın.

Ben şimdi denedim sorun yok. Selamlar.
  • teşekkürler kursad_75, rahatmış bu olay.

dediğim gibi akşam ve cep çekimleri olduğundan çok net değil ve karanlık.
    söz daha iyilerini göndericem :) hem gündüz hem digital kamera ile.

'_______ PANASONİCLİLER_______'

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

• Rica ederim kardeş. Gerçekten digital kamera görüntüleri şartmış Selamlar...
  • @casparza

Kontrast ve parlaklık oranını çok yüksek tutmuşsun. İlk 300 saat bu ayarların düşük seviyede tutulması tavsiye ediliyor.
    BURN IN problemiyle karşılaşmamak için.

Hayırlı olsun iyi seyirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightbird

@casparza

Kontrast ve parlaklık oranını çok yüksek tutmuşsun. İlk 300 saat bu ayarların düşük seviyede tutulması tavsiye ediliyor.
    BURN IN problemiyle karşılaşmamak için.

Hayırlı olsun iyi seyirler...

bilgim var o konuda teşekkürler, kontrast ve parlaklık normal kullanımımda yüksek değil yarının bile altında tutuyorum, resim çekerken açtım daha iyi olur diye ama nafile resimler gördüğünüz gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 19 Nisan 2007; 11:37:01 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

bu forumla plazma alma aşaması öncesi tanıştım ve büyük faydaları oldu bilgi açısından. Dün PV70 imi aldım Gold dan 3910 YTL+6.Taksit + %10Bonus. Normal fiyatı 3999 ama %2 daha indiriyorlar. Almaya kararlı olanlar ısrar etsin.
    Pioneer düşünüyordum yeni kasası ve fiyatı ile hiç düşünmeden aldım. Dün hemen kurdular ilk izlenimlerim süper.
  • Oooo.Aramıza bir PV70'li daha katıldı. Bu ne hız! Millet dört gözle PV70 bekliyormuş demek ki Hayırlı olsun deafleoppard, iyi günlerde kullan, resimleri ve tecrübelerini bekliyoruz. Selamlar...
  • Şöyle bir şey geçti içimden, yazayım dedim. Memleketlilerimizin, yani çoğumuzun ekonomik durumu malum. Birşey alırken ucuzunu almak değildir tabi ki doğrusu, meziyet odur ki, kaliteli olanı ucuza alabilmek!
    Tüm PANASONİCLİLERE itaf olunmuştur
  • Teşekkürler kursad_75. Resimleri ve izlenimlerimi ileriki günlerde paylaşırım. Digiturkü Scart/Komponent mi yoksa Scart/Scart kablo ile bağlamak daha avantajlıdır?
    Casparza arkadaşım,
    AV1 deki Scart kablosu nasıl bir kablo oyle?
  • 1366 çözünürlüğü için, bende PV60 almamış olsaydım PV70 alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: deafleoppard

Teşekkürler kursad_75. Resimleri ve izlenimlerimi ileriki günlerde paylaşırım. Digiturkü Scart/Komponent mi yoksa Scart/Scart kablo ile bağlamak daha avantajlıdır?
    Casparza arkadaşım,
    AV1 deki Scart kablosu nasıl bir kablo oyle?

Rica ederim. Digitürküm yok ama bağlantı usulleri konusunda genel teammüm component bağlantının en iyi olduğu şeklindedir, tabi HDMI bağlantı hariç. Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

1366 çözünürlüğü için, bende PV60 almamış olsaydım PV70 alırdım

Sağlık olsun sevgili meke,
    Benim fikrim, biz, 1080p full hd, en az 50 in ekran plazmalar'ın(lcd de olabilir) yaygınlaşıp fiyatlarının düşmesini bekleyelim. Ondan sonra emektar P60 ve de 600' müzü oturma odasına alırız, salona da bir tane yeni televizyon. Nasıl fikir ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: deafleoppard
    Merhaba Arkadaşlar,

bu forumla plazma alma aşaması öncesi tanıştım ve büyük faydaları oldu bilgi açısından. Dün PV70 imi aldım Gold dan 3910 YTL+6.Taksit + %10Bonus. Normal fiyatı 3999 ama %2 daha indiriyorlar. Almaya kararlı olanlar ısrar etsin.
    Pioneer düşünüyordum yeni kasası ve fiyatı ile hiç düşünmeden aldım. Dün hemen kurdular ilk izlenimlerim süper.

%10 bonusu düşüpmü veriyorlar yani, 3600a 6taksit mi oldu ? +%2 nedir ?

bu arada "deafleoppard" scart kablo markasını unuttum walla zamanında iyi para vermiştim.
    scarttan component bağlantı bence farklı bir bağlantı olmaz, zaten scartta 3 renk ayrı gidiyor component
    gibi boşu boşuna değiştirmeye gerek yok. ama component-component daha iyi olabilir mantıken.

• quote:

Orjinalden alıntı: casparza
    %10 bonusu düşüpmü veriyorlar yani, 3600a 6taksit mi oldu ? +%2 nedir ?

deafleoppard da cevap verecektir ama...
    Ben de Gold'dan PV60 almıştım. 3877YTL idi. Bonus karta 3877'yi 12'ye böldüler, aylık 323YTL ödüyorum. Ayrıca alışverişten 15 gün sonra kartıma 387,7YTL bonus yatırdılar. Bunu da 15 ya da 20 gün içinde harcamanız gerekiyor.
  • arkadaşlar TH-42PV70 ile TH-42PV70E (istanbul bilişim'deki model) arasındaki fark(lar) nedir acaba?
  • Bir fark yoktur, aynı plazmadır.
  • 3999 dan %2 düştüler. Yani bana 3910 civarı mal oldu.Bunu 6 Taksite böldüler. 6 Mayısta da kartıma %10 Bonus yüklenecek. (390 YTL civarı). Bu arada benim aldığım modele de PV70F. Panosonic in sitesinden PV70 ile özellikleri karşılaştırdım.Fark göremedim. 70F Çek Cumh. monte edilmiş. Diğerleri nerede yapılıyor bilmiyorum. Bu fark olabilir.
    Ben DVD ile comp./comp. bağlantı yaptım. Digitürkü de AV1 den Scart/Comp. ile bağladım. HDMI çıkışlı bir DVD alınca oraya terfi ederim sonra.
  • Bağlantılar şu anki sistem için en iyisi olmuş. HD-DVD'ler ya da blu-ray'lar alınabilecek fiyatlara inene kadar mutlaka sony ya da pionner marka upscale özelliği olan dvd almanı tavsiye ederim edmon. Farkı mutlaka hissedersin.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.