Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: casparza

yarın PV70 bakmaya hatta belkide almaya gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa. Bugün-Yarın tekofaks bayilere dağıtıma başlayacakmış. Perşembe gelin inceleyin diye aradı tanıdık bir tekofask bayisi.

Sevgili Casparza,
    Şimdiden hayırlı olsun. İlk PV70'li olarak yorumlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz. Selamlar...Topiğin ismini PANASONİCLİLER olarak değiştirsek mi acaba
  • Sevgili meke,
    Topiğimizin adını değiştirmenin bir yolu var mı? Selamlar...
  • ankaradaki arkadaşlar.. dün(pazar)migros akköprüde..alt kat demir home cinema center e gittim..plazmaları incelerken pio ve panasonic .için gitmiştim =)))pv-60 a bakıyordum..satıcı pv-70 de burada dedi..oops..ne zaman geldi ya dedim...aynı gün gelmiş..piano black bayağı bir alımlı duruyor...tabii teknik özelliklerde ne gibi değişiklerde var..?bilinmez...görmek isteyenler gidebilir yakında çoğalır zaten..şimdi fiyat diye soracaksınız?..ve kızacaksınız ama..emin değilim 3.700 gibi idi..sanırım...hanımla oğlan beni bunalttı..aklımda kesin bi rakam yok..özür
  • selamlar PV70' i alan ilk kişiyim muhtemelen gelir gelmez aldım, servis eğitimini bile almadan kurmaya geldi ilk bende gördüler :)
    resim ve yorumları en kısa zamanda atıcam.
    ilk bakışta söyleyebileceğim resimlerden çok daha zarif ve şık bir kasa, görüntü pv60dan bariz bir farkını görmedim açıkcası ama yanyaya bakmak lazım.

özellikle merak ettiğiniz varsa söyleyin bakmaya çalışayım, henüz hdmi girişlerini test edemedim kablom yok.
  • quote:

selamlar PV70' i alan ilk kişiyim muhtemelen gelir gelmez aldım, servis eğitimini bile almadan kurmaya geldi ilk bende gördüler :)
    ilk bakışta söyleyebileceğim resimlerden çok daha zarif ve şık bir kasa, görüntü pv60dan bariz bir farkını görmedim açıkcası ama yanyaya bakmak lazım.

özellikle merak ettiğiniz varsa söyleyin bakmaya çalışayım, henüz hdmi girişlerini test edemedim kablom yok.

hayırlı uğurlu olsun..kasa şık olmuş..bu arada almak isteyen arkadaşlar için..fiyat ve yer..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Sevgili meke,
    Topiğimizin adını değiştirmenin bir yolu var mı? Selamlar...

tabiki var.

İlk mesajını "değiştir" seçeneği ile açarak başlığını değiştirmen yeterli.

Bu arada Doranın hareleri ayyuğa çıktı, hafta sonu diğer televizyondan da aynı lekelenmelri gördüm. 55 ekran CRT Sony tv'de de ispatlandığı üzere %100 kanal ve sinyal kalitesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

ankaradaki arkadaşlar.. dün(pazar)migros akköprüde..alt kat demir home cinema center e gittim..plazmaları incelerken pio ve panasonic .için gitmiştim =)))pv-60 a bakıyordum..satıcı pv-70 de burada dedi..oops..

Canın sağolsun ganeja,
    Sen de tercihini yaptıktan sonra bilgi verirsin selamlar...
  • quote:

selamlar PV70' i alan ilk kişiyim muhtemelen gelir gelmez aldım, servis eğitimini bile almadan kurmaya geldi ilk bende gördüler :)

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan casparza. İlk pv70'li olmak güzel bir duygudur herhaldeNe kadara aldın ve hangi şartlarda? Tabi resimleri de bekliyoruz. Selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

Tabiki var.

İlk mesajını "değiştir" seçeneği ile açarak başlığını değiştirmen yeterli.
    Bu arada Doranın hareleri ayyuğa çıktı, hafta sonu diğer televizyondan da aynı lekelenmelri gördüm. 55 ekran CRT Sony tv'de de ispatlandığı üzere %100 kanal ve sinyal kalitesi.

OK.Değiştireyim ozaman. Daha genel bir başlık olur böylece. Bu arada senden özür dilerim, söz vermeme rağmen bir türlü şu dora ile tanışamadım Ama ikna olduğuna sevindim. Selamlar...

• Evet, topiğimizin adı değişmiştir arkadaşlar. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde, güzel sohbetler etmek dileğiyle. Sağlıcakla ve sohbetle...
  • Panasonic'in yeni pv70 serisi 4000 ytl altında fiyatlarla girdi piyasaya, bu fiyatlar G10 panel olmalarına rağmen pioneerdan ucuz. Pioneer gerçekten epey üstün mü panasonicten yoksa bu bir satış politikası mı? Farzedelimki fiyatları çok yakın birbirine, sizce pv70 mi yoksa muadili ebatta bir pioneer mi?
  • Bende 1 aydır arıyorum önce illaki lcd diyordum sonra plazmaya döndüm şimdi panasonicle pioneer arasında gidip geliyorum, 2 ayım daha var evlenmeye onun için düşünmek için biraz daha zamanım var...eğer panasonic alırsam pv70 alırım piano black olduğundan.
  • casparza selamlar pv70 in fotoğraflarını gönderebilirmisin bize, birde ne kadara aldın? kendimi potansiyel bir pv70 li olarak görüyorum
  • Bugün pv70 i bayide gördüm.Görünüm olarak iyi bir izlenim bıraktı.Fiyat 3750 \11.
    Satıcı teşhirdeki pv60 'ı 3000 ytl ye bıraktı.(çalışma süresi yaklaşık 400 saat)
    Aradaki farka değermi bilmiyorum.
    samsung Q7H ile pv60 ve pv70 arasında seçim yapılsa hangisini tercih ederdiniz.Samsung'un fiyatı da 3750\12
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircim

Panasonic'in yeni pv70 serisi 4000 ytl altında fiyatlarla girdi piyasaya, bu fiyatlar G10 panel olmalarına rağmen pioneerdan ucuz. Pioneer gerçekten epey üstün mü panasonicten yoksa bu bir satış politikası mı? Farzedelimki fiyatları çok yakın birbirine, sizce pv70 mi yoksa muadili ebatta bir pioneer mi?

Bunun cevabını her iki plazmaya da ait topicleri okuyarak karar verebilirsiniz demircim. Her iki plazmayı da gidin, seyredin ve cebinizden ekstradan çıkması gereken paraya değer mi değmez mi karar verin. Bence kesinlikle değmez, ama dediğim gibi zevk te sizin, para da sizin. Selamlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: riva

Bugün pv70 i bayide gördüm.Görünüm olarak iyi bir izlenim bıraktı.Fiyat 3750 \11.
    Satıcı teşhirdeki pv60 'ı 3000 ytl ye bıraktı.(çalışma süresi yaklaşık 400 saat)
    Aradaki farka değermi bilmiyorum.
    samsung Q7H ile pv60 ve pv70 arasında seçim yapılsa hangisini tercih ederdiniz.Samsung'un fiyatı da 3750\12

İlk önce ilgili topicleri iyice oku riva, sonra mutlaka yerinde gör ve seyret bahsettiğin plazmaları. PV60-PV70 arasındaki farkları, eğer bulabilirsen, bilgili bir satış elamından iyice öğren ve sonra kararını ver. Ama ne alırsan al, teşhir ürünü almanı tavsiye etmem. Selamlar...
  • Selamlar,

Kusura bakmayın cihazı aldım ama ne inceleme fırsatım olabildi ciddi olarak ne de, resimlerini çekebilme.
    En yakın zamandan halledicem inşallah.

Cihazı ben toptan fiyatı olan 3400ytl den 2taksit aldım. Tanıdığım panasonic bayinin aldığı fiyattan, bana verme sözü vardı. Bunu bir de 2taksite bağladım.

Bayinin benimle paylaşdığı bilgiler şöyle,
    Normalde 3999ytl /12 taksit satılıyor. Pazarlık gücünüze 200-250ytl gene 12 taksit alablirsiniz. Bu kadar detay vermek pek hoş değil bayiler açısından belki ama, biz burda sadece paylaşım yapıyoruz. Pazarlığınızı şu şekilde yapabilirsiniz. 3400 den cihaz girişi var. %7,8 - 12 taksit için oranı. Yani 12 taksitte bayinin maliyeti yaklaşıl 3650-3700 civarı. Burdan sonrası kar. Cihazı 50-100ytl karla vermek isteyen olursa 3700-3750 civarına 12 taksit world card ile alabiliyorsunuz.

Genel ve ilk izlenimlerim şöyle,

Tasarım çok hoş. İnce bir kasa ve yanaklar var. Görüntü kesinlikle çok başarılı.
    Şu ana kadar, deneyebildiklerim kaliteli bir scart ile dvd-divx player. D-Sub bağlantısından bir pc.
    Ben ağırlıklı divx seyrediyorum ve divx player ları pc kadar başarılı bulmadığımdan divx için basit bir pc kullanıyorum, ekran kartımda dvi olmadığı için hdmi girişlerini henüz deneyemedim. Ama PC görüntüsü oldukça net. 1366x768 çözünürlükte divx leri full screen kayıpsız seyredebildim.

Cihaz 1920x1080 çözünürlüğe çıkabiliyor, ama divx açısından hem hd hemde normaller açısından en başarılı çözünürlük 1366x768 oldu, sadece biraz sağa/sola ekran görüntüsünü ayarlamak gerekti en başta.

Cihazda svideo/composite girişleri olmaması bir eksi bence, 2 tane scart var ve 2side RGB destekli, gerektiği takdirde scart adaptör ile bağlanabilir elbet. Component girişleri var, kablo alıp dvdyi burdan bağlayacam. Digiturk scarttan bağlı gene olması gerektiği kadar başarılı.

şimdilik ilk izlenimlerin böyle.

sağlıcakla kalın.

• quote:

Selamlar,

Kusura bakmayın cihazı aldım ama ne inceleme fırsatım olabildi ciddi olarak ne de, resimlerini çekebilme.

Cihazı ben toptan fiyatı olan 3400ytl den 2taksit aldım. Tanıdığım panasonic bayinin aldığı fiyattan, bana verme sözü vardı. Bunu bir de 2taksite bağladım.

Normalde 3999ytl /12 taksit satılıyor. Pazarlık gücünüze 200-250ytl gene 12 taksit alablirsiniz. Bu kadar detay vermek pek hoş değil bayiler açısından belki ama, biz burda sadece paylaşım yapıyoruz. Pazarlığınızı şu şekilde yapabilirsiniz. 3400 den cihaz girişi var. %7,8 - 12 taksit için oranı. Yani 12 taksitte bayinin maliyeti yaklaşıl 3650-3700 civarı. Burdan sonrası kar. Cihazı 50-100ytl karla vermek isteyen olursa 3700-3750 civarına 12 taksit world card ile alabiliyorsunuz.

Bu plazmayı almayı düşünenler için çok yararlı bilgiler. Eline ve klavyene sağlık casparza. Güzel günlerde kullan, sağlıcakla...

• quote:

Selamlar,

Tasarım çok hoş. İnce bir kasa ve yanaklar var. Görüntü kesinlikle çok başarılı.
    Şu ana kadar, deneyebildiklerim kaliteli bir scart ile dvd-divx player. D-Sub bağlantısından bir pc.
    Ben ağırlıklı divx seyrediyorum ve divx player ları pc kadar başarılı bulmadığımdan divx için basit bir pc kullanıyorum, ekran kartımda dvi olmadığı için hdmi girişlerini henüz deneyemedim. Ama PC görüntüsü oldukça net. 1366x768 çözünürlükte divx leri full screen kayıpsız seyredebildim.

Cihaz 1920x1080 çözünürlüğe çıkabiliyor, ama divx açısından hem hd hemde normaller açısından en başarılı çözünürlük 1366x768 oldu, sadece biraz sağa/sola ekran görüntüsünü ayarlamak gerekti en başta.

Cihazda svideo/composite girişleri olmaması bir eksi bence, 2 tane scart var ve 2side RGB destekli, gerektiği takdirde scart adaptör ile bağlanabilir elbet. Component girişleri var, kablo alıp dvdyi burdan bağlayacam. Digiturk scarttan bağlı gene olması gerektiği kadar başarılı.

sağlıcakla kalın.

iyi bilgiler dostum..saol

• quote:

Selamlar,

sağlıcakla kalın.

öncelikle TV'niz hayırlı olsun, güle güle kullanın.. sonrasında da fotoğrafları ve detaylı incelemeyi merakla bekliyoruz casparza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 19 Nisan 2007; 0:03:28 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.