Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.759
Cevap
177
Favori
1.753.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meke

Bu arada dün sabah itibariyle enteresan birşey keşfettim.

Kızım her sabah nicko kanalını açıp dora seyrediyor,

Bir de cahilliğimi mazur gör ama kablolu tv'de nicko diye bir kanal mı var Saatini yazarsan ben de bir dora ile tanışıp, durum değerlendirmesi yapmak isterim. Sonucu da burdan paylaşırım, selamlar...
  • Selam kursad_75,

evet kanlolu tv'de tüm kanalların dönüşümlü gözüktüğü bilgi kanalında gündüzleri nickoledeon kanalı çıkıyor, hafta içi her sabah 7.30 gibi kızım o kanalı seyrediyor. sende bakıp bilgi verirsen sevinirim.

bak diğer topicte bir arkadaş şöyle demiş;

quote:

Orjinalden alıntı: onbes

"Mor Yılan"
    tüm plazmalarda görülebilecek,
    sinyalin zayıf gelmesi,
    düşük bit işlem nedeniyle,
    video bitrate nin düşük olması gibi sebeplerle, paneldeki renk geçişlerinde oluşan halkalanma gibi lekelenmeler,
    dersek kısaca anlatmış oluruz.
    Pek çok yurtiçi ve yurtdışı kullanıcı bunu Panasonic pv60 a özgü olduğunu yazar ama bence değil.

arama yaparak ilgili bir kaç link var, bulabilirsiniz.

Uygun fiyata 42pv60;
    alınabilecek en iyi fiyat/performas a sahip plazmadır.
    tavsiye olunur. tek eksiği PIP dir. pv600 da bu da var ama pahalı.

selamlar

• quote:

Selam kursad_75,

evet kanlolu tv'de tüm kanalların dönüşümlü gözüktüğü bilgi kanalında gündüzleri nickoledeon kanalı çıkıyor, hafta içi her sabah 7.30 gibi kızım o kanalı seyrediyor. sende bakıp bilgi verirsen sevinirim.

Ok, yarın sabah olmasa da en kısa zamanda deneyip, seninle paylaşırım. Önceki mesajımda da söylediğim gibi sevgili meke, kesinlikle kafana takma, rahat ol. Olay bariz doranın tişörtünün rengi ile ilgili bence. Bir de şunu denemeni öneririm. Dora kızımız ekranda iken renk ayarlarını azalt bakalım ne olacak ya da eğer " dinamik" veya "normal" modda seyrediyorsan, "sinema" moduna geç. Ben sürekli sinema modundayım. Selamlar...
  • Bilgiler için tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok yararlı oldu. Panasonic konusundaki fikirler de daha sabitleşmiş oldu bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faa

Bilgiler için tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok yararlı oldu. Panasonic konusundaki fikirler de daha sabitleşmiş oldu bence.

Yazılanlar, sizlere tercih yapmanızda yardımcı oluyorsa ne mutlu bizlere faa. Selamlar...
  • @meke

42PX600 ve kablolu yayın kullanıcısı olarak wide görüntü olayı bende de var. Sistem ayarlarından görüntünüzü hangi ayara getirirseniz getirin o kanala gelince geniş moduna geçiyor ve görüntü uzuyor. 16:9 veya Auto konumuna getirince diğer kanallar gibi oluyor.

Sorun yayından veya kabloludan kaynaklanıyor. Ben TV mi yeni aldığımda Star TV de oluyordu, 1 ay kadar sonra kendiliğinden düzeldi bu sefer de Kral TV de aynı olay oldu. Halen de devam ediyor. Zaten seyretmediğim bir kanal olduğu için önemsemiyorum.
    Aynı cihazdan annemlerde de var. Beraber almıştık. Onlarda kablolu yayın kullanıyorlar. Aynı durum orada da geçerli. Aynı dönemde paralel olarak önce Star da oluyordu şimdi kral da...

Mor yılan olayına gelince düşük bitrate den kaynaklı bir olay. Daha önce forumda ilgi konu başlığına detaylı yazmıştım. Nemo VCD sinde denizaltı görüntülerde mavili yeşilli renk geçişleri arasında kendileriyle tanışmıştım.
    Aynı filmin DVD sini aldığımda aynı sahnelerde mor yılan felan görmedim. Ve bu olayı kafamdan silip attım.
    Yeşil ve gri tonlu görüntülerde daha net belli oluyor. Yanık görüntüsü gibi hareketli morluklar oluşuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: nightbird

42PX600 ve kablolu yayın kullanıcısı olarak wide görüntü olayı bende de var.
    Sorun yayından veya kabloludan kaynaklanıyor.

Eline ve klavyene sağlık nightbird. Selamlar...
  • Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler. Sohbetle ve sağlıcakla kalın...
  • bu WIDE olayı demekki kablolu yayınla ilgili arkadaşlar. ben de öyle düşünmüştüm ama yine de bir sorayım size dedim. ama ayarlarla bunu düzeltme imkanımız yok herhalde. çünkü ben bayağı bir uğraştım ayarlarla. cok da sıkıntı yaratmıyor eger o kanalı seyredeceksem zaten görüntü moduyla değiştiriyorum tam ekrana.
  • arkadaslar öncelikle kendimi tanıtıyım ben tekofaks - panasonic te ses ve göruntu teknisyeniyim bu siteyi yeni duydum ve girdim ve burda çok yanlıs anlama olduğunu gördum..bi kere mor yılan cihaz içindeki yazılımla alakalı ve bazı pv60 larda var.bu olay zaten olanlarda çözulmek uzere zaten ama hepsinde yok özellikle söyluyorum.fan olayı cihazda 2 adet fan vardır ve bu fanlar özel fanlardır ve kare dalga ile çalışır.birde bir haberim var bu fan olayını kafaya takanlarda bugun yeni urunlerin demoları geldi yeni plazmalarda fan yok.42inç ve 50inç arasında bide ekran yayma olayını cihaz eğer panasonic auto da bırakılırsa kesin yapar eğer değilse bana ne yaptığınızı anlatın ama ayrıntılı çözelim baska problem olursa ses ve göruntu panasonic yardımcı olurum arkadaslar.lutfen kulaktan doma bilgilerle hareket etmeyin.bide not:panasonic yeni gelen divx oynatıcılarda turkce altyazı mevcuttur.yeni gelen kameralarda turkce menu çımıştır.baska sorusu olan varsa sorun...farkımız tarzımız

• yeni çıkacak olan modellerin fiyatı belli oldu mu? 70 ve 700 serisi yani. ayrıca ben panasonic markasının lcd tv modellerini niye satışa çıkarmadığını merak ediyorum. mesela 32lx600 modelini aramamıza rağmen bulamadık.ayrıca yeni çıkacak olan 32lx700 modeli lcd tv'ler türkiye'ye gelecek mi?saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: digiseco

arkadaslar öncelikle kendimi tanıtıyım ben tekofaks - panasonic te ses ve göruntu teknisyeniyim bu siteyi yeni duydum ve girdim ve burda çok yanlıs anlama olduğunu gördum..bi kere mor yılan cihaz içindeki yazılımla alakalı ve bazı pv60 larda var.bu olay zaten olanlarda çözulmek uzere zaten ama hepsinde yok özellikle söyluyorum.fan olayı cihazda 2 adet fan vardır ve bu fanlar özel fanlardır ve kare dalga ile çalışır.birde bir haberim var bu fan olayını kafaya takanlarda bugun yeni urunlerin demoları geldi yeni plazmalarda fan yok.42inç ve 50inç arasında bide ekran yayma olayını cihaz eğer panasonic auto da bırakılırsa kesin yapar eğer değilse bana ne yaptığınızı anlatın ama ayrıntılı çözelim baska problem olursa ses ve göruntu panasonic yardımcı olurum arkadaslar.lutfen kulaktan doma bilgilerle hareket etmeyin.bide not:panasonic yeni gelen divx oynatıcılarda turkce altyazı mevcuttur.yeni gelen kameralarda turkce menu çımıştır.baska sorusu olan varsa sorun...farkımız tarzımız

cihazda 3 adet fan var

• quote:

Orjinalden alıntı: nadirkoc

bu WIDE olayı demekki kablolu yayınla ilgili arkadaşlar. ben de öyle düşünmüştüm ama yine de bir sorayım size dedim. ama ayarlarla bunu düzeltme imkanımız yok herhalde. çünkü ben bayağı bir uğraştım ayarlarla. cok da sıkıntı yaratmıyor eger o kanalı seyredeceksem zaten görüntü moduyla değiştiriyorum tam ekrana.

Evet tamamen yayınla alakalı, üstelik anlık değişiyor galiba. Dün akşam bir kaç kanalda üstten ve alttan siyah boşluklar vardı, birkaç dakika sonra baktığımda normaldi. Dedim, hayırdır inşaallah..!
  • quote:

Selam kursad_75,

Selamlar meke,
    Bu sabahın köründe kablolu tv'de dora aradım. Hatta bir çizgi filmde dediğin gibi morumsu kıyafeti olan çirkin bir kız vardı dedim herhalde dora bu. Bekle bekle diğer karakterler bir türlü ismini söylemiyor kızcağızın. En sonunda biri lütfetti, söyledi kızın ismini. Meğersem bu kız dora değilmiş. Neyse valla 07:35'e kadar devam ettim ve azmettim dora ile tanışmaya ama nafile, bulamadım. İş için çıkmak zorundaydım. Yarın yine bir bakacağım. Şimdilik kusura bakma. Selamlar...

• Çok komik

Bu sabah 7.35 civarı Dora vardı nickoledeon da, ama tesadüf sadece orjinal efektleri duyuluyordu, Türkçe dublajda bir teknik arıza oldu herhalde, çizgi film sessiz ama efektli idi.

Belki onun için bulamamış olabilirsin.

Üstelik bu sabah farkettiğim üzere artık turuncu renkli kanal logosu da harelenme yapıyor, bu olay kesinlikle bu kanalın yayın kalitesinden, emin oldum.
    Çünkü mor yılan değil, mor veya turuncu bir bölüm oluşuyor, genişliği de o objenin genişliğiyle aynı
  • quote:

Çok komik

Bu sabah 7.35 civarı Dora vardı nickoledeon da, ama tesadüf sadece orjinal efektleri duyuluyordu, Türkçe dublajda bir teknik arıza oldu herhalde, çizgi film sessiz ama efektli idi.

Belki onun için bulamamış olabilirsin.

Üstelik bu sabah farkettiğim üzere artık turuncu renkli kanal logosu da harelenme yapıyor, bu olay kesinlikle bu kanalın yayın kalitesinden, emin oldum.
    Çünkü mor yılan değil, mor veya turuncu bir bölüm oluşuyor, genişliği de o objenin genişliğiyle aynı

Rahatladıysan sorun yok sevgili meke, mor yılanla falan işimiz olmazdı zaten Ama ben taktım kafaya, tanışacağım kesin bu dora kızımız ile. Selamlar...

• sağolun arkadaşlar, anlaşılan bu GENİŞ ekran olayı yayından kaynaklanıyor, zaten çok da dert değil.
    mor yılan olayını da çok takmamak gerek, ben şahsen national geographic'den başka hiçbir yerde yılan falan görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

sağolun arkadaşlar, anlaşılan bu GENİŞ ekran olayı yayından kaynaklanıyor, zaten çok da dert değil.
    mor yılan olayını da çok takmamak gerek, ben şahsen national geographic'den başka hiçbir yerde yılan falan görmedim

• Tüm pv60'lılara keyifli seyirler, iyi tatiller olsun. Sohbetle ve sağlıcakla...
  • PV60'ın HD-DVD player ya da PS3 performansını deneyen kullanıcı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.